ben de mi bi gariplik var !!!

Sosyoloji bu konuyu irdeler, der ki iş yerindeki kadın neden hep erkek çalışanlarla değil de diğer kadınlarla rekabet haline girer? Sonra oturmuşlar düşünmüşler ve şöyle bir yoruma varmışlar: Kadın asla bir başkasını referans almaz, hep en iyi referansın kendi olduğunu düşünür,bu yüzden de erkeklere değil de kendi referansını bozabilecek bir kadını rakip beller.Psikolojik bir durum yani.Uzak durmak ve takmamak lazım.Bir çeşit hasta gibi düşünün.Ben öyle yapıyorum.

selam bayanlar ... şimdi bi çok insanın derdi yanında benim ki dert değil ama canımı sıkmaya yetiyor ....
Benimle aynı statüde çalıştığım bayan arkadaş pazartesiden beri ayrı bi tavır takındı ... bu arkadaş daha öncede aynı şeyleri yapmıştı. ( sezonumuz her zaman yoğun olmuyor ve bu arkadaş her yeni sezon başlangıcı aynı şekilde yapar ) şefimiz kendince aramızda iş paylaşımı yaptı ama bunu dile getirmedi ...kısaca üretimle ilgili herşeyi bana , sevkiyatla ilgili herşeyi ona sorar.
Üretim ve sevkiyat arasıda en az 2 ay oluyor. .. yani bu arkadaş bu 2 aylık süreçte şef tarafından geri planda tutuluyor sonraki zamanda da beni ...
Ama gel gelelim sezon başında kendince tavra girip konuşmuyo,yüzüme bakmadan konuşuyo ya da yokmuşum gibi davranıyor ... bugün sordum bi sorun mu var hayıtdır diye gene yüzüme bakmadan hayır dedi ... aynı odada 3 bayanız ...şimdi o kadında başladı tavırlı konuşmaya ... birde bizden yaşca büyük bi abla yani ... kendimi sorguladım bişey bulamadım inanın ki acaba hamileliğin verdiği aşırı hassasiyet mi diyorum ama .... yani ikisi bir olup odada ben yokmuşum gibi sohbet edip şarkı söylüyorlar... eşimin düşüncesine göre abla dediğim kadının bu durum da payı olabilir .. çünkü şuan üretim için ben ne yapıyorsam ( dosya açma , ajanda notları ) aynısını arkadaşta yapıyo ...
valla bende mi sorun inanın ki çözemedim herşeyi de açıkca yazdım işte siz ne detsiniz ben nasıl davranacağımı bilmiyorum
sorma bile bilmemezlikten gel.hiç oralı olma. sen sormazsan zaten onlar da o kadar yapmaz sıkılırlar. çocuk gibi bir tavır. ne derdin varsa gel söyle. bazı insanlar gerçekten zorlaştırıyor hayatı.

X