Ben cok kotu bisey yaptim

Ağlayan erkekten tırsarım mümkünse ağlamasın.
Hicbir kızla konusturmayinca onu kendine bağlamış olmuyorsun aksine şimdilik sesini çıkarmıyordur. Birbirinizin üstünde otorite tatminimi yapiyorsunuz.
Ayrıca malesef tribi bile doğru zamanda yapmak lazim. Saygı gitti mi çok zor.

pardonda çocuğun ilkisiniz siz bence durumu abartmışsınız git başka erkeğe 18 kere bitti de diğer erkekler seni 3. de felan bırakırlar hareketleriniz çok çocukca bence çocuk size değer veriyor ee haliyle tabii eskisi gibi peşinden koşmasını beklemeyin bence çook yıpranmış durumda heleki kendisi bir kızla ikl kez çıkmış ne güzel bence ona ilk olmanın güzelliğini verseydiniz hissettirseydiniz. şimdi ne yapacağınızı bilemem huy çıkar can çıkmaz derler bu sizin huyunuz huyunuzu değiştiremezsiniz ama artık ona saygı duymalısınız bide şu kıskançlıık olayını abartmışsınız ikiniz için bence kuralları kaldırın hayatınızdan bide ona onun değerli olduğunu hissettir şımart onu ona övgüler yağdır kendini şuan değersiz gibi hissediyor olabilir sevgilinizi en iyi siz tanırsınız onun hoşuna gidecek şeyler yapın ufak süprizler iltifatlar felan onu siz tanırsınız bu konunun cevabı sizde aslında.. :) inşAllah durumu düzeltebilirsiniz sizden rica ediyorum artık eskisi gibi bitti felan demekten vazgeçin mutlu olun herşeyi sıkıntı etmeyin inşAllah hep mutlu olursunuz.. :))

Ne diyelim a kesin pesinden kosmuyorsa baskasi vardir diye cocugami kizalim yapmayin allah askina seviyorsaniz cocuk gibi bitti demek.ne kusura bakmayın ama benim 4 yasindaki yigenim kusunce oynamiyor buda onun gibi birgun bi bakmisinis bu triplerden sıkılıp size bitti diyen o olmasin dikkat edin

bu ne ya çok sıkıcısınız karşınızdaki de bir insan, size böyle yapılsa 19. kez tekrar o kişinin peşinden koşup ağlar mıydınız? ciddiye alınacak tavırlar sergilemiyorsunuz ki sevgiliniz sizi ciddiye alsın. çocuk oyuncağı etmişsiniz ilişkiyi. dua edin ki hala bırakıp gitmiş değil ama bu gidişle bırakır da sizi. bulmuşsunuz sizi çok seven birini tepeleme kullanıyorsunuz ayıptır. bir gün karşınızdaki insanın sabrının da bitebileceğini sizden soğuyabileceğini düşünerek hareket edin. kim kimi ne yaparsa yapsın her şeyine katlanacak kadar çok seviyor ki? anne babalar bile evlat reddediyor. 20 yaşında biri gibi davranın, kimse sizin ego tatminciniz değil.

bence cocugu bi birakta nefes alsin yaaa beynine oksijen gitsin bi uzaklas bi feraha ersin sonra tekrar degerlendirirsiniz....

o degilde cocuga uzuldum spor hayati bitmis resmen....

nasıl istiyorsun sevdiğini ağlatmayı? ben ağlasam daha iyi sevdiğimi ağlatıcağıma. sevdiğim biri üzgünken bile yüreğim paramparça oluyor. bence sen bir ilişkini gözden geçir. ve çocuksu hareketleri bırakın yaş olmuş 20-21

7 sayfa boyunca bir şeyler konuşuluyor ama ilk mesaj "eski konu"!!!
niye siliyorsun kardeşim ilk mesajını? dalga mı geçiyorsun?

konuyu silmişsiniz bu yasaktırr ve ceza sebebidir. ayrıca konu yine geri gelecek. adminler geri getirecekler.

X