• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben geldimmm:))

gul.m.n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
89
1
86
İstanbul
kızlar ameliyatımı oldum doktorum 300cc demişti ama 275cc uygun görmüş ilk gün yani dün rezaletti acayip ağrım vardı bi ara ağladım dayanamayıp çok güçlü ağrı kesiciler kullandılar hastanede ama o sızı o nefes alamama doğrulamamak mahvediyo insanı sol tarafımı kullanamıyorum ama en geç cumaya kadar böyle biliyorum göğüslerimi daha göremedim hiçbir fikrim yok ama eskisinden katkat güzel oldular değermiydi :D değerdi derim bugün 2. günüm gelişmeleri yazarım sormak istediğiniz varsa cevaplarım:delphin:

kızlar ameliyatımı oldum doktorum 300cc demişti ama 275cc uygun görmüş ilk gün yani dün rezaletti acayip ağrım vardı bi ara ağladım dayanamayıp çok güçlü ağrı kesiciler kullandılar hastanede ama o sızı o nefes alamama doğrulamamak mahvediyo insanı sol tarafımı kullanamıyorum ama en geç cumaya kadar böyle biliyorum göğüslerimi daha göremedim hiçbir fikrim yok ama eskisinden katkat güzel oldular değermiydi :D değerdi derim bugün 2. günüm gelişmeleri yazarım sormak istediğiniz varsa cevaplarım:delphin:

Geçmiş olsun canım.... Evine hoşgeldin... Hangi Medicana da olmuştun... Gerçi çok da önemli depil ameliyatı yapan Aylin Hanım olduktan sonra...Güle güle kullan yeni memişleri...sositososito sositososito sositososito

Aynen hoşgeldin aramıza... Günler o kadar hızlı geçicekki unutucan her şeyi... =) Gerçi bu gün 2. haftam ben hala yan yatamıyorum ama olsun =))

Geçmiş olsun. Bana da bana da hihoyyyt hihoyyyt

çok saolun bugün 4. günüm sırt ağrıları mahvetti beni bide sanki biraz daha şişim arttı sebebini bilmiyorum bide kaşınıyolar :) yarın kontrolüm var ne olacak bilmiyorum ama sargılardan kurtulmak istiyorum bide yüz üstü uyumayı özledimm :( gerçekten çok zormuş daha 2 haftam var benim normal hayata geçiş yapmam için bir buçuk yaşında kızım var onu kucağıma alıp mıncıklayamamak benide onuda çok üzüyo bazen biraz daha bekleseydim diyorum bazende yaptırdım aradan çıktı diyorum görünüşleri şuan şiş olduğu için hiçbir fikrim yok ama böylede kalsalar güzeller :D

Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir ve umduğun görüntüye kavuşursun.Ben siteye yeni katıldım .Bende ameliyat olmayı istiyorum cumartesi randevum var bakalım artık.Bu siteden çok şey öğrendim çok araştırdım ama fazla kurcalamak iyimi bilemiyorum.Canım ameliyatın çok yeni ve moralin oldukça iyi belliki. Umarım hep boyle ol bizede moral oluyor inan.

Evet bende sitede eskiyim ama yeni uye oldum. Bende Aylin hanimi dusunuyorum ameliyat icin. Maasallah iyisin, gecmis olsun. Memnunmusun Aylin hanimdan?

saol canım memnunum aylin hanım bitane yaa hem işini iyi yapıyor hemde çok sıcak kanlı tereddütlerim vardı ama bidaha ameliyat olsam kesinlikle aylin hanıma olurdum canım doktorum benim samimiyeti ve ilgisi yeter

Sagol gul.m.n. bende burada Aylin hanimla ilgili hep olumlu seyler okuyordum, seninde buyuk katkin oldu bu duruma. Kendisiyle maillestik bakalim Nisan sonu yada mayis basi gibi olucam insallah. Umarim sen iyisindir. Memislerin durumu nedir?

sevindim senin adına aylin hanım gerçekten çok ii bi hekim benim durumum gayet iyi arada ağrılar oluyor ama benim yüzümden :) zorluyorum kendimi süper oldular memişler hala şişler ama bu şekilde kalsalarda olur şikayetim yok pek :) arkadaşlarım komplekse girdiler acıp gösteriyorum hemen kendilerininkine bakıp dudak büküyolar :))) ya insanın psikolojisi acayip oluyo özgüven geliyo çok acılar cekiyosun ( gerci insanına göre deişiyo acı cekmeyen arkadaşlarda var) ama ben narkozdan ayıldığımda ölüyorum diye bağırıyodum ama o gece sadece ertesi gün daha iyi sonraki gün dahaiyi bugün 10. günüm bitek kas ağrım kaldı oda spor yapmışımda hamlamışım gibi ama ya gerçekten deyer memeşlerinden mutsuz olan yaptırmalı çok sexi duruyolar sanada kolay gelsin :)

Merhaba canım...
Öncelikle senin adına, yeni güzel hayatın adına çok sevindim.
Şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki?
Çok şanslısın.
Birşey soracağım Aylin Hanım demişsin. Doktorun tam olarak adı nedir?
Hangi hastanede yaptırdın?
Bir de fiyatı ve ödeme şekillerini çok merak ediyorum.
Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Merhaba canım...
Öncelikle senin adına, yeni güzel hayatın adına çok sevindim.
Şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki?
Çok şanslısın.
Birşey soracağım Aylin Hanım demişsin. Doktorun tam olarak adı nedir?
Hangi hastanede yaptırdın?
Bir de fiyatı ve ödeme şekillerini çok merak ediyorum.
Bilgilendirirsen çok sevinirim.

selam canım aylin karanlık adı bahçelievler medicana hastanesinde oldum ama senin isteğine bağlı medical parktada yapıyor ameliyat sanırım. fiyat 4500 ödeme şekli nakit yaptım ama kredi kartıda uyguluyor sanırım ama net bi bilgim yok bu konuda ben nakit yaptım böyle zaten yüzyüze görüşünce net olarak tek seferde aylin hanım bilgilendiriyor

Medicana yı biliyorum. Annemler orada oturuyorlar. Ama 4.500 bana biraz fazla geldi. Bir araaştırayım da...

haklısın baktığın zaman gercekten fazla bi miktar ama bana 5500den daha az bi biyat veren doktor cıkmadı şimdiye kadar ama capada cerrahpaşada 2000 tl galiba öyle duymuştum

Ben de duydum ama nasıl yapmalı ne etmeli bilemiyorum... Nasıl randevu alınır, muayene olunur falan?

online araştır istersen randevu bilgilerine ulaşabilirsin ama muayenede nekadar bilgi verirler bilmiyorum mesela ben bahcelievler hizmet hastanesinde bi doktora gitmiştim bu arada benim eşim asla erkek doktora izin vermeyen bi adam orda buldum bi bayan plastik cerrah evimede yakın neyse gittim özel olduğu halde kadın beni başından salar gibi bilgi verdi yani ne takacağı protezi anlattı ne gösterdi hatta beni korkuttu ayy kabus gibiydi devlet hastanelerindende pek bişi bekleme bence ewet uygun fiyata yapılıyor ama muamele sıfır oluyor ben her devlet hastanesine gittiğimde kavga cıkarırım ya hemşire bi uyusluk yapar ya doktor adam gibi anlatmaz sorunu insanmısın başka bişeymi belli deil benim eltimi mesela doğumda ebe tokatlamıştı yani yinede uygun die olsun deme psikolojini çok etkiliyor olabilir bende aynı durumdaydım olayımda bitsin artık bu işkence die düşünüyordum para biriktir 1 yılda yaparsın emin ol en azından ii bi doktora insan gibi muamele görerek nazlanarak :) bukadar sabrettin biraz daha sabret yada çalışıyosan kredi çek taksit taksit öde bilmiorum aklıma gelenler bunlar ama ben istiyorumki herkez iyi muamele görsün sağlıklı bi şekilde mutlu olsun

geçmiş olsun gul.m.n. ben de 11 mart ta ameliyat oldum. 4. günüm bugün. meme uçlarımda hissizlik var. bu normal mi? sende de var mı? ne zaman geçecek acaba?? korkuyorum :(

geçmiş olsun gul.m.n. ben de 11 mart ta ameliyat oldum. 4. günüm bugün. meme uçlarımda hissizlik var. bu normal mi? sende de var mı? ne zaman geçecek acaba?? korkuyorum :(

hayırlı olsun sanada gecmiş olsun canım bende hissizlik yok ki hala şişler inmedi daha şişlerim senin ameliyatın çok yeni daha normal olması lazım sezeryan ameliyatında bile dikiş olan bölge etrafında bi ay kadar hissizlik olabiliyo normal kafana takma düzelir çünkü artık eskisi gibi deil yani yok silikon hissizlik yapar vs.vs onlar şehir efsanesi oldu artık daha çok yeni ameliyatın benimde mesela meme ucum ilk günler çok hassastı acıyodu şimdi geçti bi sabret bakalım bi kaç hafta geçsin gerçi araştırdığım kadarıyla protez ameliyatlarında hissizlik olması imkansız dı korkmana gerek yok bence normal.
protezini kas altımı yaptı dr.?

sağol canım, rahatlattın beni :)
az da olsa meme dokusu olduğu için, protezi kas üstüne koymayı tercih etti doktorum. yine de kollarımı çok hareket ettirmedim 3 gün.
bugün işe gittim ama. günüm de sorunsuz geçti şükürler olsun.
yalnız, sabah araba sarsılınca sanki koptu protezlerim. nasıl canım acıdı yaaaa :(
biraz sonra geçti ama ağrısı.

kızlar yaklaşık birbuçuk ay aldu nasıl geçti zaman şişlerim indi inşallah dahada küçülmez çünkü çok memnunum ençokta yüzüstü yatabiliyorum ona seviniyorum sanki hiç yatamıycakmışım gibi geliyodu 2. haftamda kızımı kucağıma almaya başladım görüntüsünden çok memnunum iyikide yaptırmışım ilk hafta çok acı cektim ama değdi ya bilgisi olan varmı ben doktorumada sormadım protezler kaç yıllık :D ömürlükmü acaba

Back
X