Ben Evleniyoruuum !!

denizbhrm

Hadi bu defa annene tutun bebeğim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.487
1.579
63
Merhaba herkese, aranıza bir müstakbel gelin daha katıldı !

Bu benim ikinci nişanım, o yüzden ilk seferki gibi meşakkatli bir düğün planlayacak koşturacak enerjim yok gerçekten Fazla büyük bir düğün istemiyorum, deniz kenarı bir bahçede sade ve şık bir tören düşünüyorum. tabii bu kadar kalabalık sülalelerle ne yapacağım bilmem ama elimden geldiğince kısıtlı tutmak istiyorum misafir sayısını :)

Bu pazartesi ev bakacağız, bir yandan mobilyacı gezeceğiz, tutar tutmaz hemen harıl harıl evi düzüp temizleteceğiz. bir yandan düğün organizatörüyle anlaştım en geç 2-3 ay içerisinde olup bitsin istiyorum. evi tuttuktan sonra balayı planlaması yapacağız. ben de ücretli ücretsiz ne kadar iznim varsa alıp balayına gideceğiz. bu şartlarda gelinliğimi hazır alacağım gibi görünüyor çünkü diktirmeye yetişmez provası tadilatı vs

beni tanıyanınız yoktur diğer forumlardayım genelde, ama çok mutluyum ve nişanlımı çok seviyorum, 30 yaşında bir diş hekimi, ben de 27 yaşında bir öğretmenim uyumlu bir çiftiz nazarlardan saklasın eski nişanımı uzattım da uzattım olmadı, bu sefer de yangından mal kaçırır gibi evlenicem daha 5 gün oldu nişanlanalı, ailem de onay verdi kız istemesi nişan töreni kınası vs hepsi aynı hafta içinde olup bitecek. nişan töreni için öğretmen evinin bahçesini kiralacağız. Dua edin hep mutlu olalım

Son düzenleme:
merhaba canım. ne kadar mutlu olduğun cümlelerinden o kadar belli oluyor ki :) senin adına çok sevindim. umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun. umarım müstakbel eşinle çook mutlu ve huzurlu bir evliliğiniz olur :)

Amin canım çok teşekkür ederim :)) O kadar çok seviyorum ki onu, alıp içime sokasım saklayasım geliyor :) Genç kızlığıma döndüm sanki öyle bir heyecan ve mutluluk Hadi inşallah bu seferkini nikah masasına oturtucam

canım diğer konunda kv ve görümcenle sorunların vardı beraber yasama gibi şeyler onları nasıl sonuclandırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…