• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de nihayet mobilyalarımı seçtim, nasıllar?

ilk yorumun benden gelsin..
çok modern ve şıklar....
iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah....

Salon takımımda sadece konsol masa sandalye aldım ve tv ünitesi ,oturma odam için olan kanepede kırmızı beyaz olacak kızlar yorumlarınızı yaparken bunlarıda göz önüne alırsanız sevinirm:66::66:

çok beğendim çok şık ve sadeler göz yoran rekler değil Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

herşeyin çok güzel ve uyumlu
özellikle salon koltuk takımını beğendim
güle güle kullan

neden her zaman siyoh beyaz renk kulaniliyor trede baska renk yokmu mesala beyaz cok kullanissiz tre icin toz ve cok sicak oldugu icin kirlenmeye cok acik hep ayni dekorasyon hic güzel degil soguk ben begenmiyorum kusura bakmayin bence biraz baska renklere yönelmelisiniz daha canli ve harika olur hep birbirinin ayni ev dekorla:50::50::50::50:ri

neden her zaman siyoh beyaz renk kulaniliyor trede baska renk yokmu mesala beyaz cok kullanissiz tre icin toz ve cok sicak oldugu icin kirlenmeye cok acik hep ayni dekorasyon hic güzel degil soguk ben begenmiyorum kusura bakmayin bence biraz baska renklere yönelmelisiniz daha canli ve harika olur hep birbirinin ayni ev dekorla:50::50::50::50:ri

sizin fikriniz tabiki ama ben kimin evine gitti isem (geçen sene evlenen arkadaşlarımdan)sırf beyaz yada beyaz kahve 10 evin nerdeyse 8 i bu şekilde,kırmızı ve gri dekorasyon eşyaları ile renklendiricem berjerde gene kullanılmayan farklı bir ayrıntı bence tre derken konsolumu söylüyorsunz koltuklar siyah olduğu için kapatmaması için beyaz tercih ettim küçük odam renkli olacak zaten tşk fikirlerinz için

canım guzel huzurlu gunlerınde kullan çok guzel onemlı olan senın begenmen renkler ve zevkler tartısılmaz ben begendım hersy uyum içinde

Koltuk takımını bende çok beğenmiştim. Ancak bugün gidip doğtaştan masama uyuyor diye başka bir takım aldım. Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Siyah beyaz çok gösterişli oluyor. Allah huzurla kullanmak nasip etsin.

Back
X