kızlar ameliyatımı oldum doktorum 300cc demişti ama 275cc uygun görmüş ilk gün yani dün rezaletti acayip ağrım vardı bi ara ağladım dayanamayıp çok güçlü ağrı kesiciler kullandılar hastanede ama o sızı o nefes alamama doğrulamamak mahvediyo insanı sol tarafımı kullanamıyorum ama en geç cumaya kadar böyle biliyorum göğüslerimi daha göremedim hiçbir fikrim yok ama eskisinden katkat güzel oldular değermiydideğerdi derim bugün 2. günüm gelişmeleri yazarım sormak istediğiniz varsa cevaplarım
kızlar ameliyatımı oldum doktorum 300cc demişti ama 275cc uygun görmüş ilk gün yani dün rezaletti acayip ağrım vardı bi ara ağladım dayanamayıp çok güçlü ağrı kesiciler kullandılar hastanede ama o sızı o nefes alamama doğrulamamak mahvediyo insanı sol tarafımı kullanamıyorum ama en geç cumaya kadar böyle biliyorum göğüslerimi daha göremedim hiçbir fikrim yok ama eskisinden katkat güzel oldular değermiydideğerdi derim bugün 2. günüm gelişmeleri yazarım sormak istediğiniz varsa cevaplarım
Evet bende sitede eskiyim ama yeni uye oldum. Bende Aylin hanimi dusunuyorum ameliyat icin. Maasallah iyisin, gecmis olsun. Memnunmusun Aylin hanimdan?
Sagol gul.m.n. bende burada Aylin hanimla ilgili hep olumlu seyler okuyordum, seninde buyuk katkin oldu bu duruma. Kendisiyle maillestik bakalim Nisan sonu yada mayis basi gibi olucam insallah. Umarim sen iyisindir. Memislerin durumu nedir?
Merhaba canım...
Öncelikle senin adına, yeni güzel hayatın adına çok sevindim.
Şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki?
Çok şanslısın.
Birşey soracağım Aylin Hanım demişsin. Doktorun tam olarak adı nedir?
Hangi hastanede yaptırdın?
Bir de fiyatı ve ödeme şekillerini çok merak ediyorum.
Bilgilendirirsen çok sevinirim.
Medicana yı biliyorum. Annemler orada oturuyorlar. Ama 4.500 bana biraz fazla geldi. Bir araaştırayım da...
Ben de duydum ama nasıl yapmalı ne etmeli bilemiyorum... Nasıl randevu alınır, muayene olunur falan?
geçmiş olsun gul.m.n. ben de 11 mart ta ameliyat oldum. 4. günüm bugün. meme uçlarımda hissizlik var. bu normal mi? sende de var mı? ne zaman geçecek acaba?? korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?