- 18 Temmuz 2015
- 61
- 37
- 41
-
- Konu Sahibi sumerrose38
sen düzgün olduktan sonra niye farklı baksınlar ki.buna rağmen farklı bakan varsa da kendi bilir.insanları çok takmayın yeter ki içiniz rahat olsunteşekkür ederim ama dul olunca biraz çekiniyorum insanlar farklı bakar diye.
çok boşluktayım.ne yapacağımı bilmiyorum.lise mezunuyum iş bulamıyorum.çok çevrem yok.
arkadaşlar merhaba.ben yeni üye oldum.belki paylaşımlarından biliyorsunuz boşandım.bir çocuğum var 32 yaşındayım.boşanma travmasını bir türlü atlatamıyorum.boşandığıma pişman değilim ama.dul olma psikolojisi çok zor.ne öneririsiniz.ben de mutlu olmak istiyorum. hergün ağlıyorum kendim ve çocuğum için.ne yapacağımı bilmiyorum.lütfen yardım.
Sakin cahilce birşey yapma evlilikten irite olan gerekirken çok cahilce bir yaklaşım ise girailemin yanında kalıyorum.baba evine dönmek o kadar zor ki.annem hemen yeniden evlenmem gerektiğini söylüyor.konu komşu dan dolayı.kendimi herkese bu hayata yük hissediyorum.
Neden boşandıniz cnmarkadaşlar merhaba.ben yeni üye oldum.belki paylaşımlarından biliyorsunuz boşandım.bir çocuğum var 32 yaşındayım.boşanma travmasını bir türlü atlatamıyorum.boşandığıma pişman değilim ama.dul olma psikolojisi çok zor.ne öneririsiniz.ben de mutlu olmak istiyorum. hergün ağlıyorum kendim ve çocuğum için.ne yapacağımı bilmiyorum.lütfen yardım.
Buyuk gorumcemle tanistigim da esinden daha yeni ayrilmisti. Oyalanacak bir seyler buldu. Is hayatina atildi. Arkadaslari cok buyuk destekcisi oldu. Eve kapanmadi. Olabildigince sosyaldi. Cok sukur atlatti.arkadaşlar merhaba.ben yeni üye oldum.belki paylaşımlarından biliyorsunuz boşandım.bir çocuğum var 32 yaşındayım.boşanma travmasını bir türlü atlatamıyorum.boşandığıma pişman değilim ama.dul olma psikolojisi çok zor.ne öneririsiniz.ben de mutlu olmak istiyorum. hergün ağlıyorum kendim ve çocuğum için.ne yapacağımı bilmiyorum.lütfen yardım.
yük filan hissetme, onlar senin ailen ve sana bakmaları gerekailemin yanında kalıyorum.baba evine dönmek o kadar zor ki.annem hemen yeniden evlenmem gerektiğini söylüyor.konu komşu dan dolayı.kendimi herkese bu hayata yük hissediyorum.