Ben de nihayet mobilyalarımı seçtim, nasıllar?

evet çok şahane görünüyorlar güle güle kullan canım harika seçimler:46::46::46:

Koltuk takımını bende çok beğenmiştim. Ancak bugün gidip doğtaştan masama uyuyor diye başka bir takım aldım. Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Siyah beyaz çok gösterişli oluyor. Allah huzurla kullanmak nasip etsin.

beğnmene çok sevindim hele bu heyecanları paylaşan arkadaşlardan duymak çok güzel,koltuk takımlarını merak ettim :69:

Sağlıklı, mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
Ben çok beğendim.
Fakat konsl beyaz kahve gibi duruyor, ünite siyah beyaz benmi yanlış görüyorum.

Birde arkadaş tr derken TÜRKİYE demek istemiş.

Sevgiler...

Bende çok beğendim canım, çok güzeller:29: yatak oda takımınıda merak ettim:21:

tv ünitesi bellonanın real modeli bende almak istemiştim ama çok ilgi varmış bu modele beklemeniz lazım dediler 2 ay bekledim yine gelmedi bizde yaptırdık

Sağlıklı, mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
Ben çok beğendim.
Fakat konsl beyaz kahve gibi duruyor, ünite siyah beyaz benmi yanlış görüyorum.

Birde arkadaş tr derken TÜRKİYE demek istemiş.

Sevgiler...

tşk ederm inşallah,konsol antrasit tam siyah değil koltuktaki çiçekli yastıklarla aynı renk,ama tr dememiş tre yazmış sanırım yanlış yazmış

tv ünitesi bellonanın real modeli bende almak istemiştim ama çok ilgi varmış bu modele beklemeniz lazım dediler 2 ay bekledim yine gelmedi bizde yaptırdık

hımm bize böyle bir süre vermediler nisan başı teslim alıcaz inş.aksilik çıkmaz şimdi içime bir kurt düştü :53:

inşallah canm önemli olan eşya değil sizsiniz siz mutlu olduktan sonra her eşya güzeldir zeten. Ama siz mutsuz olduktan sonra villada oturmuşn neye yarar allah mutlu huzurlu sağlıklı günlerde oturmayı nasp etsin...AMİN:nazar:

sizin fikriniz tabiki ama ben kimin evine gitti isem (geçen sene evlenen arkadaşlarımdan)sırf beyaz yada beyaz kahve 10 evin nerdeyse 8 i bu şekilde,kırmızı ve gri dekorasyon eşyaları ile renklendiricem berjerde gene kullanılmayan farklı bir ayrıntı bence tre derken konsolumu söylüyorsunz koltuklar siyah olduğu için kapatmaması için beyaz tercih ettim küçük odam renkli olacak zaten tşk fikirlerinz için

Ben almanyada yasiyorum biz türkiyeye kisaca tre deriz aramizda yazarken ben sadece kullanisli renkler daha güzel ve kullanisli üzerine örtü örtünce bence koltuklarin hic bir özelligi kalmaz benim isim dekorasyon almanyada evleri dekore ediyorum onun icin fikir vermek istedim

Back
X