7 yıldır beraber olduğum sevgilimle sonunda sözlendik ve her şey rüya gibiydi. Evlilik teklifim de istemeden önce oldu bana son dakika süprizi:)
Eki Görüntüle 697139
Elbisemi çok beğenerek aldım Eskişehir'den.
Eki Görüntüle 697141 Eki Görüntüle 697153
Onlar da herşeyi zevkli seçmişlerdi çiçeklerime çikolatalara bayıldım.
Eki Görüntüle 697142
Gelen davetlilerimize de ellerimle hazırladığım hediyelerden dağıttım. Kadınlara sabun erkeklere çorap. Hepsi şık bir şekilde paketlerinde verildi. Erkekler bir çorap için nasıl mutlu oldular anlatamam. Aslında küçük ama ince düşünülmüş şeyler.
Eki Görüntüle 697146 Eki Görüntüle 697147 Eki Görüntüle 697148 Eki Görüntüle 697149
Bunlar da erkek tarafı ayrılırken verdiğimiz ve yine kendim hazırlayıp süslediğim çikolata ve fındıklarımız:
Eki Görüntüle 697150 Eki Görüntüle 697151
O kadar güzel detay düşünmüşsün ki hayran kaldım doğrusu.. Allah tamamına erdirsin..
Tatlım çook teşekkür ederim güzel sözlerin için. Biraz detaycı biriyim bu söz gününe de yansıdı tabi:)
7 yıldır beraber olduğum sevgilimle sonunda sözlendik ve her şey rüya gibiydi. Evlilik teklifim de istemeden önce oldu bana son dakika süprizi:)
Eki Görüntüle 697139
Elbisemi çok beğenerek aldım Eskişehir'den.
Eki Görüntüle 697141 Eki Görüntüle 697153
Onlar da herşeyi zevkli seçmişlerdi çiçeklerime çikolatalara bayıldım.
Eki Görüntüle 697142
Gelen davetlilerimize de ellerimle hazırladığım hediyelerden dağıttım. Kadınlara sabun erkeklere çorap. Hepsi şık bir şekilde paketlerinde verildi. Erkekler bir çorap için nasıl mutlu oldular anlatamam. Aslında küçük ama ince düşünülmüş şeyler.
Eki Görüntüle 697146 Eki Görüntüle 697147 Eki Görüntüle 697148 Eki Görüntüle 697149
Bunlar da erkek tarafı ayrılırken verdiğimiz ve yine kendim hazırlayıp süslediğim çikolata ve fındıklarımız:
Eki Görüntüle 697150 Eki Görüntüle 697151
bende cok detaycıyımdırsabunları nerreden aldın kuzu
Kendim yaptım canım sabunlarımı. Hatta şimdi daha güzellerini yapıp satıyorum.
ne kdar fıyatlar pekı
1-2 TL arasında değişiyor. Çeşitleri konu başlıklarımda görebilirsiniz.
hmm pekı ala kac gun onceden sıparıs vermm gerekıyor kargo ucretı nasıl oluyor tek cesıt mı yapıyrsun yoksa karısık[/QUO bes alti gun onceden soylersen iyi olur. kargoyu pttden yolluyorum alti yedi tl fln
Cesitlerini sen belirliyrsun.
hmm pekı ala kac gun onceden sıparıs vermm gerekıyor kargo ucretı nasıl oluyor tek cesıt mı yapıyrsun yoksa karısık[/QUO bes alti gun onceden soylersen iyi olur. kargoyu pttden yolluyorum alti yedi tl fln
Cesitlerini sen belirliyrsun.[/QUOTEM
MODELE GORE MI FIYAT BELIRLIYRSUN BOYUTUNA GORE MI PEKI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?