Amin canım çok teşekkür ederim :)) O kadar çok seviyorum ki onu, alıp içime sokasım saklayasım geliyor :) Genç kızlığıma döndüm sanki öyle bir heyecan ve mutlulukmerhaba canım. ne kadar mutlu olduğun cümlelerinden o kadar belli oluyor ki :) senin adına çok sevindim. umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun. umarım müstakbel eşinle çook mutlu ve huzurlu bir evliliğiniz olur :)
Amin canım çok teşekkür ederim :)) O kadar çok seviyorum ki onu, alıp içime sokasım saklayasım geliyor :) Genç kızlığıma döndüm sanki öyle bir heyecan ve mutlulukHadi inşallah bu seferkini nikah masasına oturtucam
Çok teşekkür ederim canım :) Yok valla bu sefer kararlıyım o imzalar atılacak :)cok sevindim canım gerçekten mutluluklar dilerim hadi bakalım hayurlısı olsun bunu sakın kaçırma elinden ahahahah :)
canım diğer konunda kv ve görümcenle sorunların vardı beraber yasama gibi şeyler onları nasıl sonuclandırdınMerhaba herkese, aranıza bir müstakbel gelin daha katıldı !
Bu benim ikinci nişanım, o yüzden ilk seferki gibi meşakkatli bir düğün planlayacak koşturacak enerjim yok gerçektenFazla büyük bir düğün istemiyorum, deniz kenarı bir bahçede sade ve şık bir tören düşünüyorum. tabii bu kadar kalabalık sülalelerle ne yapacağım bilmem ama elimden geldiğince kısıtlı tutmak istiyorum misafir sayısını :)
Bu pazartesi ev bakacağız, bir yandan mobilyacı gezeceğiz, tutar tutmaz hemen harıl harıl evi düzüp temizleteceğiz. bir yandan düğün organizatörüyle anlaştım en geç 2-3 ay içerisinde olup bitsin istiyorum. evi tuttuktan sonra balayı planlaması yapacağız. ben de ücretli ücretsiz ne kadar iznim varsa alıp balayına gideceğiz.bu şartlarda gelinliğimi hazır alacağım gibi görünüyor çünkü diktirmeye yetişmez provası tadilatı vs
beni tanıyanınız yoktur diğer forumlardayım genelde, ama çok mutluyum ve nişanlımı çok seviyorum, 30 yaşında bir diş hekimi, ben de 27 yaşında bir ingilizce öğretmeniyimuyumlu bir çiftiz nazarlardan saklasın eski nişanımı uzattım da uzattım olmadı, bu sefer de yangından mal kaçırır gibi evlenicem daha 5 gün oldu nişanlanalı, ailem de onay verdi kız istemesi nişan töreni kınası vs hepsi aynı hafta içinde olup bitecek. nişan töreni için öğretmen evinin bahçesini kiralacağız. Dua edin hep mutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?