tanıdık bir gelinçimiz var o dikişini yapacak atölyesi fatih'te ama gelinlikçi eyüp civarında diktiği gelinlikleri gördüğüm için içim rahat ama bakalım yine de
bence şahane bi gelinlik,kalite,zarif ve asil..keşke o taşlara dokundurtmasaydınız.bence o ayrı bi hava katıyor.taş detayı da olmalı bi gelinlikte abartmadan.sade denilebilecek bir gelinlik değil.çünkü işlemeleri detayları gayet kararında..lahana gibi ve her tarafı taşlı tuşlu gelinliklere kıyasla sade denilmiş olabilir ama bence onlar abartı duruyor.yani benim zevkim çok süslü püslü gelinliklerden yana değil.bu asil ve çok şık.
çok zarif bir gelinlik canım
aynısını diktirebilirsin umarım çünkü dikimler hep sorunlu oluyor , bende disneye tasarlanmış bir gelinlik beğenip diktirmiştim kadınla çok uğraştım kaç kere provaya gittiğimi bilmiyorum düşün , gittiğimde şöyle olsun diyordum bir sonraki gidişimde bambaşka birşley yapıyordu çok stresli süreçler Allah kolaylık versin inşallah zorlanmazsın sen
2000 tl dikimi gelinlik için bende tüm detayları anlattım onlarda sordular en ince ayrıntıya kadar umarım hiç bir sorun yaşamam bitmiş halini paylaşacağım değişiklikler yaptık tek içime sinmeyen kısım bütün gelinlikçiler aynı şeyi söylediler inci düğme ve fermuar işi gelinlikle rahatsız eder ve bel inceliğini meydana çıkaramazsın üstünde değişiklikler olucak ama üstünün dantel olması bile benim için yeter....
Öncelikle herkese merhaba,gelınlıgınızı güle güle giyinmeyi nasip etsin Allah benımde gelınlıgım resımde ekledıgım modele cok cok yakın zaten gelınlık aramaya elımde bu resımle cıkmıstım ve hazır almak ıstıyordum ki hazır buldum hatta bundan daha guzel bıle dıyebılırım resımı olsaydı onu yukleyecektım:)