Henuz bir haftalik siz dikisleri takiyorsunuz sanki boyle kalicakmis gibi. Biraz sabirli olmalisiniZGeçen hafta pazartesi küçültme ameliyatı oldm ilk defa bgun sargısız gördüm ama sinrlerim bozuldu braz kafam karıştı. Sol tarafım çok güzel görünüo ama sağ tarafım sarkık gbi dikişlerden ötürü. I Tekniği ile oldum doktr toparlicak hepsi geçicek böle kalmicak dio doktoruma da güweniorm ama kafam çok karıştı bşiler diyin lütfennnn
Geçen hafta pazartesi küçültme ameliyatı oldm ilk defa bgun sargısız gördüm ama sinrlerim bozuldu braz kafam karıştı. Sol tarafım çok güzel görünüo ama sağ tarafım sarkık gbi dikişlerden ötürü. I Tekniği ile oldum doktr toparlicak hepsi geçicek böle kalmicak dio doktoruma da güweniorm ama kafam çok karıştı bşiler diyin lütfennnn
Geçen hafta pazartesi küçültme ameliyatı oldm ilk defa bgun sargısız gördüm ama sinrlerim bozuldu braz kafam karıştı. Sol tarafım çok güzel görünüo ama sağ tarafım sarkık gbi dikişlerden ötürü. I Tekniği ile oldum doktr toparlicak hepsi geçicek böle kalmicak dio doktoruma da güweniorm ama kafam çok karıştı bşiler diyin lütfennnn
İnşallah çok teşekkürlerrÇok geçmis olsun daha çok erjen dikişlerin cok yeni olur ilk goruntu benimde çok guzel degildi ama sislikler inince meme toparliyor merak etme gercekten biraz sabirli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?