Gelinlik Modelleri ben bunu diktiriyorum sizce nasıl ?

gelinliğe bayıldımm canımm omuz detayları çok hoş, nazik duruyor.. güle güle giy inşaallah...

ben cok begendim zarif ve sIk bir gelinlik. güle güle giyin insallah :)

cok sIk insallah gonlunuzce olur...

Son düzenleme:

canım gelinlik 21 in hangi şubesinde diktiriyosun ve kaça???

gelinlik çok süper görünüyor inş dikilmişi de böyle görünür. mutlaka son halini ekler misin çok merak ediyorum ben de diktirmek istiyorum ama tanıdığım güvendiğim bi terzi yok malesef.

bende bunu bugün bi kaç gelinlikçiye gösterdim... aynı güpür danteli bulamayız ama benzerleri ile aynı çalışma yapılşır dediler..

inşallah benimde bu hafta ilk provam var bakalım ben bazı değişiklikler yaptırdım üstünde ama umarım içime siner güzel gelinler oluruz :)

bende bunu bugün bi kaç gelinlikçiye gösterdim... aynı güpür danteli bulamayız ama benzerleri ile aynı çalışma yapılşır dediler..

bende çok gezmiştim bire bir aynısı olmuyor ama en azından ben yaprak detayları o şekilde olacak diye özellikle belirttim en azından dantelleri incele derim umarım istediğin içine sinen birşey olur.

gelinlik çok süper görünüyor inş dikilmişi de böyle görünür. mutlaka son halini ekler misin çok merak ediyorum ben de diktirmek istiyorum ama tanıdığım güvendiğim bi terzi yok malesef.

tabii ki son provada fotoğrafını çekip ekleyeceğim mutlaka...

gelinlik21 e gittim ben de ama alakalarından pek memnun olmadım benim istediğim gibi değil de elindekini ısrarla vermeye çalıştı. ama çok model var gidip bakın derim ucuza da dikiyorlar 1500 dedi bana dikim için pazarlık da yapmadım. ben maltepe elit modaevi ile anlaşcam sanırım daha çok içime sindi. sonucunu mutlaka ekle canım. umarım istediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…