• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de sigarayı bırakıp kilo alacağım hem de sağlıklı bir çıtır olacağım

ciciakrep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.314
610
123
36
şu an paketimde 4 çöp sigaram var, bitince bir paket daha alıp heryerde sigarayla ilgili videolar izleyerek, zararlarını daha çok anlayarak içicem o paketi
... ve paket bitince bir daha hiç almıycam inşallah
hem kilo almaya çalışıp ilaçlar kullanıyorum hayvan gibi yiyorum hem de gözümü açar açmaz, yemekten önce , sonra, çaydan sonra,yatmadan,sinirlenince, ağlayınca,sevinince, kahveyle içtiğim illetten kurtulucam
bi tanem canımın içi de çok sevinecek bir buçuk yıldır vazgeçirmeye uğraşıyo garibim :37:
HADİ BAKALIM VEL KUR'ANİL HAKİM

kıyamam. ben öyle çok denemiştim. hatta bir keresinde 3 ay içmemeye dayanmıştım.
bence ilaç yardımı al. bu süreci daha rahat atlatırsın.

ohhh ne güzell canımm maşallahh sana bende çokk istiyorumm bırakıpp aynı zamanda kilo vermekk istiyorumm yardımcı birşyy kullandın mı

ohhh ne güzell canımm maşallahh sana bende çokk istiyorumm bırakıpp aynı zamanda kilo vermekk istiyorumm yardımcı birşyy kullandın mı

evet internetten bi ilaç aldım , aşırı derecede faydası olmuyo ama kendimi tutmaya çalışıyorum

Back