Ben cok kotu bisey yaptim

etrafınızda büyüdüğüne şahit olduğunuz bir çocuk oldu mu hiç... olmadıysa dediğimi anlamazsınız. bir çocuğa bir şeyi yapma dedikten sonra yaptırırsanız devamlı olarak, o çocuk yapacağı şeyin olmaz denilsede ısrar ederse olacağını artık öğrenir. çocuk deyip geçmeyin. çabuk öğreniyorlar ve oldukça dikkatliler. ona yapma dediğiniz şeyi yaptığınızda yüzünüze vuruyorlar.
velhasıl kelam, sevgiliniz sizin gitmeyeceğinizi öğrenmiş. bunu çocuk olsa anlardı. onu demek istiyorum.
ben bunu algıladım sizin yazdıklarınızdan.
Aynen tam olarakta boyle. Ben bunu duzeltmek istiyorum iste. Kaybetme korkusu olmayinca lackalasiyor hersey..

Dalga gecilmek icin degil kendimi duzeltmek amacli actim ben bu konuyu. Mutsuzlugumla dalga gecmeniz hosbirsey degil..

Guzelim ben seninle dalga gecmiyorum. Ama ikidebir ayrilalim ayrilalim dersen artik karsindaki de umursamaz. Zaten ayrilmayacak diye dusunur. Kendi iliskini kendi ellerinle bitirme. .

ben 20 yasımdayken cesıtlı kıtaplar okurdum,arkadaslarımla gelecegımızde ne olacagı ve ne olmasını ıstedıgımız uzerıne sohbetler eder haftanın 1 gunu kutuphane etkınlıgı olustururdum
okullara kıtap gonderır , ınsanların ve hayvanların dertlerıne yapabıldıgımce cozumm bulmaya calısırdım
hıc bı zaman bı erkegı pesımden kosturmak ıcın trıp atmadım
artık trıbım ıslemıyor ıstedıgım gıbı pesımden kosmuyor dıye kafa yormadım kafamı calıstırmam gereken daha onemlı seylerım vardı cunku
hayatın anlamlı yonlerını kesfetmekle basla bence
bu sekılde ne meslegın olur ne okulun ne sevgılın.
0+0=0

Aslında biliyor musunuz , bunu çoğu kadın ya da erkek yapıyor.
Bir taraf çok vericiyse , iliklerine kadar sömürüyor diğer taraf.
Onun ilgisini kötüye kullanıyor. Sanıyor ki hep öyle devam edecek. Veee bir gün çark dönüyor.
Maalesef ki bunu değiştirmenin yolu yok. Birbirinize hakaret etmeye başladıysanız iyi bir noktada değilsiniz demektir.
Oturup konuşun. Kararlar alın. Bir daha kavgaya çevrilebilecek konu sezinlediğinizde biriniz konuyu kapatmak için uğraşsın.
Hakaret etmeyi yasaklayın aranızda v.s

Selam kizlar ben 20 yasindayim. Sevgilim 21. 3 yildir birlikteyiz ve ikimizde birbirinizi cok seviyoruz . Benim onceden iki iliskim daha oldu onun hic olmamis ben onun ilkiyim. Daha onceden bitakim spor dallariyla yakindan ilgileniyordu ben hayatina girince kiskancliktan biraktirdim cunku kizlarla ayni ortamda olmasini istemiyorum. İkimizde asiri kiskanciz ve benden onceki hayatinda hep kiz yogunluklu yerlerdeydi okulundaki sinifinda uc erkek vardi dersanesinde tek erkek oydu. Buna ragmen hic sevgilisi olmamis cunku kizlari hic sevmezmis hep gicik gidermis. Universteye gectik ikimizde hala kiskanclklarimiz bitmedi. Bunlari anlatiyorumki sorunumu daha iyi anlayin. Asil soruna gelirsem ben bu uc yilda hep cocuk gibi davrandim. Cocuk beni her kiskanip kisitladgnda onu sevdigm halde bensz yapamycagni bildigm icin bitti deyip pesimden kosturdum.Hatta saymis 18 kere bitti demisim. Onumde bittivdedgm icin agladigi bile oldu. Suanda isler degisti ama ona sirafan gibi geliyor bitti demem eskisi gibi aglamiyor yine ugrasiyor ama pesimden kosmuyo eskisi gibi. Alistirdm onu herseyde zirt pirt bitti diyerek. Ona hakaret ettim sinirimden oda bana ediyor artik kiskandgnda sinirlendgnde.. Eskisi gibi degil yine cok seviyor benden baska tek kiz yok hayatinda ben istemedm diye cogu seyi yapmiyor ama ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum boyle olursa ona bidaha boyle davranmam cok pismanim eskisi gibi olmasi icin napmaliyim sizce :KK43:
artık yeterince egonu tatmin edemiyor mu?ağlamıyor bak, tüh yazık sana..

Cocukca davrandigimin farkindayim. Bende bunun icin yardim istiyorum zaten. Eskisi gibi olsun istiyorum ama kendim degisemiyorum..
sen değişmelisin.... kimse zevki için seni aşağılamıyor burada
yaptığın çok ayıp ve benclceymiş hala yanında olduğu için şükretmen lazım

Şu saatten sonra yapacağın şey kendini düzeltmeye çalışmak. Eskiyi boşver. Olan olmuş artık..
Sevip seviliyorsan eğer sen de gayret göster. Erkek arkadaşın sendeki düzelmeyi görürse değişir belki. Sadece çok bunaltmışsın. Kıskandığını belli etme bu kez de o desin artık kıskanmıyor mu ne diye :)Dengeyi kur işte küçük değilsin ya.. Ben 20 yaşında kocaya varmıştım
xenforo-smilies-kk53.gif

ben 20 yasımdayken cesıtlı kıtaplar okurdum,arkadaslarımla gelecegımızde ne olacagı ve ne olmasını ıstedıgımız uzerıne sohbetler eder haftanın 1 gunu kutuphane etkınlıgı olustururdum
okullara kıtap gonderır , ınsanların ve hayvanların dertlerıne yapabıldıgımce cozumm bulmaya calısırdım
hıc bı zaman bı erkegı pesımden kosturmak ıcın trıp atmadım
artık trıbım ıslemıyor ıstedıgım gıbı pesımden kosmuyor dıye kafa yormadım kafamı calıstırmam gereken daha onemlı seylerım vardı cunku
hayatın anlamlı yonlerını kesfetmekle basla bence
bu sekılde ne meslegın olur ne okulun ne sevgılın.
0+0=0
Allahım ne güzel bir cevap yazmışsın arkadaşım ve ne kadar kötü bir karşılık alacaksın tahmin edebiliyorum çünkü seni anlamayacak bu kardeşimiz.
Senin benim onu anlamadığımızı iddia ederek başlıktan aforoz edecek en iyi ihtimalle:)
Ve çocukça falan diyenleri de hiç anlamıyorum. Çocuklar hâlâ zaten... Bu yaşta ilgilenecek çok daha kıymetli şeyler varken en güzel yaşlarını boş işlerle hebâ edebilecek kadar çocuklar...
Konu sahibi kardeşim, biz seni anlayabiliriz senin yaşında olduk fakat sen bizi anlamayacağın için cevaplarımızı çok kötü cevaplarmış gibi algılayacaksın ama yapma...inan art niyet yok.
Aksine...bir bayan olarak lütfen ilerde canının sıkılacağı şeyler yapma. Geçmişin her daim karşında duracak unutma. Herşey için çokkk ama çok erken. Bunu ilerde anlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Bir ablan var mı bilmiyorum ama yoksa bizi ablan gibi gör. Tüm samimiyetimle söylüyorum üzülmeni istemediğim için... lütfen sosyal hayatını bu alan dışında aktive et. Sosyallik erkekleri peşinde koşturan popüler kız yada sevgilisine diz çöktüren sevgili olabilmek değil. Ne kadar az ilişki o kadar mutlu bir aile hayatı ilerde...
Aileni kurduğunda çocuğuna babasının kaçıncı sırada olduğunu anlatmak zorunda kalmazsın belki ama içinde yara olur utanırsın.
Kafanı bambaşka alanlara yönelt gerçekten hem psikolojini rahatlatırsın hem birçok şey yoluna girer.
Kendine dikkat et sevgiyle kal...ama hakiki sevgiyle... :)

Allahım ne güzel bir cevap yazmışsın arkadaşım ve ne kadar kötü bir karşılık alacaksın tahmin edebiliyorum çünkü seni anlamayacak bu kardeşimiz.
Senin benim onu anlamadığımızı iddia ederek başlıktan aforoz edecek en iyi ihtimalle:)
Ve çocukça falan diyenleri de hiç anlamıyorum. Çocuklar hâlâ zaten... Bu yaşta ilgilenecek çok daha kıymetli şeyler varken en güzel yaşlarını boş işlerle hebâ edebilecek kadar çocuklar...
Konu sahibi kardeşim, biz seni anlayabiliriz senin yaşında olduk fakat sen bizi anlamayacağın için cevaplarımızı çok kötü cevaplarmış gibi algılayacaksın ama yapma...inan art niyet yok.
Aksine...bir bayan olarak lütfen ilerde canının sıkılacağı şeyler yapma. Geçmişin her daim karşında duracak unutma. Herşey için çokkk ama çok erken. Bunu ilerde anlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Bir ablan var mı bilmiyorum ama yoksa bizi ablan gibi gör. Tüm samimiyetimle söylüyorum üzülmeni istemediğim için... lütfen sosyal hayatını bu alan dışında aktive et. Sosyallik erkekleri peşinde koşturan popüler kız yada sevgilisine diz çöktüren sevgili olabilmek değil. Ne kadar az ilişki o kadar mutlu bir aile hayatı ilerde...
Aileni kurduğunda çocuğuna babasının kaçıncı sırada olduğunu anlatmak zorunda kalmazsın belki ama içinde yara olur utanırsın.
Kafanı bambaşka alanlara yönelt gerçekten hem psikolojini rahatlatırsın hem birçok şey yoluna girer.
Kendine dikkat et sevgiyle kal...ama hakiki sevgiyle... :)
kesinlikle
erkek arkadası olmasına kımse karsıda degıl benımde oldu erkek arkadasım
ama hıc boyle seyler dusunmedım yanı
sınavda yuksek puan alma yarısı yapardık
pıknık yapardık
muzık dınlerdık
hep bırlıkte arkadaslarla gezerdık, kedı kopek severdık
yasadıgın her sanıye ölüyor gecıyor gerı gelmıyor hersey okadar kuymetlı kı
20 yas bunu anlayacak kadar olgun bı yas
ama tek derdı erkek arkadasımı yola nasıl getırmelıyım dıcek kadar cocuk bı yas
her yaşın öncelıklerı var

Selam kizlar ben 20 yasindayim. Sevgilim 21. 3 yildir birlikteyiz ve ikimizde birbirinizi cok seviyoruz . Benim onceden iki iliskim daha oldu onun hic olmamis ben onun ilkiyim. Daha onceden bitakim spor dallariyla yakindan ilgileniyordu ben hayatina girince kiskancliktan biraktirdim cunku kizlarla ayni ortamda olmasini istemiyorum. İkimizde asiri kiskanciz ve benden onceki hayatinda hep kiz yogunluklu yerlerdeydi okulundaki sinifinda uc erkek vardi dersanesinde tek erkek oydu. Buna ragmen hic sevgilisi olmamis cunku kizlari hic sevmezmis hep gicik gidermis. Universteye gectik ikimizde hala kiskanclklarimiz bitmedi. Bunlari anlatiyorumki sorunumu daha iyi anlayin. Asil soruna gelirsem ben bu uc yilda hep cocuk gibi davrandim. Cocuk beni her kiskanip kisitladgnda onu sevdigm halde bensz yapamycagni bildigm icin bitti deyip pesimden kosturdum.Hatta saymis 18 kere bitti demisim. Onumde bittivdedgm icin agladigi bile oldu. Suanda isler degisti ama ona sirafan gibi geliyor bitti demem eskisi gibi aglamiyor yine ugrasiyor ama pesimden kosmuyo eskisi gibi. Alistirdm onu herseyde zirt pirt bitti diyerek. Ona hakaret ettim sinirimden oda bana ediyor artik kiskandgnda sinirlendgnde.. Eskisi gibi degil yine cok seviyor benden baska tek kiz yok hayatinda ben istemedm diye cogu seyi yapmiyor ama ben eskisi gibi olsun ustume titresin aglasin istiyorum boyle olursa ona bidaha boyle davranmam cok pismanim eskisi gibi olmasi icin napmaliyim sizce :KK43:

Ağlasın mı istiyosun? ÇOcukluk bu ya şuan 21 yaşında olduğu için en fazla evet gene ağlar ama 25 26 yaşına gelince sen bu olaydan sıkılıcak ve o da artık yeter kapı dicek.

Neden kıskanırsınız anlamış değilim. Ya tamam kıskanılır ama abartısı zarar.Adam sizi siz onu seçmişsiniz zaten ona göre davranıyorsunuzdur başkasına bakarsa da adamı zorla tutamazsınız ve tutmaya gerek yok adam sizden başkasını görmüyor zaten bence çok boğmuşsunuz ondan adım bekleyeceğinize siz adım atın hatalı olduğunuzu anlatın ve boğmayın birbirinizi her ne kadar sevgili olsanız da her insan tek dünyaya gelir onun da sizin de hayatlarınız var. Saygı duyun birbirinizin hayatına.

I dont know whyyyyyyyyyy whyyyy i love to see you cryyyy. Nefret karışmış.. O aşık olmus ama sen onun kadar olmamissin :) dengeler oturmuş egon bas bas bagiriyor kopek gibi olsun gene diye.

Zor yutabilecegi ama yutabilecegi bir hata yapman lazım göstere göstere. Istedigin buysa eger. Tekrar eskiye döner o zaman ama bittiğinde tam biter.

Ben konuda pişman olduğunuza dair cümleleri bekledim ama Siz resmen ne rahat rahat bitti deyin o da ağlayıp sızlayıp peşinizde koşsun diye büzden tüyo istiyosunuz!15 yaşında biri yazmaz bu konuyu eminmisiniz 20 yaşında olduğunuza..ne yaparsanız yapın bu ilişki bitecek aklınızda bulunsun..

X