Ben de Fotoğraf Çektim

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
358
57
Ben de sizlere özendim ve tatilde hısım akraba dışında başka fotoğraflar çektim. Bakalım beğenecek misiniz...

Fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık.Neresi burası acaba ben Antalya diye düşündüm ama yanılıyor muyum acaba?

Ben doğruyu söyliyeyeyim mi?

fotoğrafını cektiğin yerler çok güzel yanlız fotoğraf cekerken dikkat etmen gereken yerler var mesela cekeceğin yeri ortalama, ışık, netlik gibi ayarları yapman gerekir.

Ben doğruyu söyliyeyeyim mi?

fotoğrafını cektiğin yerler çok güzel yanlız fotoğraf cekerken dikkat etmen gereken yerler var mesela cekeceğin yeri ortalama, ışık, netlik gibi ayarları yapman gerekir.

Dürüst yorumun için teşekkür ederim. Ben bu konuda çok bilgi sahibi sayılmam. Bir daha çekecek olursam söylediklerini hatırlayacağım...:1hug:

anuşkam ineklere bayıldım:smiley-cool: İstanbulda neredeki o inekler yahu:uhm:

anuşkam ineklere bayıldım:smiley-cool: İstanbulda neredeki o inekler yahu:uhm:

Canavarım, ben Eylül ayında İstanbul'a gittiğimde, Nişantaşı ve Bebek'te bolca görmüştüm. Bu fotoğrafları da Kalyon mu, Kanyon mu neydi, o alışveriş merkezinde çektim. Hala duruyorlar mı bilmem. Ama bildiğim kadarıyla Sütaş sponsorluğunda bir kampanya ile ilgiliymiş.
Elimde olsa sana derhal bir inek yollardım ama bizde de yok inan...:1no2:

Bu yaz da fotoğraf çekmeye devam ettim. Bu kez tarihiyle ünlü memleketimin bakmaya doyamadığım yerlerini fotoğrafladım. Umarım beğenirsiniz...

İşte Çanakkale Savaşları'nın yapıldığı yerlerden karelere yansıyanlar...

cektiginiz resimler harika bayildim.......
bende sizlere benim cektigim resimlerden göndereyim pek güzel olmamislar ama idare ederler
bu resmi trabzondan dönerken cektim günes doguyordu iyi yakalayamadim...

bu resim geri dönüste macara girdigimizde cektim arabadan günes batarken..

dedemin evinin balkonundan findik bahceleri ve karsidaki daglar...ve meryem ana manastiri...

burasida side.....

Denize bakmaya da girmeye de doyamıyorum...

Bunlar da tuttuğumuz balıklar...

resimlerin hepsi çok güzeldi
desim kısss :) o yılana o kadar nasıl yaklaşıpta resmini çekebildinn:bbo:resme bakarken bilem benim ödüm çıtladı burda valla helal olsun cesaretine..a.s.

anuşka fotoğraflar çok güzel,söylemeden geçemeyeceğim gittikçe daha güzel çekmişsin fotoğrafları.

desim senin fotoğrafların da harika.Bir fotoğrafı merak ettim.Mavili bir fotoğraf,apartmanların önündeki kutu ya da sandık gibi şeyler var.Onların ne olduğunu çok merak ettim.Söylersen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…