gecen hafta progestan a bakıldı negatif doktor adetliyken gel ilaçla tedavi edelim dedi moralini bozuğ strese girme dedi amaaaa yıkımmmmm bi ara incir kürü yaptır çatlamıştı takip etmiştim tüp bebek yapcam bu gidişle fiyatlarıda uçukmuş 15 bin tl falan aslı varmı
gecen hafta progestan a bakıldı negatif doktor adetliyken gel ilaçla tedavi edelim dedi moralini bozuğ strese girme dedi amaaaa yıkımmmmm bi ara incir kürü yaptır çatlamıştı takip etmiştim tüp bebek yapcam bu gidişle fiyatlarıda uçukmuş 15 bin tl falan aslı varmı
yeni evliyiz biz 6 ay oldu bi komşumuz da bi buçuk yııllık evli onların bebek olmasmıs 15 bin tl demişler ben şook hadi 2 3 bin neysede 5 6 olsun hadi 15 ney yaww
yeni evliyiz biz 6 ay oldu bi komşumuz da bi buçuk yııllık evli onların bebek olmasmıs 15 bin tl demişler ben şook hadi 2 3 bin neysede 5 6 olsun hadi 15 ney yaww
canım ben de ,5 yıldır falan uğraşıom. pko var o yüzden olmuo. klomen iğne aşılama tüp genelde bu sırayı izliolar sen hangi aşamadasın? tüp bebek için adanadayım ben de başkentle konuştum devletin hiç karşılamadığı durum da 6000, gerekli koşullar sağlanıyosa yanlış hatırlamıyorsam 2 aşılama şartı 3 yıllık evlilik ve belirli bi sigorta kaç gündü unuttum o zaman devlet karşılıomuş 4000 tl dedi.
banada doktor polikistik over var dedi ama hiç önemli değil horöomları alt üst olmuş bi çok kadın çocuk doğuruyor dedi spor yap dedi bana biz daha6 aylık evliyiz ama 5 aydır görevden dolayı bu ay tam ay evdeydim ama yumurta çatlammamış bayada pahalı vallahi ( tutmayacagıda belli deil Allahm Sabırrrr