Ben bukadar fesatmıymışım

Mutlu olacaklarının garantisi var mı bakalım? Benim küçüğüm benden 3 sene önce evlendi. Hiç de üzülmedim. Sonuçta insan ne kadar ertelese bu işi o kadar iyi. Evlenince hiç bir şey bekarken olduğu gibi olmuyor canım. Her gün yemek yap, bulaşık yıka, ev temizle, çalışsan bile bunu rutin olarak yapmak zorunda hissediyor kendini insan. Ben hep yapmıyorum yalan yok ama her gün bir vicdan azabı... Bazen her şey çok güzel olmasına rağmen acaba erken miydi diye düşünüyorum. Bir de millet sürekli sıkıştırıp evde kaldı muamelesi yapıyordu. KArdeşimin kaynanası bile düşün yani. Aaa cydates sende bişey yok mu? Kaç yaşına geldin. Okuldan mezun olalı 2 sene oldu da, bana 5 sene olmuş gibi geliyorda. Neler neler... Ben sevgilimle çok mutluyum deyip geçiyordum. O sıra bahsettiğim sevgililerimden hiç biriyle de evlenmedim. Evlenecek zaman da ayrı tantana çıkardılar. Aaa senin sevgilin mühendis değil miydi bu nerden çıktı falan. Anlaşamadık ayrıldık, sevgilim oldu diye evlenmeye mecbur değilim. Şimdi de bunu seviyorum dedim. Sen ne yaparsan yap, insanlara yaranamazsın. O yüzden aman şu evlendi de aman bu evlendi de daha bana çoook var da diye düşünmeeee! Sanki hepsi çok mu mutlu olacaklar? Sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Allah ne zamana kimi yazmış bilinmez. Ben eşimle evleneceğimi hiç düşünmemiştim. Arkadaşımdı. O ara bir sevgilim vardı. Amaaan daha iki sene Artvinde o gelince nişan yapsak, bir sene de öyle beklesek 1 sene diyordum. Anlaşamadık, zaten sevip sevmediğime de emin olmadığımı fark ettim. Aradan bir sene geçti geçmedi kendimi düğünümde buldum. Nasip... Sıkma canını böyle şeyler için

Gökten kimine altın düşer kimine gümüş derler .Sakın öyle düşünmeyin maddiyatla kısa sürede evlenmekle mutluluk olmuyor inanın.Ben çevremde de bilirim herşeyiyle dört dörtlük olup ayrılan

profildeki sizin fotonuzsa eğer siz de kıskanılacak birisinz. nişanlınız yakışıklı duruyo ve siz de güzelsinz birbirinize çok yakışmışsınz maşallah :)

Bunlar tercih meselesi sen beklemeyi seçtin. İsterse herkes hemen evlenecek kısmet bulabilir. Kendini üzme fesat değilsin, önemli olan herkesin geç yada erken, sonunda mutlu olması.

Annenize ne ? Sizin hayatiniza neden karisiyor siz evleneceksiniz sonucta

canım benim anladığım kadarıyla evliliğe,gelinlik giymeye ve o tatlı telaşlara heveslisin.arkadaşının böyle değer görmesi sana kendini kötü hissettirmiş.ama şunu unutma ki önemli olan gelinliği giymek değil o gelinliği bir kere giyebilmek.o kadar çok mutsuz ve boşanan çift var ki inan onlardan biri olmak istemezsin.hakkında en hayırlısı neyse o olsun.

Ben de bir kuzenimin hamilelik haberini aldim yeni. Cok sevindim ama biraz burukluk da yasadim kendi adima. Ben de bu tur mutluluklar yasamak istiyorum diye. Sonra ben de ayni senin gibi ben fesat mi dusunuyorum diye uzuldum, kotu hissettim. Simdi insanlik hali diyorum, insan ozenebliliyor ve hatta kiskanabiliyor. Baskasinin kotulugunu, mutsuzlugunu istemedigimiz surece kiskanmak da normal geliyor bana. O da insani bir duygu. Allah içlerimize kötülük düşürmesin aynen dediğin gibi.

Normalde kıskançmısındır bilemem ama burada kıskançlıktan çok gıpta etme durumu var. Umarım arkadaşın evliliğinde çok mutlu olur ve sende tez zamanda nihayet ederdirir mutlu bir evlilik yaşarsın.

“All women become like their mothers. That is their tragedy. No man does, and that is his.” - Oscar Wilde

bunun farkındaysan annen gibi asla olmayacaksındır bence kendini öz eleştiri yapıyorsun
buda insan olmak yolunda büyük bir adım

Bu durumda herkes imrenirdi sanırım,çocuğun maddi durumuve yakışıklılığından çok onların nişanlanmış ve kısa süre sonra evlenecek olması içini burkan,umarım seninki de en kısa sürede olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…