• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de aranıza katıldımm :))

euribia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
hepinize merhaba ben 2 yıl önce bu siteye üye oldum.uzun zamandır girmiyordum.kilo verme amaçlı üye olduğum bir site burası.18 yaşındayım.2008 nisanda 105 kilo ile başladım ve 9-10 ay sonra 70 kiloya düştüm.sonra diyeti bıraktım ve kendi kendime 66ya kadar indim.şimdi yine 68-69 kiloyum ama diyete başlayacağım inşallah :) göğüs estetiği konusuna gelince,annem bundan 3 yıl önce estetik oldu hem karın gerdirdi,derileri aldırdı hem de göğüsleri çok sarkık olduğundan silikon taktırdı ve çok memnun kaldı.yani bizzat gözlerimle gördüm neyin nasıl olduğunu.ve benim kilo verme fikrim yokken dahi göğüslerim çok küçük olduğu için daha doğrusu hiç olmadığı için annem hep derdi kızım hadi diyete gir kilo ver ödül olarak yaptıralım diye :D ben de güler geçerdim.ama kilo verince ve göğüslerimin hakikaten kötü olduğunu fark edince ben de ameliyat düşüncesini gözden geçirdim.kilo verdikten sonra herhangi bir yerimde sarkma olmadı,göğüslerim kiloluyken de yoktu kilo verdikten sonra da aynı şekilde kaldı..
ve doktorla konuştuk fiyat aldık gün belirledik 20 mayısta olacaktım.ama sonra erkene almaya karar verdik ve 22 nisanda oldum.çok korkarak gittim ama kendi gözümle görmek için ameliyathaneye yürüyerek gittim masaya kendim oturdum konuşarak gülerek ameliyata girdim.çıkınca çok titreme oldu o yüzden çok korktum tabi bir de stresli girdiğim için çıkınca da o stresle çıktım ameliyattan.onun dşında bir ağrım falan olmadı ama çok gerginliğim var.300 cclik takıldı.bn çok büyük olmasını istemiyordum.tam istediğim gibi oldu bir gece hastanede kaldım.direnlerim hala takılı hiç ağrım yok hatta hastaneden çıkarken doktorum karşıdan koş koş dedi dalga geçer gibi alsanaalsanasmile çok sinir oldum yani o kadar basite indirgiyor korkmamam için.çok iyi bir insan hep sevgiyle yaklaştı yarın kontrolüm var direnlerim çıkarılacak gerginliğim geçiyor yavaş yavaş.sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplarım eğer doktorun adını ve numarasını isterseniz gerek diyetisyenimin gerekse estetik uzmanım hakkında bilgi veririm.diyetisyenimi de estetik uzmanım önermişti zaten.bir konuşun memnun kalacağınızdan eminim.korkacak hiçbir şey yok rahat olun güzelleşmek kadar mutluluk verici bir şey var mı ?? a.s.:1hug:

Hoşgeldin, geçmiş olsun euribia:) 300cc hangi yöntemle yerleştirildi? High profile-moderate? Ağrının olmamasına sevindim.Darısı başımıza..

selam.hayrlı olsun.sevndm senn adına.detaylardan bahsedermisin.doktorunun adı nedir? darısı başıma inş.en kısa zamnda :)

300 cc meme altından yerleştirildi genç olduğum için ve ileride emzireceğimi düşünerek meme ucundan açmadı sadece bunu biliyorum :D doktorumun adı ibrahim oskui.yeri taksimde.goldaşın üst katı taksimoda cafenin üstü.telefon numarası falan vermek yasak diye biliyordum o yüzden bilgi vermedim.eğer yasaksa kaldırırım 292 03 33.ameliyatım 1.5 saat sürdü ben bir de burnuma piercing taktırdım hep istiyordum ama canım acır diye korkup yaptrmıyordum.genel anestezi almışken kendimi bilmiyorken o da aradan çıksın istedim onu da yaptırdım :)

300 cc meme altından yerleştirildi genç olduğum için ve ileride emzireceğimi düşünerek meme ucundan açmadı sadece bunu biliyorum :D doktorumun adı ibrahim oskui.yeri taksimde.goldaşın üst katı taksimoda cafenin üstü.telefon numarası falan vermek yasak diye biliyordum o yüzden bilgi vermedim.eğer yasaksa kaldırırım 292 03 33.ameliyatım 1.5 saat sürdü ben bir de burnuma piercing taktırdım hep istiyordum ama canım acır diye korkup yaptrmıyordum.genel anestezi almışken kendimi bilmiyorken o da aradan çıksın istedim onu da yaptırdım :)

canm geçmiş olsun
ne kadara mal oldu ameliyat sana ?

Back
X