Ben cok kotu bisey yaptim

Her fırsatta ayrılalım derseniz size ve ilişkinize olan ciddiyetini kaybeder...artık bu tür kıskançlıklarınıza bir son vermeyi deneyebilirsiniz...ve de onu ağlatmaya devam ederseniz ilerde siz daha çok ağlarsınız... :-/

bir insan neden sevdiğini üzmek, ağlatmak ister...
ben sevdiğim kimsenin bir damla gözyaşını görmeye dayanamam, sen kalkmış nasıl ağlatırım diye konu açıyorsun...
bir insana nasıl davranırsan eninde sonunda aynı şekilde karşılık görürsün, günün birinde karşısına onu gerçekten sevecek, deger verecek, hakaret değil iltifatlar edecek, gözyaşı değil mutluluk getirecek biri çıkacaktır o zaman o sana son vedayı eder.

Pek bi tripcan gördüm sizi bu ne yahu,bulunmaz hint kumaşı sanmissiniz kendinizi fazla naz aşık usandirmis,istediginiz buymuş olmuş,şimdi derdiniz ne anlamadım ki..?

Selam kizlar ben 20 yasindayim. Sevgilim 21. 3 yildir birlikteyiz ve ikimizde birbirinizi cok seviyoruz . Benim onceden iki iliskim daha oldu onun hic olmamis ben onun ilkiyim. Daha onceden bitakim spor dallariyla yakindan ilgileniyordu ben hayatina girince kiskancliktan biraktirdim cunku kizlarla ayni ortamda olmasini istemiyorum. İkimizde asiri kiskanciz ve benden onceki hayatinda hep kiz yogunluklu yerlerdeydi okulundaki sinifinda uc erkek vardi dersanesinde tek erkek oydu. Buna ragmen hic sevgilisi olmamis cunku kizlari hic sevmezmis hep gicik gidermis. Universteye gectik ikimizde hala kiskanclklarimiz bitmedi. Bunlari anlatiyorumki sorunumu daha iyi anlayin. Asil soruna gelirsem ben bu uc yilda hep cocuk gibi davrandim. Cocuk beni her kiskanip kisitladgnda onu sevdigm halde bensz yapamycagni bildigm icin bitti deyip pesimden kosturdum.Hatta saymis 18 kere bitti demisim. Onumde bittivdedgm icin agladigi bile oldu. Suanda isler degisti ama ona sirafan gibi geliyor bitti demem eskisi gibi aglamiyor yine ugrasiyor ama pesimden kosmuyo eskisi gibi. Alistirdm onu herseyde zirt pirt bitti diyerek. Ona hakaret ettim sinirimden oda bana ediyor artik kiskandgnda sinirlendgnde.. Eskisi gibi degil yine cok seviyor benden baska tek kiz yok hayatinda ben istemedm diye cogu seyi yapmiyor ama ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum boyle olursa ona bidaha boyle davranmam cok pismanim eskisi gibi olmasi icin napmaliyim sizce :KK43:
çocuk oyuncağına çevirmişsin işi

yaşında 20 miymiş hani 14-15 olsa bir derece

yalancı çoban hikayesi var bilir misin o na da benziyor durumun

artık gerçekten kurt gelse bile kimse seni ciddiye almaz

benimde arkadaşım böle. her tartısmada arkadaşlığımız bitti der beni siler falan. şimdi hiç tınlamıyorum gelmiş gelmemiş gitmiş gitmemiş. bir yerden sonra zor. kendin etmişsin. kapris çekmek zorunda mıyız ? ne bu özgüven arkadaş. kendinize yapılsın ister misiniz

Cok sey istiyorsun, kusura bakma ama cocuga köpek cekmissin hep. Fazla naz aşık usandirir. Yakinda senden kopacak.... demedi deme.

o oyle olsun ben bi daha yapmıycam diyorsun ya... orada bile bencilsin.. çnce kendin bir değiş bakalım bi kere elini taşın altına koy bi kere risk al emek ver karşındaki için özveri yap.. sonra değişmezse gel konuşalım..

karşımızdaki insanda kredimiz sonsuzmuş gibi davranıyoruz ama biliyor musun hiç de öyle değil.bazı şeylerin geri dönüşü olmaz.eninde sonunda karşındaki usanır.bence bu ilişkinden edindiğin tecrübeyi bir sonraki ilişkinde kullanmaya bak çünkü seninkinde dönülmez akşamın ufkundayız çalmaya başlamış.

sevgi ve saygının olmadığı bir ilişki daha. .
Şu adamların etrafına çit falan örün ya daha iyi korursunuz diğer kızlardan , olmuyo böyle :KK51: :KK14:

ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum
Aglasin mı...
No Comment ! Deyip geçiyorum.

Yok yok yapacağım ya...
Bu çocuk seni çok seviyor olabilir ama asla evlenmez...yaşınız küçük daha ama erkekler kendilerine güven veren kızlarla evleniyor genelde. Evlilik için çok guvenilmez davranmissin gerci öyle bir durum için çok uzun yıllar var.
Takılırsinız biraz ve cocuk sonunda pes eder. Hickimse vazgeçilmez değildir.

Selam kizlar ben 20 yasindayim. Sevgilim 21. 3 yildir birlikteyiz ve ikimizde birbirinizi cok seviyoruz . Benim onceden iki iliskim daha oldu onun hic olmamis ben onun ilkiyim. Daha onceden bitakim spor dallariyla yakindan ilgileniyordu ben hayatina girince kiskancliktan biraktirdim cunku kizlarla ayni ortamda olmasini istemiyorum. İkimizde asiri kiskanciz ve benden onceki hayatinda hep kiz yogunluklu yerlerdeydi okulundaki sinifinda uc erkek vardi dersanesinde tek erkek oydu. Buna ragmen hic sevgilisi olmamis cunku kizlari hic sevmezmis hep gicik gidermis. Universteye gectik ikimizde hala kiskanclklarimiz bitmedi. Bunlari anlatiyorumki sorunumu daha iyi anlayin. Asil soruna gelirsem ben bu uc yilda hep cocuk gibi davrandim. Cocuk beni her kiskanip kisitladgnda onu sevdigm halde bensz yapamycagni bildigm icin bitti deyip pesimden kosturdum.Hatta saymis 18 kere bitti demisim. Onumde bittivdedgm icin agladigi bile oldu. Suanda isler degisti ama ona sirafan gibi geliyor bitti demem eskisi gibi aglamiyor yine ugrasiyor ama pesimden kosmuyo eskisi gibi. Alistirdm onu herseyde zirt pirt bitti diyerek. Ona hakaret ettim sinirimden oda bana ediyor artik kiskandgnda sinirlendgnde.. Eskisi gibi degil yine cok seviyor benden baska tek kiz yok hayatinda ben istemedm diye cogu seyi yapmiyor ama ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum boyle olursa ona bidaha boyle davranmam cok pismanim eskisi gibi olmasi icin napmaliyim sizce :KK43:

ağlasın istiyorum ne ya?
yok artık! köle alsaydın bari kendine.
insan gibi davran karşındaki de düzelir kendini düzelt
ilişkinin cılkı çıkmış bitti bitti diyerek

Asil sorun nerede biliyormusun? "Artik eskisi gibi olsun istiyorum" demende. Halen anlamamisin yalnisini. Anlamis olsaydin kesinlikle eskisi gibi olmasini istemezdim, sonuçta yalnis daha önce yapilmis degil mi?

Sen saglikli, güvenli, saygili bir iliski istemiyorsun. Sen sadece ilgi istiyorsun. Sürekli ilgi. Yani karsindakinin sevdiginden aglamasini istemek nasil birseydir ya? Bunlar normal degil ve sen bunu halen ögrenmedin. Sen sadece tekrar pohpohlanmak isteyip, onu ezmek istiyorsun. Onu ezmekten aldigin özgüveni ve haz'i istiyorsun.

Cok ciddi söylüyorum, bu iliskiye düsünme yerine ilk önce bir psikolog'a basvur. Senin sanirim ciddi özgüven ve karakter problemlerin var. Ancak bunlari çözdükten sonra saglikli bir ilsiki'ye yönelebilirsin.

Şöyle abidik gubidik başlıklar koymayın gözünüzü sevem ya
Burdan türkçe ogretmenimi saygıyla anıyorum
İlgisiz başlık atarsanız kompozisyonlarinizi kâle almam derdi ve şak diye 30 puan kirardi :KK14:
Tabi desen ki ergenim simarigim kimse gelmeyecek konuya :KK11:

X