• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ben bunu diktiriyorum sizce nasıl ?

niyall

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
598
32
648
$156.jpg $39476934205056346_at0RJNCL_c.jpg
$156.jpg $39476934205056346_at0RJNCL_c.jpg

Harika da, gelinliğin tasarımcısı Wanda Borges gördüğüm en iyi terzilerden birine sahip. Açıkçası nasıl bir şey dikerler, becerebilirler mi bilemiyorum. İşçiliği kusur götürmez. Omuzlarda ten rengi tül yapacaklar, onun üstünde olacak bu danteller filan. Zor gelinlik...

göğüs kısmı biraz daha kapalı olsa bence
çok şık bir gelinlik

çok güzel. eğer resimdeki de sensen çok yakışmış... allah mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah

gelinliğini çok beğendim sadece göbek kısmındaki minik taşları sevmedim onun haricinde çok güzel farklı ve romantik bir gelinlik Allah mutlulukla giydirsin

göbeğindeki minik taşlar olmayacak ve bir kaç değişiklik olacak eteğinde dantel olacak özellikle dantel konusunda seçimi böyle yaptık bakalım ortaya ne çıkacak...

Çok beğendim bende.model olarak çok zarif gerçekten.Güle güle,mutlulukla giymek nasip olsun :nazar:

çook teşekkür ederim dikilebileceği konusunda emin konuşuyor gelinlikçim umarım öyle olur ve mutlu bir gelin olurum:)

çook teşekkür ederim dikilebileceği konusunda emin konuşuyor gelinlikçim umarım öyle olur ve mutlu bir gelin olurum:)

inşallah öyle olursun canım :) bende çok beğendim ve merak ettim nerde ve kime diktiriyorsun??

bittiğinde muhakkak paylaşın bizimle olur mu? düğün ne zaman?
enfes bir gelinlik tabi ki :16:

çok güzel bir gelinlik..mutlulukla giy inşallah..Dantel seçiminde çok dikkat etmeni öneririm.

Back