Gelinlik Modelleri ben gelinliğimi seçtim rahatladım. model arayanlar için bulduğum gelinlik modelleri:)

gizemykr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
83
7
16

Bu kadar koyu olmayacak rengi kirik krem olacak. Danteller de biraz daha isiltili olacak. Kusaga karar veremedim daha ne renk olucagina ikinci provada her rengi deyincem artik :)

Sirti gupur ve tasli olana bayildim kucukte bir kurdale ay cok guzel ama o yaaaaaa

Ay biri birinden güzel neredeyse Üc ay kaldi ve karar vermek degil daha tek bir gelinlige bakmaya gitmedim bizimkiler hep daha erken diyorlar

Allah agiz tadiyla huzur ve mutlulukla giyinmeyi nasip etsin insallah amin

Ay biri birinden güzel neredeyse Üc ay kaldi ve karar vermek degil daha tek bir gelinlige bakmaya gitmedim bizimkiler hep daha erken diyorlar

Allah agiz tadiyla huzur ve mutlulukla giyinmeyi nasip etsin insallah amin

merhabalar;benimde 2ekim tarihim şaka gibi :) hiçte erken değil canım,moda evlerinde sıra oluyor anca yetiştiriyorlar..şimdiden modelini belirleyip sıraya girmen gerek..hem aklından bir dert eksilir..daha çok koşturman gerekicek :) eşyaydı ıvırdı zıvırdı ev temizliği o bu :) senin beğendiğini bende bayıldım hatta bugün gelinlik bakmaya çıktım ilk tarif ettiğim ve aklımdan geçen buydu :) ama kafam çok karışık çok zor birşey gelinlik seçmek,şimdiden başla derim hayırlısı olsun herkes için,Allah gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…