• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ben de sarışın olmak istiyorum!

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
498
32 yaşındayım ve hayatımda bir kerede olsa sarı saçı denemek istiyorum ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için hep vazgeçtim.sizde bir bakın istiyorum,ten rengime,kaş rengime falan.sizce şarışınlık bana yakışırmı,nasıl nerden başlamalıyım ve hangi ton sarı yapmalıyım,yada başka düşünmediğim renklermi denemeliyim,mesela siyah gibi,bilemiyorum kafam karışık ama sarıyı bir kerede olsa denemek istiyorum.lütfen fikirlerinizi esirgemeyin benden kızlar,teşekkürler.

Son düzenleme:
canım sana röfleli platin sarı çok yakışır ten rengin buna müsait,koyu sarı sana gitmez .bu arada sakın kestirme saçlarını sarı ve uzun olunca çok güzel duruyor .

Son düzenleme:
bu resmi saçlarım topluyken görün diye koymuştum ama resmin uzak olduğunu farkedince silmek istedim ama niye silinmiyor anlamadım

Eklentiler

• $2011-2012 kış 027.jpg
    $2011-2012 kış 027.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 286
Son düzenleme:
canım sana röfleli platin sarı çok yakışır ten rengin buna müsait,koyu sarı sana gitmez .

röfleli platin sarı dediğine göre hem sarıya boyanıp üstünede röflemi yapılacak,tabii bu kadar işlemden sonra kuaförler bu işi becerebilir saçımı mahfetmezlerse,işte bu kısmını düşününce denemekten vazgeçiyorum hep,sonucuna güvenemiyorum yani,şuanki var olan durumdanda olmak istemiyorum,kendim yapamazmıyım?

konuyu açtıktan sonra 6 yorum vardı,şimdi yazan diğer yorumlar görünmüyor niye ki?diğer 3 yorum nerede?:44:

bence öncelikle röfle yaptır yani saçın açık kumrala boyansın sonra da röfle atılsın.hem çok uçuk olmaz böylece ve bence sana çok yakışır.mutlaka denemelisin.sarışınlığın havası gerçekten çok başka.tipsiz bir kız bile olsa sırf sarışın diye baktırıyor yani kendine.

Ben saçlarınızın şimdiki halini beğendim.
Sarı yerine şimdiki renginizin birkaç ton açığını daha çok yakışır bence.

bence öncelikle röfle yaptır yani saçın açık kumrala boyansın sonra da röfle atılsın.hem çok uçuk olmaz böylece ve bence sana çok yakışır.mutlaka denemelisin.sarışınlığın havası gerçekten çok başka.tipsiz bir kız bile olsa sırf sarışın diye baktırıyor yani kendine.

bence sıcak bir sarı tonu tercih ederseniz gayet yakışır....

mesela verebileceğiniz marka ve numaralar varmı,saç boyası ve boyama konusunda gerçekten bilgisizim ve bu konuda korkağım.trakyakızcesi;mesela birkaç ton açığı ne olabilir,isim verebilirmisin ve elektraya senin verebileceğin numaralar varmı,hangi boyanın kumralını boyayım,röfle sanırım standart oluyor değilmi,burcucuğum sıcak sarı ton ne olabilir mesela?görüyorsunuz sırf saç boyama konusunda korkaklığım yüzünden bu konuda hiçbirşey bilmiyorum.ama ısrarla sarışınlığı denemek istiyorum,denerim beğenmezsem tekrar koyuya çeviririm ama içimde kalmasın istiyorum.

Son düzenleme:
canım çok güzelsin ve sarıda yakışır benim tanıdığım kimler sarışın olduda senmi olamıycaksın sana özelden foto gönderirim istersen bir esmer bayanın yıllar içerisinde sarışın oluşunuuu çok sürmedi yıllarda demeyim:))))))

genel anlamda anladığım saç önce açık bir renge boyanacak,kumral,açık karamel vs..sonra üstüne röfle yapılacak,ancak ben boyattığım saçla röfle arasında renk tonu farkının çok olmasını istemiyorum,yani 2 ton falan açığı olsunki sanki kendinden araları sararmış gibi dursun istiyorum bu mümkünmü acaba?birde önerebileceğiniz kumral saç rengi numarası varmı?

selam bir arkadaşıma çok benzettim sizi, şu an ki saç rengi sizinkiyle aynı. Daha önce sarıydı saçları. Sarı saç yakışıyordu o kıza ama şu halini daha çok beğeniyorum ben. Eğer içinizde varsa boyatın bence olmadı iki hafta sonra yine boyatırsınız:)

bnce sarı ve içinde sarı olan herşey seni yaşlı gösterir :19:
kahveler de kal..
kzıl bile kullanma,o da büyük gösteriyor insanı :20:

canım aslında tenin beyaz saçlarını açabilirsin ama öyle sapsarı kadınsı bi renk yapma daa kumralsı bi sarı yapabillrsin

Back