• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi ben de sözlendim sonunda

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
7 yıldır beraber olduğum sevgilimle sonunda sözlendik ve her şey rüya gibiydi. Evlilik teklifim de istemeden önce oldu bana son dakika süprizi:)
$_DSC0702.JPG

Elbisemi çok beğenerek aldım Eskişehir'den.
$_DSC0639.jpg
$IMG-20130421-WA0022.JPG

Onlar da herşeyi zevkli seçmişlerdi çiçeklerime çikolatalara bayıldım.
$_DSC1069.jpg

Gelen davetlilerimize de ellerimle hazırladığım hediyelerden dağıttım. Kadınlara sabun erkeklere çorap. Hepsi şık bir şekilde paketlerinde verildi. Erkekler bir çorap için nasıl mutlu oldular anlatamam. Aslında küçük ama ince düşünülmüş şeyler.
$_DSC0933.jpg
DSC05100.jpg
DSC05158.JPG
IMG_20140202_133207.jpg

Bunlar da erkek tarafı ayrılırken verdiğimiz ve yine kendim hazırlayıp süslediğim çikolata ve fındıklarımız. Çikolataları kayınvalidem için 2 katlı kurabiyelik aldım ve onun içine dizdim. Hem kullanışlı olur diye düşündüm:
$DSC04336.jpg
$DSC04335.jpg

Son düzenleme:
Maşallah :nazar:

Allah mutluluğunuzu daim etsin çok güzel olmuşsun hazırladığın şeyler de çok güzel :) Kıskandım vallahiiii :))

Maşallah nasıl imrendim şu an :nazar::nazar::nazar: Gerçekten çok zarif olmuş herşey... Umarım hep mutlu olursunuz :34:

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin , evlenme teklifi hoş olmuş söz öncesinde :)

Sağolun kızlar ne tatlı telaşlarmış bunlar :)

7 yıldır beraber olduğum sevgilimle sonunda sözlendik ve her şey rüya gibiydi. Evlilik teklifim de istemeden önce oldu bana son dakika süprizi:)
Eki Görüntüle 697139
Eki Görüntüle 697141 Eki Görüntüle 697153

Eki Görüntüle 697142
Gelen davetlilerimize de ellerimle hazırladığım hediyelerden dağıttım. Kadınlara sabun erkeklere çorap. Hepsi şık bir şekilde paketlerinde verildi. Erkekler bir çorap için nasıl mutlu oldular anlatamam. Aslında küçük ama ince düşünülmüş şeyler.
Eki Görüntüle 697146 Eki Görüntüle 697147 Eki Görüntüle 697148 Eki Görüntüle 697149
Bunlar da erkek tarafı ayrılırken verdiğimiz ve yine kendim hazırlayıp süslediğim çikolata ve fındıklarımız:
Eki Görüntüle 697150 Eki Görüntüle 697151

O kadar güzel detay düşünmüşsün ki hayran kaldım doğrusu.. Allah tamamına erdirsin..:nazar:

O kadar güzel detay düşünmüşsün ki hayran kaldım doğrusu.. Allah tamamına erdirsin..:nazar:

Tatlım çook teşekkür ederim güzel sözlerin için. Biraz detaycı biriyim bu söz gününe de yansıdı tabi:)

Eki Görüntüle 697139
Eki Görüntüle 697141 Eki Görüntüle 697153

Eki Görüntüle 697142
Eki Görüntüle 697146 Eki Görüntüle 697147 Eki Görüntüle 697148 Eki Görüntüle 697149
Bunlar da erkek tarafı ayrılırken verdiğimiz ve yine kendim hazırlayıp süslediğim çikolata ve fındıklarımız:
Eki Görüntüle 697150 Eki Görüntüle 697151

bende cok detaycıyımdır:3: sabunları nerreden aldın kuzu

hmm pekı ala kac gun onceden sıparıs vermm gerekıyor kargo ucretı nasıl oluyor tek cesıt mı yapıyrsun yoksa karısık[/QUO bes alti gun onceden soylersen iyi olur. kargoyu pttden yolluyorum alti yedi tl fln
Cesitlerini sen belirliyrsun.

MODELE GORE MI FIYAT BELIRLIYRSUN BOYUTUNA GORE MI PEKI[/QUOTE]

Boyuta ve modele göre. Büyükler 1.5 tan 2 tlye değişiyor çünkü bazı desenler çok uğraştırıyo transferde. Bir de inci ve kağıt yapıştırma artı bi zahmet ona göre fiyat veriyorum.

elbisenı cok begendım yaa hemde sıyah tam benım ıstedıgım elbise ve rengı :)) cok da yakısmıs allah mutlu etsın ;) nerden aldın acaba

Back