harika bence çok güzel güle güle kullan![]()
çok tşk ederim cnm inş.evime yerleştirdikten sonraki resimleride eklerim sizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harika bence çok güzel güle güle kullan![]()
Koltuk takımını bende çok beğenmiştim. Ancak bugün gidip doğtaştan masama uyuyor diye başka bir takım aldım. Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Siyah beyaz çok gösterişli oluyor. Allah huzurla kullanmak nasip etsin.
evet çok şahane görünüyorlar güle güle kullan canım harika seçimler![]()
renk uyumlarına bayıldım canım.gule gule kullan
Sağlıklı, mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
Ben çok beğendim.
Fakat konsl beyaz kahve gibi duruyor, ünite siyah beyaz benmi yanlış görüyorum.
Birde arkadaş tr derken TÜRKİYE demek istemiş.
Sevgiler...
tv ünitesi bellonanın real modeli bende almak istemiştim ama çok ilgi varmış bu modele beklemeniz lazım dediler 2 ay bekledim yine gelmedi bizde yaptırdık
Bende çok beğendim canım, çok güzelleryatak oda takımınıda merak ettim
![]()
canım çok tşk ler onuda eklemiştim benim açtığım konularda var istersen özeldende atarım sevgiler
sizin fikriniz tabiki ama ben kimin evine gitti isem (geçen sene evlenen arkadaşlarımdan)sırf beyaz yada beyaz kahve 10 evin nerdeyse 8 i bu şekilde,kırmızı ve gri dekorasyon eşyaları ile renklendiricem berjerde gene kullanılmayan farklı bir ayrıntı bence tre derken konsolumu söylüyorsunz koltuklar siyah olduğu için kapatmaması için beyaz tercih ettim küçük odam renkli olacak zaten tşk fikirlerinz için
Ben almanyada yasiyorum biz türkiyeye kisaca tre deriz aramizda yazarken ben sadece kullanisli renkler daha güzel ve kullanisli üzerine örtü örtünce bence koltuklarin hic bir özelligi kalmaz benim isim dekorasyon almanyada evleri dekore ediyorum onun icin fikir vermek istedim