Merhaba arkadaslar, 12 gun once anne oldum. Cok tatli bir oglum oldu. Hayatimdan hep memnundum, simdi de oyle. Ama tam dogum sonrasi alinan kan tahlili sonucunda hepatit C virusu pozitif cikti bende. Derhal kocam da tahlil yaptirdi, onda da varmis. Mutlulugum yarim kalmis gibi hiss ediyorum, sanki ruyada gibiyim, gercek hayatta degil gibi panik atakli yasiyorum kac gundur. Belki tahlil yaptirilmasa hic bilmeyecektim, cunki aylardir varmis ve bilmiyordum mutluydum degil mi? Milyonlarca bilmeden yasayan insan var. Ama 20-30 sene icinde belirli sikayetler baslayinca tedaviye gec kalabilirdik, yani bilmemiz daha iyi. Beni uzen icimi kemiren bisey var sadece, bu virus cinsel yolla gecmesi dusuk ihtimal, kan yoluyla geciyor, ustura, makas falan. Ben bazen ustura kullaninca kocaminkiyle karistirdigimin farkindayim ve ya bazen kendiminkini bulamayinca zaten kocam diye bilerek kullandigimi da bilirim. Bu yuzden icim sizliyor vicdan azabi cekiyorum, galiba ona ve ya kendime ben mi gecirmis oldum virusu. Zaten makaslar da ayni tirnak icin. Diger biseyse cocugumu nasil korucaz? Ustelik kocam ve kayinvalidemin cokkk ovdukleri doktorun iyi bir doktor olmadigini sadece isminin meshur oldugunu ogrendim, baska birine gidelim filan gibi konusunca da herseyi biz biliyoruz gibisinden susturuluyorum, napacagimi bilmiyorum. Beni en uzen sey de yukarida yazdigim gibi, acaba ben mi sebep oldum?