Ben buradaki yazılanları okudukça kendimi hamile hissediyorum..

Hamilelik belirtileri genelde adet döneminin gecikmesinden bir hafta kadar sonra başlar. ılk şüphe ettiren adetin gecikmesidir, bulantı, tiksinme için 1 ay falan lazım. Tabi herkese göre durum değişir. Benim adetim 9 gün gecikmişti test yaptırdığımda. Hiç hamileymişim gibi gelmiyordu. Annemi kaybetmiştim. Sandım o yüzden gecikti. Oysa farklıymış sebebi. Bulantılarım ve kokuya hassasiyetim olmasa hamileymiş gibi hissetmiyorum kendimi -ki cuma günü ultrasonda kalp atşlarını dinlemeye gideceğiz-. Adetin 5 gün gecikmeden hayal kurma derim ben. Zira hamile kalmadan önceki ay bende de aynı belirtiler vardı ancak 1 gün gecikmeden sonra adet gördüm. 2 gün ağladım üzerine. Umarım Allah gönlüne göre verir canım...

:) teşekkür ederim.. ben kendimi hiç alıştırmak istemiyorum zaten ama insan da bebek isteyince düşünmeden yapamıyor ki.. aslında bebek istemek değil de, hamile kalabilmeyi merak ediyorum ben:)) ben yumurtlama falan takip etmiyordum fakat bu ay yumurtlama günümden sonra hergün düzenli olarak deneyeceğiz bakalım.. olmazsa kesin problem vardır zaten herhalde. çünkü ben sivilclerim için de ilaç kullanmıştım, kısırlık yapar diye etkileri vardı.. bakalım Allah nasip ederse napalım..

X