• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN ESKİDEN KÜÇÜKTÜM - Ali Poyrazoğlu

destina0505

Kül kedisi
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Ağustos 2007
665
699
648
İstanbul
çarşamba akşam Ali Poyrazoğlunun ben eskiden küçüktüm oyununu izledim,çok eğlenceli bir o kadarda kaliteli bir oyun sergiledi,Oyun, tiyatronun kostümlerinin, anılarının, eşyalarının, arşivinin açık artırmayla satıldığı bir oyun.komadi ve hüzün birarada yani keyifli,ama benim dikatimi çeken oyuna bir saat kala, önce bir çiftin ondan sonrada dört kişilik bir grubun oyunu terketmesi,madem sonuna kadar izlemiyeceksen niye geliyorsun, ikinci bir olayda oyun bitimde insanlar salonda çıkıyorlardı beğenmedim falan filan lafları biraz sinir bozucuydu,sanatın bütün dalları zor ve göz kamaştırıcı ama içlerinden en zoru tiyatro aylarca süren provalar ezberler dakika saniye hesabı birde işin en zoru seyirciyi hem güldüreceksin hemde hüzünlendireceksin hal böyleyken insanların bu emekleri bir yana atıp haksızca eleştirileri bir tiyatro sever olarak üzdü, gülen insanları çabuk ağlatabiliesiniz ama ağlayan insanları güldürmek biraz zor,ben oyunu hayranlıkla izledim,Ali Poyrazoğlu gerçek bir tiyatrocu izlemenizi tafsiye ederim

Bilgi : gittiğimiz yer cennet kültür merkezi,biletler çok uygun 3 ytl, öğrenci 1 ytl benle ablam 1 ytl verdik yani Ali Poyrazoğlunu izlemem 1 ytl'ye mal oldu gitmek isteyen varsa k.çekmece civarında olanlar için 24 aralıkta son oyununu oynayacak,24 aralık sabahı erkenden (sabah 7'de)gideceksiniz sıra için, biletleri 09:00 da vermeye başlıyorlar kişi başına 5 bilet veriyorlar,yaş sınırlaması var 13 yaşındaki küçüklere tiyatroya alınmıyor,galiba sadece Ali Poyrazoğlunun tiyatrosu için geçerli biraz belden aşağı şakalar yapıyormuş arkadaşlarımın dediğina göre, izlediğim akşam birkaç tane yaptı onlarda denildiği kadar iğrenç gelmedi eğlenceliydi,şimdiden gidenlere bol eğlenceler...

sabah 7de bilet kuyruğunamı gircez bari internetten satışa sunsalar çok saçma bence

Back