- 7 Ağustos 2015
- 17
- 0
- 28
- Konu Sahibi gizemmm2012
Dalga gecilmek icin degil kendimi duzeltmek amacli actim ben bu konuyu. Mutsuzlugumla dalga gecmeniz hosbirsey degil..Yani konu sahibiyle sevgilisinin yaptigi aynen boyle. Cok cocukca..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga gecilmek icin degil kendimi duzeltmek amacli actim ben bu konuyu. Mutsuzlugumla dalga gecmeniz hosbirsey degil..Yani konu sahibiyle sevgilisinin yaptigi aynen boyle. Cok cocukca..
Aynen tam olarakta boyle. Ben bunu duzeltmek istiyorum iste. Kaybetme korkusu olmayinca lackalasiyor hersey..etrafınızda büyüdüğüne şahit olduğunuz bir çocuk oldu mu hiç... olmadıysa dediğimi anlamazsınız. bir çocuğa bir şeyi yapma dedikten sonra yaptırırsanız devamlı olarak, o çocuk yapacağı şeyin olmaz denilsede ısrar ederse olacağını artık öğrenir. çocuk deyip geçmeyin. çabuk öğreniyorlar ve oldukça dikkatliler. ona yapma dediğiniz şeyi yaptığınızda yüzünüze vuruyorlar.
velhasıl kelam, sevgiliniz sizin gitmeyeceğinizi öğrenmiş. bunu çocuk olsa anlardı. onu demek istiyorum.
ben bunu algıladım sizin yazdıklarınızdan.
Duzelmek keske bukadar basit olsaDegiscek misin o zaman?
Bence sevgilinle konusmalisin. İkiniz de kiskancliktan, kisitlamaktan vazgecin. Bogulur insan bi zaman sonra bu kadar kiskancliktan.
Cozum basit, ayrilik lafini her tartismada agzina alma.
Dalga gecilmek icin degil kendimi duzeltmek amacli actim ben bu konuyu. Mutsuzlugumla dalga gecmeniz hosbirsey degil..
Aynen tam olarakta boyle. Ben bunu duzeltmek istiyorum iste. Kaybetme korkusu olmayinca lackalasiyor hersey..
artık yeterince egonu tatmin edemiyor mu?ağlamıyor bak, tüh yazık sana..Selam kizlar ben 20 yasindayim. Sevgilim 21. 3 yildir birlikteyiz ve ikimizde birbirinizi cok seviyoruz . Benim onceden iki iliskim daha oldu onun hic olmamis ben onun ilkiyim. Daha onceden bitakim spor dallariyla yakindan ilgileniyordu ben hayatina girince kiskancliktan biraktirdim cunku kizlarla ayni ortamda olmasini istemiyorum. İkimizde asiri kiskanciz ve benden onceki hayatinda hep kiz yogunluklu yerlerdeydi okulundaki sinifinda uc erkek vardi dersanesinde tek erkek oydu. Buna ragmen hic sevgilisi olmamis cunku kizlari hic sevmezmis hep gicik gidermis. Universteye gectik ikimizde hala kiskanclklarimiz bitmedi. Bunlari anlatiyorumki sorunumu daha iyi anlayin. Asil soruna gelirsem ben bu uc yilda hep cocuk gibi davrandim. Cocuk beni her kiskanip kisitladgnda onu sevdigm halde bensz yapamycagni bildigm icin bitti deyip pesimden kosturdum.Hatta saymis 18 kere bitti demisim. Onumde bittivdedgm icin agladigi bile oldu. Suanda isler degisti ama ona sirafan gibi geliyor bitti demem eskisi gibi aglamiyor yine ugrasiyor ama pesimden kosmuyo eskisi gibi. Alistirdm onu herseyde zirt pirt bitti diyerek. Ona hakaret ettim sinirimden oda bana ediyor artik kiskandgnda sinirlendgnde.. Eskisi gibi degil yine cok seviyor benden baska tek kiz yok hayatinda ben istemedm diye cogu seyi yapmiyor ama ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum boyle olursa ona bidaha boyle davranmam cok pismanim eskisi gibi olmasi icin napmaliyim sizce
sen değişmelisin.... kimse zevki için seni aşağılamıyor buradaCocukca davrandigimin farkindayim. Bende bunun icin yardim istiyorum zaten. Eskisi gibi olsun istiyorum ama kendim degisemiyorum..
Allahım ne güzel bir cevap yazmışsın arkadaşım ve ne kadar kötü bir karşılık alacaksın tahmin edebiliyorum çünkü seni anlamayacak bu kardeşimiz.ben 20 yasımdayken cesıtlı kıtaplar okurdum,arkadaslarımla gelecegımızde ne olacagı ve ne olmasını ıstedıgımız uzerıne sohbetler eder haftanın 1 gunu kutuphane etkınlıgı olustururdum
okullara kıtap gonderır , ınsanların ve hayvanların dertlerıne yapabıldıgımce cozumm bulmaya calısırdım
hıc bı zaman bı erkegı pesımden kosturmak ıcın trıp atmadım
artık trıbım ıslemıyor ıstedıgım gıbı pesımden kosmuyor dıye kafa yormadım kafamı calıstırmam gereken daha onemlı seylerım vardı cunku
hayatın anlamlı yonlerını kesfetmekle basla bence
bu sekılde ne meslegın olur ne okulun ne sevgılın.
0+0=0
kesinlikleAllahım ne güzel bir cevap yazmışsın arkadaşım ve ne kadar kötü bir karşılık alacaksın tahmin edebiliyorum çünkü seni anlamayacak bu kardeşimiz.
Senin benim onu anlamadığımızı iddia ederek başlıktan aforoz edecek en iyi ihtimalle:)
Ve çocukça falan diyenleri de hiç anlamıyorum. Çocuklar hâlâ zaten... Bu yaşta ilgilenecek çok daha kıymetli şeyler varken en güzel yaşlarını boş işlerle hebâ edebilecek kadar çocuklar...
Konu sahibi kardeşim, biz seni anlayabiliriz senin yaşında olduk fakat sen bizi anlamayacağın için cevaplarımızı çok kötü cevaplarmış gibi algılayacaksın ama yapma...inan art niyet yok.
Aksine...bir bayan olarak lütfen ilerde canının sıkılacağı şeyler yapma. Geçmişin her daim karşında duracak unutma. Herşey için çokkk ama çok erken. Bunu ilerde anlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Bir ablan var mı bilmiyorum ama yoksa bizi ablan gibi gör. Tüm samimiyetimle söylüyorum üzülmeni istemediğim için... lütfen sosyal hayatını bu alan dışında aktive et. Sosyallik erkekleri peşinde koşturan popüler kız yada sevgilisine diz çöktüren sevgili olabilmek değil. Ne kadar az ilişki o kadar mutlu bir aile hayatı ilerde...
Aileni kurduğunda çocuğuna babasının kaçıncı sırada olduğunu anlatmak zorunda kalmazsın belki ama içinde yara olur utanırsın.
Kafanı bambaşka alanlara yönelt gerçekten hem psikolojini rahatlatırsın hem birçok şey yoluna girer.
Kendine dikkat et sevgiyle kal...ama hakiki sevgiyle... :)
Selam kizlar ben 20 yasindayim. Sevgilim 21. 3 yildir birlikteyiz ve ikimizde birbirinizi cok seviyoruz . Benim onceden iki iliskim daha oldu onun hic olmamis ben onun ilkiyim. Daha onceden bitakim spor dallariyla yakindan ilgileniyordu ben hayatina girince kiskancliktan biraktirdim cunku kizlarla ayni ortamda olmasini istemiyorum. İkimizde asiri kiskanciz ve benden onceki hayatinda hep kiz yogunluklu yerlerdeydi okulundaki sinifinda uc erkek vardi dersanesinde tek erkek oydu. Buna ragmen hic sevgilisi olmamis cunku kizlari hic sevmezmis hep gicik gidermis. Universteye gectik ikimizde hala kiskanclklarimiz bitmedi. Bunlari anlatiyorumki sorunumu daha iyi anlayin. Asil soruna gelirsem ben bu uc yilda hep cocuk gibi davrandim. Cocuk beni her kiskanip kisitladgnda onu sevdigm halde bensz yapamycagni bildigm icin bitti deyip pesimden kosturdum.Hatta saymis 18 kere bitti demisim. Onumde bittivdedgm icin agladigi bile oldu. Suanda isler degisti ama ona sirafan gibi geliyor bitti demem eskisi gibi aglamiyor yine ugrasiyor ama pesimden kosmuyo eskisi gibi. Alistirdm onu herseyde zirt pirt bitti diyerek. Ona hakaret ettim sinirimden oda bana ediyor artik kiskandgnda sinirlendgnde.. Eskisi gibi degil yine cok seviyor benden baska tek kiz yok hayatinda ben istemedm diye cogu seyi yapmiyor ama ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum boyle olursa ona bidaha boyle davranmam cok pismanim eskisi gibi olmasi icin napmaliyim sizce