• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de boşanmak istiyorum galiba

Seslisesli

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
88
72
18
Kızlar ben eşimle 3 sene olacak evliyim. 1 de bebeğim var . Evliliğin başından beri aramızda bi soğukluk var. Eşim hiç bir kavgada gönül almaz. Her kavgada boşanmadan bahşeder olduk bebeğim annesiyle babasıyla büyüsün istiyorum ama küçücük meseleler büyüyor çözülmez hale geliyor. Eşim giyimimi konuşmamı ailemi yemeği temizliği ev düzenini her şeyi eleştiriyor. Ağır küfürler etmeye başladı. Aile terapistine gidelim diyorum ikna olmuyor. Bir şey konuşamıyorum ağlamaktan kendimi güzel ifade edemiyorum. Psikolojim bozulmaya başladı küfürler yüzünden umursuz olamıyorum her kavgada gidiyorum yapma böyle diyorum o da hem kavga başlat hem de böyle yap GURURSUZ diyor. Ben bi kavgadan yarım saat sonra deli gibi senle eskisi gibi olamam diyor
Dün akşam ki olaydan sonra oturma odasında yattı sabah geldi paldır küldür giyiniyor. Dedim sessiz ol çocuk uyuyor küfür etti yine. Bağırdı çağırdı gitti zaman zaman evden gideceğim diyorum artık dayanamıyorum ama umursamıyor gidersem dönmem onun için sakinleşince vazgeçiyorum
Dedim en son senin bu küfürlerini ses kaydı yapıp whatsap akraba grubu var oraya göndereceğim dedim ne olduğunu anlasınlar dedim psikolojim bozuldu kırmadan bana yol gösterin ne olur
Boşanma aklımın bi köşesinde ama korkuyorum
Dün akşam 150 lira için yaptığına bak dedim adam mesele para değil dedi cebindeki 350 lirayı çatır çatır yırttı

Son düzenleme:
Neyden korkuyorsunuz? Çocuk o küfürleri duyuyor. O küfürlerle büyüyor. Ne kaybedebilirsiniz ki? Ailenizin yanına dönseniz en azından 2 kelime konuşan insan görürsünüz. Bebek biraz büyüyünce de çalışır ayrı eve çıkarsınız. Şu gurursuzu bile yutuyorsanız ne zaman gideceksiniz ki?

Seven insan sevdiğine ağır küfür etmez. Küfür etmez...
Sevmediğini bence kabullenin ve önünüze bakın. Çok zor biliyorum ama eşiniz sizden vazgeçmiş bence.

Terapiye ya da psikologa gitmiyorsa nasıl düzelecek ki bu şahıs? Yemek, temizlik beğenmiyorsa yardımcı tutsun..
Gidin ailenizin yanına.. Biraz kafanızı dinlersiniz. İnsan başta yapamam sanıyor ama ailenizin yanında alışırsınız da yokluğuna.. Baktınız birbirinizi özlüyorsunuz, yardım almayı kabul edip seanslara başlarsa dönün evinize.. Yazık değil mi bebeğinize, size?? Eşim bir kez bağırdı oğlum uyurken.. Dedim defol git ananın evine.. Arıyorum polisi, şiddet uyguladı diyorum, seni tıkarlar içeri, bende evin kilidini değiştirir, memlekete gidip, davayı açarım sana.. Onlar kim de bize bağırıyorlar birde küfür var işin içinde.. Adam gibi sakin olup beğenmediğimiz şeyler üzerine konuşabiliriz.. Eşiniz bunu yapmıyor ise daha da kendinizi ezdirmeyin.. O yuva sadece kadının yuvası mı??

Adam istediği gibi davransın. Yuvayı, geçimi, çocuğu kadın düşünmek zorunda kalsın.
Kadınlarımız kendini geliştirmedikçe bu denyoların sırtı yere gelmez valla..

Uzun ve huzurlu evliliğin sırrı karşılıklı saygı ve fedakârlıktan geçer.
Bir taraf at koştururken diğer taraf hep susarsa o evlilik değil zaman kaybı olur.

Madem sizin hiç bir şeyinizi beğenmiyor yapmayın ve gidin ailenizin evine. Çok bunalmışsınız gidip kafa dinleyin..
Yalnız kalıp düşünsün. Tedaviyi kabul etmiyorsa dönmeyin.
Hatta kabul edip giderse ilk bir kaç seans ışık görmeden de dönmeyin. Öteki türlü yürümeyeceğini anlasın..

Ayrıca ses kaydı iyi fikir. Bu tipler el iyisi oldukları için çevresi inanmaz bu derece terbiyesiz olduğuna..

Kızlar ben eşimle 3 sene olacak evliyim. 1 de bebeğim var . Evliliğin başından beri aramızda bi soğukluk var. Eşim hiç bir kavgada gönül almaz. Her kavgada boşanmadan bahşeder olduk bebeğim annesiyle babasıyla büyüsün istiyorum ama küçücük meseleler büyüyor çözülmez hale geliyor. Eşim giyimimi konuşmamı ailemi yemeği temizliği ev düzenini her şeyi eleştiriyor. Ağır küfürler etmeye başladı. Aile terapistine gidelim diyorum ikna olmuyor. Bir şey konuşamıyorum ağlamaktan kendimi güzel ifade edemiyorum. Psikolojim bozulmaya başladı küfürler yüzünden umursuz olamıyorum her kavgada gidiyorum yapma böyle diyorum o da hem kavga başlat hem de böyle yap GURURSUZ diyor
Dün akşam ki olaydan sonra oturma odasında yattı sabah geldi paldır küldür giyiniyor. Dedim sessiz ol çocuk uyuyor küfür etti yine. Bağırdı çağırdı gitti zaman zaman evden gideceğim diyorum artık dayanamıyorum ama umursamıyor gidersem dönmem onun için sakinleşince vazgeçiyorum
Dedim en son senin bu küfürlerini ses kaydı yapıp whatsap akraba grubu var oraya göndereceğim dedim ne olduğunu anlasınlar dedim psikolojim bozuldu kırmadan bana yol gösterin ne olur
Boşanma aklımın bi köşesinde ama korkuyorum
boşanınca size küfür edecek biri olmayacağı için mi korkuyorsunuz ben anlamadım:KK53:

Bence ses kaydı alın kesinlikle size inanmayan olursa kanıtlarsınız herkes görür rezilliğini. Ayrıca biraz uzak kalsan daha iyi ve sağlıklı düşünebilirsin.

canımmmmmmmmmm korkma ! Ne olur KORK-MAA !
O kim sana küfür ediyor ya ota b*ka sen o imzayı attığın için kocan konumunda haricinde hiç kimse !
Sağlıksız kavgalı küfürlü bir ev üzgün bir anne küfürlü dangul dungul bir baba birbirine düşman gibi davranan anne baba keyifsiz sofralar aynı evde resmen zordan duran bir anne babayla çocuğun çok mu iyi psikoloji ile büyüyecek hayatım ne olur bunu düşün...
ÇATIR ÇATIR BOŞA

karşınıza alıp ağlamadan,suçlamadan sorsanız neden böyle davrandığını
en azından elimden geleni yaptım der yolunuzu ona göre çizersiniz :kahve:

Şu yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Hep kendime kızıyorum işim var mesleğim var neden bekliyorum diyorum ama o kadar kötü konuşuyor ki anlatamam
Kendime değer vermiyorum galiba bunu kendim için olmasa bile kızım için yapmalıyım
Her şeyin sorumlusu beni gösteriyor küfür etmesinin bağırmasının her şey ben onu kışkırttığım içinmiş

Şu yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Hep kendime kızıyorum işim var mesleğim var neden bekliyorum diyorum ama o kadar kötü konuşuyor ki anlatamam
Kendime değer vermiyorum galiba bunu kendim için olmasa bile kızım için yapmalıyım
Her şeyin sorumlusu beni gösteriyor küfür etmesinin bağırmasının her şey ben onu kışkırttığım içinmiş
Arkadaşım seni üzmek istemem ama seven bi insan sevdiği kişiye küfür etmez.. Ha istisnai durumlar olur yani ölümüne kızacağı bi olay olur ağzından kaçar ama onda bile özür diler kendini toplayınca. Ve tabiki bu bin yılda belki olabilecek bişeydir her gün her gece değil. Eşin bi kere saygısız bi insan burası çok net ama sevgisinden de çok emin olma bence böyle sevgi olmaz olsun. İşin gücün mesleğin varmış bu durumu çekmez zorunda değilsin. Ayrıca çocuğunun bu kadar saygısızca bi ortamda büyümesini eminim sen de istemezsin.. Boşanma işini masaya yatırmalısın artık bence.

Alıntılıyorum:
1-Eşim giyimimi konuşmamı ailemi yemeği temizliği ev düzenini her şeyi eleştiriyor. Ağır küfürler etmeye başladı.

2-Psikolojim bozulmaya başladı küfürler yüzünden umursuz olamıyorum her kavgada gidiyorum yapma böyle diyorum o da hem kavga başlat hem de böyle yap GURURSUZ diyor. Ben bi kavgadan yarım saat sonra deli gibi senle eskisi gibi olamam diyor

3- Dün akşam 150 lira için yaptığına bak dedim adam mesele para değil dedi cebindeki 350 lirayı çatır çatır yırttı

Adam egoist bir manyak. Aileniz arkanızda değil mi? Bu adam olmasa aç açıkta mı kalırsınız?

evet, zaten hep öyle olur.
istismarcı eşlerin tipik özelliğidir bu mazeret, biliyor muydunuz bunu?
kızmaları, küfürleri ve yarın öbür gün dayakları hep sizin yüzünüzden olacak.
hatta "ben de istemiyorum sana bağırmak/kızmak/vurmak ama sen kışkırttın. bu yaptıklarım benim de hoşuma gitmiyor ama hepsi senin hatan." olacak.
ve inanın yarın öbür gün kızınız onu böyle bir ev ortamında büyümeye mahkum ettiğiniz için size teşekkür etmeyecek.
derin travmalarla büyüyecek, hayatı boyunca kendini savunamayan biri olacak.
karşısında her türlü eziyete boyun eğen bir anne olak çünkü.
size hiçbir saygısı olmayan bir insana kendinizi bu şekilde bağımlı hale getirerek kızınıza da kendinize de iyilik yapmıyorsunuz.
bence hayatınıza yeni bir yön vermenin zamanı gelmiş de geçiyor bile.

Eşin seni zerre miktarı sevmiyor. Evden çekip gidersen de umrunda olmaz.

Kafana göre takil bence. Çünkü bu evlilik iflah olmaz.

Ha boşanmazsan da iyi. Başka bir kadınının canının yanmaması açısından.

Eşin seni zerre miktarı sevmiyor. Evden çekip gidersen de umrunda olmaz.

Kafana göre takil bence. Çünkü bu evlilik iflah olmaz.

Ha boşanmazsan da iyi. Başka bir kadınının canının yanmaması açısından.
Şu söyledikleriniz de öyle haklısınız ki ben tüm gün evin içindeyim. Artık benim yüzümden böyle oluyor diye düşünmeye başladım.

Şu söyledikleriniz de öyle haklısınız ki ben tüm gün evin içindeyim. Artık benim yüzümden böyle oluyor diye düşünmeye başladım.

Sakın böyle düşünme. Bunun seninle hiç bir alakası yok.
Mantığın ve beynin sana oyun oynuyor. Çünkü geleceğinden endişe ediyorsun. Eğer susup kabullenirsen daha huzurlu olacağını sanıyorsun.
Ama hayatını kötüleştiren eşin sen değilsin.

Evet senin yüzünden. Sen fedakarlik yapiyorsun.. o da vefasızlık.. fedakarlık yapma ona.

Sen çocuklarınla kendine yetecek kadar yemek yap. Çamaşırlarını yıkama . Ütü filan yapıyorsan yapma. Onun hususi hiçbir işini yapma. Dövmeye kalkarsa da tek tokat bile darp raporu alman için yeterli. Sonra kuzu kuzu nafaka öder. Sen de iyi kötü geçinirsin .onunla geçinmektense onsuz geçinmeyi tercih ederim.

Pek cok yolu denemissinizdir ancak esiniz para yirtiyor ve konu para degildi diyor. Belli ki onun derdi baska ama siz para icin kufretti sanmistiniz. Ona hic kendini ifade etme firsati verdiniz mi acaba size derdi ne hic soyleyebildi mi?

Kufretmek asla kabul edilemez ama maalesef bizim ulkemizde erkeklerin cogunlugu kufurlu konuşuyor ben kufrü asla kabul etmem ama ilk adim adamin derdi ne onu anlamak olmali.

Rica edin, ogrenmek istiyorum neden senin mutsuz oldugunu bu kadar neyin sinirlendirdigini ama lutfen sakin ve küfursüz konus ki seni anlayabileyim sen bagirinca gerilip, dinleyemiyorum deyin. Ve sonra hiç konusmadan bi dinleyin eger anlatırsa.

Yani esiniz de mutsuz ve anlatmak istedigi biseyler var belki size ama maalesef iki olgun insan gibi konusma ortami yok belki onun boyle bir konusma yapabilecek kapasitesi de yok ama madem onu koca yaptiniz kendinize bi olanları dısardan bakan biri gibi anlamaya mi çalişsanız.

Back
X