Sivilceli Ciltler ben çıldırmadan biri bana yardım eder mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

MaLiBu

....mucize.....
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
4.241
12
35
1 sene öncesine kadar sivilce nedir bilmezdim..
düpdüzgün cildim vardı..
nolduysa oldu şimdi sivilceler pörtlemeye başladı..
izleri kalıo ve beni çıldırtıo
çıldırmamın sebebi sadece izlerin kalması değil..:çok üzgünüm:
izler geçsin diye bakım uygulamama rağmen geçmemesi..:eek:klava:
biberiye sabunu kullandım..ii gibi geldi..ama şimdi pek etki etmio ..:bbo:
elma sirkesini sürdümm hiççç bi işe yaramadı izlerin rengini bile açmadı..:mymeka:

aynısefayı kullandım..çok yağlı bi krem olmasına rağmen..ama o da bi kaç pörtük yag bezesi gibi bişey cıkardı..benneyaptımki:1no2:

kil maskesi yapmıstım gene bi işe yaramadı..mirmirmirmir

bepanten kullandım..hepsinden daha ii oldu..
ama bu da tamamen geçirmedi..
şimdi siz söyleyin ben napimmm ??:kahve:

arkadaşımında yüzünde çok sivilce vardı.özellkle alnında. o isotrexin ve doktorun verdiği hapı kullabnıyodu. şimdi daha güzel bi cildi var.ama bence cildiyeye gitmelisin. ben gitmedim ama şuanda differin jel kullanıyorum. belki onu denersen işe yarar.ben yararsa söliycem ztn :KK66:

arkadaşımında yüzünde çok sivilce vardı.özellkle alnında. o isotrexin ve doktorun verdiği hapı kullabnıyodu. şimdi daha güzel bi cildi var.ama bence cildiyeye gitmelisin. ben gitmedim ama şuanda differin jel kullanıyorum. belki onu denersen işe yarar.ben yararsa söliycem ztn :KK66:

cildiyeciye git arkadaşım, bi anda çıkan bişeyse en doğrusunu işin uzmanı bilir. muhtemelen hormon testi fln yaparlar. aman kulaktan dolma şeylerle daha da kötü olmasın sonra.

arkadaşım bencede cildiyeye görün ama kimyasal ilaclar pek fazla işe yaramıyor bence bu forumu gözden gecir doğal yollara başvur derim...

kesinlikle isotrexin i tavsiye ediyorum ben de roacuttane ı kullanmıştm ama bnm tedavim 1.5 ay sürdü sonra doktor sivilcelerin hç kalmamış sadece iz var diye bıraktırdı bana isotrexin i verdi baya bi faydasını gördm açıkçası

dogal bakımlar ters tepebiliyor bazen uyuyan alt tabakadakileri de yüzeye fışkırtabiliyor maskeleri sırayla ve düzenli yap ;ama doktora git melisin yine de

canım sonradan çıkan sivilcelerin sebebi genelde fazla stres, uyku bozukluğu ve yeme alışkanlıklarını değiştirmekden dolayı olur.bunlara dikkat et bakalım son zamanlarda eskiye göre hayatında neler değişti.bende senin gibi aynı sorunu yaşadım bir süre.cildimin normal olduğu dönemde çekilmiş fotoğraflarıma bakıp bakıp üzülüyordum.ben sorunun ne olduğunu buldum.uyku düzenim çok değişmişti ve eskisi gibi su içmiyordum.biliyorsun su cildin en önemli ihtiyacı.şimdi bol bol su içiyorum, uykuma dikkat ediyorum, sebze ağırlıklı besleniyorum.birde forumdan öğrendiğim ayva çekirdekli jel maskesini yapıyorum ve cildimi nemsiz bırakmıyorum.bana bunlar çok iyi geldi.umarım senin içinde fikir olura.s.

hangi ürünü ne kadar süreyle kullandın hayatım
1 hafta 2 hafta cildin kendini toplaması için yeterli değildir

1 aydan fazla yapıorum bu dediklerimi..
ayrıca sivilcem yoktu dedim yaa ben avonun fondötenini kullandım tahminime göre o bozdu cildimin dengesini..
şimdi bi ilaç duydum fondten etkisinde imex diee
cuma doktora gitcem sorcam önerirse kullancam

selam inan doktor tek çözüm ama imex çok iyi bi ilaç ben 3 ayda sivilcelerimden kurtuldum.

ayrıca sivilcem yoktu dedim yaa ben avonun fondötenini kullandım tahminime göre o bozdu cildimin dengesini..

ben imex,tretin,acnelyse vb ikullanmıştım bende hiç bir işe yaramamıştı
umarım sen faydasını görürsün

ahh be canım ahh be canım...
ki o kadar söyledim her konusu açıldıgında uzak durun bu marka ve dengi markaların fondotenlerinden diye...
ne yazık ki tahribatları agir oluyor...

gurbişimm zaten seni tanımadan önce kullandımm
ama bi bıraktımm tam bıraktımm bi gram bile sürmedm yüzümee
ben yinede geçirir ümidiylr elma sirkesiyle silmeye devam ediorum

X