Cilt Bakımı Ürünleri Ben çok memnun kaldım herkese anlatıyorum :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.142
1.006
37
Hanımlar bende başka bir arkadaşımdan bir kaç hafta önce markette gördüm ve aldım.

GARNIER 3'ü 1 arada saf ve temiz Temizleme+Peeling+Maske diye geçiyor.

Eğer yağlı veya karma bir cilt tipiniz varsa, cildiniz yağlanma, parlama ve siyah noktalar gibi cilt problemlerine eğilimli ise bu cilt bakım ürününü kesinlikle denemelisiniz.

Sonrasında bana dua etmeyi unutmayın. :KK1:

ne zamandir bunu almak istiyordummm.
simdi bunu yuzune surup bekletince maske oluyor
ovalayip surersek peeling oluyorrr dimi :):KK9:
birde urunun resmini koyabilirmisin buna benzeyen bir tane daha urun var :)

Son düzenleme:
bende almak istioum cildimin bazı yerleri oldukça yağlı birde pudra sürersem akşama iğrenç oluo yüzüm
sivilceler var dr krem falan verio ama yok yani geçmio
avonun peeling tonik krem setlerini kullanıoum fena diil tonik falan tertemiz yapıo.

bunuda bi ark. evinde 1 kez denedim tesadüf mü bilmioum ama gözümün altında sinek ısırığı gibi kırmızı bi şişlik olduk
arkadaşım bu yapmaz falan dedi ama bilemedim sonrada almadım.

birde çok sık olmamakla beraber Neutrogena Yüz Temizleme Sütü kullanıoum.

cilde iyi gelmesi şaşılacak bişey değil içeiğine bakarsanız çinko var içinde bol miktarda.. hem mineral olarak hem de bileşik olarak...
bilemedim ben de kullanıyorum ama tedirgin ediyor beni açıkçası...

ben hiç bi yararını göremedim açıkcası normal bi cilt yapısına sahibim çok kuru yapıo hatta...

Cildiniz normalse yarar görmemeniz cildinizin kuruması normal konumu açarken belirttiğim gibi karma ve yağlı cilt tipleri için uygun bir ürün...

garnierin bütün ürünleri güzel zaten bunu bende kullanmıstım gayet iyi

bende almak istioum cildimin bazı yerleri oldukça yağlı birde pudra sürersem akşama iğrenç oluo yüzüm
sivilceler var dr krem falan verio ama yok yani geçmio
avonun peeling tonik krem setlerini kullanıoum fena diil tonik falan tertemiz yapıo.

bunuda bi ark. evinde 1 kez denedim tesadüf mü bilmioum ama gözümün altında sinek ısırığı gibi kırmızı bi şişlik olduk
arkadaşım bu yapmaz falan dedi ama bilemedim sonrada almadım.

birde çok sık olmamakla beraber Neutrogena Yüz Temizleme Sütü kullanıoum.

Bende neutrogena yüz temizleme sütünü kullanıyorum ama pek faydasını göremedim :KK43:

Hanımlar bende başka bir arkadaşımdan bir kaç hafta önce markette gördüm ve aldım.

GARNIER 3'ü 1 arada saf ve temiz Temizleme+Peeling+Maske diye geçiyor.

Eğer yağlı veya karma bir cilt tipiniz varsa, cildiniz yağlanma, parlama ve siyah noktalar gibi cilt problemlerine eğilimli ise bu cilt bakım ürününü kesinlikle denemelisiniz.

Sonrasında bana dua etmeyi unutmayın. :KK1:

Evet ben de gecen sene boyunca kullandim gercekten basarili

bende aldım bimden :) 8 liraya aldım 3 u birarada temzleyicimi daha kullanmadım ama. kükürtlü sabun kullanıyordum sivilceler için onun btmsni beklyorumm:)

X