ben çok pis aşık oldum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gkben

Ziyaretçi
slm arkadslar.ben çok fena aşık oldum yardımlarınızı beklıyorum.2 hafta oldu.ablamın çalıştığı firmada çalışıyor.aynı ünv mezunuyuz vede aynı bölümden.bunları ablamdan duydum ınanamadım tabı.daha hiç tanışmadık sadece gördum.ablamda yenı girdığı için bu firmaya onunla fazla ıletşim içinde diil.sadece yemeklerde konuşuyorlar.ama ben çok pis aşık oldum.onu hergün düşünmekten yapamıyorum.ılk defa böyle bişey başıma geldı.ne yapmalıyım bılemıyorum.lütfen bana akıll verın arkadslar..şimdiden hepınıze teşekkurler....

cnm ben tam olarak anlayamadım :uhm:
şimdi sen onunla tanışıyor musun konuşmuşluğunuz var mı yoksa bu ablanın anlattığı kadarıyla mı oldu vallahi anlasam yorum yapacağım tatlım a.s.

bence aşık diilsin..duygularını bilemem ama anlattığına göre ilk görüşte aşk .ilk görüşte aşk olurmu bilmiyorum ama bende bi kez senin gibi aşık olmuştum parkta birini görmüştüm yarım saat en fazla....zamana bırakmalısın yada msnini falan alabilirsin ama bence aşk değil bu beni fikrim

konuşmuşluğumuz yok sadece gördum okadar.ablamın iş arkadsı kızlar...

Hayırlısı olsun canım
Zaman neler gösterir belli olmaz canımopuyorumnanaktan

Üzgünüm ama güzelim senin anlattığın aşk değil sadece bir beğeni şuanlık çok beğeniyosun ona aşık olmak istiyosun o kadar.Tanışmak istiyorsan zamana bırak araştırmana bak eğer çıktığı yoksa ablanın yanına gider gibi iletişim kurmaya çalış.

ne güzel... bende çok pis aşığım....

dur bakalım zamana bırak ablan zamanla öğrenir sözlümü nişanlımı kız arkadaşı varmı daha sonra bi şekilde dikkatini çekmeye çalışırsın

arada sırada ablanı ziyarete git .şimdilik başka yolu yok canım zemuszemus.oda ortamı ayarlayıp tesadüfmüş gibi tanıştırsın.. hadi hayırlısı

Üzgünüm ama güzelim sen aşık değilsin sadece çok beğeniyosun okadar.Tanışıp aşık olmak istiyosan zamana bırak araştırmaya bak çıktı falan varmı mesela nasılsa ablan orada çalışıyomuş onu ziyarete git onunla iletişim kurmaya çalış kolaygelsin.

aa meslektaş.:ecrin_bebek: bizim bi hoca vardı, aynı evde iki ukala olmaz derdi :ecrin_bebek: yani iki mimar evlenirse birbirini çekemez manasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…