ben de hamisim :)

mrtylz

Eylül'ün ve Mustafa'nin annesi
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
1.343
29
108
merhaba bayanlar uzun zamandir forumu takip ediyordum ancak simdiye kismetmis sizlerle paylasimlarda bulunmak.. Anne adaylarina ben de katildim. SAT 25.12.2011 simdilik bulantilar ve hafif kasik agrilari disinda hersey iyi gidiyor. gerci bulantilari ve agrilari bile seviyorum diyebilirim bebisimiz yuzunden oldugu icin :) daha once de kontrole gittik (biz birazcik heyecanli ciftiz bebis konusunda toplamda bugune kadar 2 kan tahlili 4 ultrasona girdik bile :)) bugun bebisimizin kalp atislarini duyduk hic beklemezken ve esimle agzimiz acik ekrana baktik kaldik gozlerimiz yasli.. Allah'im insallah isteyen ve en onemlisi hak eden herkese nasip etsin evlat sahibi olmayi.. sizlerle uzuuuun bi yola cikiyoruz insallah saglicakla bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri de paylasiriz. herkese cok cok sevgiler ve selamlar.
bu arada ist avr. yakasinda oturuyoruz guvenilir ve iyi kadin dogum dr. bilen arkadaslardan tavsiye almayi istiyorum bebisimizin ilk zamanlarindan kucagimiza aacagimiz zamana kadar yanimizda olabilecek dr ariyorum.

hayırlı olsun cok sevindim güzel duygu bunlar allahım saglıkla kucagınada almayı nasip eder inşallah kendine ve bebişe iyi bak

hayırlı olsun cok sevindim güzel duygu bunlar allahım saglıkla kucagınada almayı nasip eder inşallah kendine ve bebişe iyi bak
cok tesekkur ederim Gamzecim, insallah saglikla kucagimiza aliriz. Rabbim anne olmayi isteyen ve hak eden herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…