tutawua Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 985 171 123 7 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #21 geoshuk .!.: elbisenı cok begendım yaa hemde sıyah tam benım ıstedıgım elbise ve rengı :)) cok da yakısmıs allah mutlu etsın nerden aldın acaba Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tatlım Eskişehir'den aldım Oğuzpark diye bir mağazadan. Sadece Eskişehir ve Bolu'da var diye biliyorum. Ama kırmızısını da bulmuştum İstanbulda Kadıköy Opera Çarşısı Onur Pasajında bir mağazada. Üst katlardaydı.
geoshuk .!.: elbisenı cok begendım yaa hemde sıyah tam benım ıstedıgım elbise ve rengı :)) cok da yakısmıs allah mutlu etsın nerden aldın acaba Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tatlım Eskişehir'den aldım Oğuzpark diye bir mağazadan. Sadece Eskişehir ve Bolu'da var diye biliyorum. Ama kırmızısını da bulmuştum İstanbulda Kadıköy Opera Çarşısı Onur Pasajında bir mağazada. Üst katlardaydı.
K kubragumus Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2014 54 4 6 34 Bursa 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #22 çok güzel olmuşsun, allah her daim mutlu etsin inş :)
tutawua Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 985 171 123 9 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #23 kubragumus .!.: çok güzel olmuşsun, allah her daim mutlu etsin inş :) Genişletmek için tıkla... Kübracım çok sağol:)
kubragumus .!.: çok güzel olmuşsun, allah her daim mutlu etsin inş :) Genişletmek için tıkla... Kübracım çok sağol:)
letizia Mina'm Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 4.925 505 398 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #24 Herşey çok güzel olmuş hayırlı olsun.