- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
Kızlar ben eşimle 3 sene olacak evliyim. 1 de bebeğim var . Evliliğin başından beri aramızda bi soğukluk var. Eşim hiç bir kavgada gönül almaz. Her kavgada boşanmadan bahşeder olduk bebeğim annesiyle babasıyla büyüsün istiyorum ama küçücük meseleler büyüyor çözülmez hale geliyor. Eşim giyimimi konuşmamı ailemi yemeği temizliği ev düzenini her şeyi eleştiriyor. Ağır küfürler etmeye başladı. Aile terapistine gidelim diyorum ikna olmuyor. Bir şey konuşamıyorum ağlamaktan kendimi güzel ifade edemiyorum. Psikolojim bozulmaya başladı küfürler yüzünden umursuz olamıyorum her kavgada gidiyorum yapma böyle diyorum o da hem kavga başlat hem de böyle yap GURURSUZ diyor. Ben bi kavgadan yarım saat sonra deli gibi senle eskisi gibi olamam diyor
Dün akşam ki olaydan sonra oturma odasında yattı sabah geldi paldır küldür giyiniyor. Dedim sessiz ol çocuk uyuyor küfür etti yine. Bağırdı çağırdı gitti zaman zaman evden gideceğim diyorum artık dayanamıyorum ama umursamıyor gidersem dönmem onun için sakinleşince vazgeçiyorum
Dedim en son senin bu küfürlerini ses kaydı yapıp whatsap akraba grubu var oraya göndereceğim dedim ne olduğunu anlasınlar dedim psikolojim bozuldu kırmadan bana yol gösterin ne olur
Boşanma aklımın bi köşesinde ama korkuyorum
Dün akşam 150 lira için yaptığına bak dedim adam mesele para değil dedi cebindeki 350 lirayı çatır çatır yırttı
Dün akşam ki olaydan sonra oturma odasında yattı sabah geldi paldır küldür giyiniyor. Dedim sessiz ol çocuk uyuyor küfür etti yine. Bağırdı çağırdı gitti zaman zaman evden gideceğim diyorum artık dayanamıyorum ama umursamıyor gidersem dönmem onun için sakinleşince vazgeçiyorum
Dedim en son senin bu küfürlerini ses kaydı yapıp whatsap akraba grubu var oraya göndereceğim dedim ne olduğunu anlasınlar dedim psikolojim bozuldu kırmadan bana yol gösterin ne olur
Boşanma aklımın bi köşesinde ama korkuyorum
Dün akşam 150 lira için yaptığına bak dedim adam mesele para değil dedi cebindeki 350 lirayı çatır çatır yırttı
Son düzenleme: