Erkek arkadaşım arkadaşları ile vakit geçirmek için dışarı çıktı. mesaj attı içeceklermis. tamam dedim. su saat oldu daha dışarda ve aradığımda gürültülü müzikli bir yerde açtı telefonu. tabi ben cinnet kriz. ama ona sadece kızgın olduğumu ortamı beğenmedimi söyledim. büyük büyük tepkiler verdi.
benim sorum şu siz olsanız nasıl tepki verirdiniz. ben mi fazla kıskançim ?
Seninle olduğu için eskiden yapabildiği bir şey yapamayacağı hissi veriyorsun adama. Yaşam tarzına müdahale ediyorsun. Bence aldattığına dair bir işaret yoksa mesele yok.
İlişkiden ilişkiye, insandan insana değişen bir durum bu.
Eşim bana böyle konularda kısıtlama getirdiği için, o da hiçbir yere gidemez.
Yani sizin yerinizde olsam kıyameti koparırdım.
Fakat sizin ilişkinizde sevgiliniz, sizin bir akşam o olmadan eğlenmeye çıkmanızı normal buluyorsa, tepkiniz yersiz olmuş diyebilirim.
Kısaca ne kadar ekmek, o kadar köfte
şu saat oldu dediğiniz saat daha 1 iken yazmışsınız :) eğer eğlenilmeye gidiliyorsa geç saatlere kadar takılacaklarını bilip de tamam demişsinizdir diye düşünüyorum yoksa neden tamam dediniz? ayrıca evlilerinkiyle bu durumu mukayese etmeyin bence siz daha sevgilisiniz ikisinin gerektirdikleri çok farklı şeyler.
Sabah oldu hala yorum atıyım mı kararsız kaldım sevgiline güveniyorsan hangi ortamda oldugu cok sorun olmamalı ki icki dedigin sey müzikli yerde olur.Müzik olmadan icki mi icilir?