Gelinlik Modelleri ben gelinliğimi seçtim rahatladım. model arayanlar için bulduğum gelinlik modelleri:)

Vallahi bugun ilk defa baktim acayip heycanlandim birde cok kararsizimdir herhalde turkiyeden alicam evet haklisin daha haledilecek cok sey var amin

Vallahi bugun ilk defa baktim acayip heycanlandim birde cok kararsizimdir herhalde turkiyeden alicam evet haklisin daha haledilecek cok sey var amin

Valla bende 3 ay kala karar vermistim gelinlige kafam cok karismisti model konusunda ama birkac model denedigin zaman kafanda sana nelerin yakisqcagi hemen hemen olusuyo. Cok da fazka bakma derim cunku kafan iyice karisiyo. Hazir diktirmek bence en mantiklisi ben hoslandigim birkac modelin vhoslandifim yanlarini harmanladim :) ama fercekten aradan cikinca kafamdan bi drrt gitti gerci onun yerini sac modeli aldi. :) umarim sende aradigin modeli ve sana en yakisani bulursun

Gelinlik seçmek parfüm seçmeye benziyor, bir süre sonra hepsini birbirine karıştırıyorsun :))

Ama fotoğraflarda çok farklı gözüküyorlar genellikle, gidip denemek, hatta tecrübeli bir dikimeviyse size yakışacak modeli danışmak en iyisi. Bir de sizi anlamaları lazım. Gittiğim bir moda evindeki kadın defalarca istemiyorum dememe rağmen, ışıltılı dantelli modelleri dayatıp durdu, "gelin oluyorsunuz ışıltı şart" diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…