Ben de küçülttümm ama sorularım warr yardımmm

busuruks

Yeniden doğmuş gibiii
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
162
42
32
Geçen hafta pazartesi küçültme ameliyatı oldm ilk defa bgun sargısız gördüm ama sinrlerim bozuldu braz kafam karıştı. Sol tarafım çok güzel görünüo ama sağ tarafım sarkık gbi dikişlerden ötürü. I Tekniği ile oldum doktr toparlicak hepsi geçicek böle kalmicak dio doktoruma da güweniorm ama kafam çok karıştı bşiler diyin lütfennnn

Geçen hafta pazartesi küçültme ameliyatı oldm ilk defa bgun sargısız gördüm ama sinrlerim bozuldu braz kafam karıştı. Sol tarafım çok güzel görünüo ama sağ tarafım sarkık gbi dikişlerden ötürü. I Tekniği ile oldum doktr toparlicak hepsi geçicek böle kalmicak dio doktoruma da güweniorm ama kafam çok karıştı bşiler diyin lütfennnn
Henuz bir haftalik siz dikisleri takiyorsunuz sanki boyle kalicakmis gibi. Biraz sabirli olmalisiniZ

Oncelikle gecmis olsun daha önce bir kaç doktorla görüstüm bildiğim kadarıyla ilk zamanlarda ödemden kaynaklı görüntü sorunları olabiliyormus inşallah geçici birseydir Bende kucultturecegim hala içime sinen bir doktor bulamadım.. siz nerede yaptırdınız doktorunuz kim maliyeti nedir öğrenebilirmiyim?

Çok geçmis olsun daha çok erjen dikişlerin cok yeni olur ilk goruntu benimde çok guzel degildi ama sislikler inince meme toparliyor merak etme gercekten biraz sabirli ol

X