Ben bukadar fesatmıymışım

cunkucoksevdim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
17
4
33
Bugun kendimden utandim. Ben boyle fesat ve kotu kalpli oldugumu bilmiyordum. Yakin sayilan bir arkadasim var 24 yasinda hic ask hayati olmadi diyebilirim, keske benimde karsima biri ciksa diyordu bende insallah hayirli biri cikar arkadasimin karsisina diye dua ediyordum hatta. Gorusememistik bayadir bugun gorustuk tesadufen, dun istemeye gelmisler ve nisan yapmislar hatta dugun tarihi bile kesmisler ekim ayina.. Fotograflari gosterdi okadar yakisikli ki cocuk, evin tek cocuguymus 6 bilezik ve set takmislar evde nisan olmasina ragmen daha bissuru ayrinti iste.. insallah karakteride iyidir ve cok mutlu eder arkadasimi.. ama icim buruldu benim uzun suren iliskim var ama daha askerlik universite vs evlilik gorunmuyor ufukta, maddi durumlarin payida var tabiki.
Arkadasim benden sonra biriyle tanisip benden once evlenmesi beni kiskandirdi, kotu hissettirdi, utanc verici ama boyle hissettim iste. Bugun durup durup aklima geliyor sacmasapan
Ama sorunun asil sebebinide buldum : Annem. Megersem ona benzemeye baslamisim. Hanimefendiye X nisanlanmis soyle boyle diye anlatinca, bak goruyormusunn el alem ne guzel kismet bulmus, yasattiracak valla sen daha bekle yorumu beni sok etti. Annemde var fesatlik ama ben hep kizarim hatta kinarim kendi annemi, ama git gide ona benziyorum bende sanirim

seninki fesatlık gerçek anlamda kıskançlık da değil. Arkadaşın adına sevinmişsin, sadece onun durumu ile kendi durumunu kıyaslayıp kendin için üzülmüşsün. Buna kıskançlık denmez, imrenme daha doğru olur. Ben de bekarken evli arkadaşlarıma imrenirdim. Kıskanmazdım, onların mutlulukları beni evliliğe heves ettirirdi . Kendini "fesatçı" diye etiketleme derim.

seni o kdar iyi anlıyorumki.. 2 yılı aşkın bi ilişkim var c.tesi kuzenim sözlendi. kuzenim o canımdan çok severim . aynı dediğin gibi yeni bi ilişki bir evin bir oğlu vs. çooook mutlu oldum onun adına ama kendi adıma da çok mu çok üzülüyorum. her arkadaşımda üzülüyorum ama onların mutluluguyla mutlu oluyorum ..

fesatlık bu değil, bende arkadaşlarımdan önce, onların sevgililerine göre daha iyi biriyle nişanladım (şaun evliyim) onlar kıskandı, sonra aramı bozmaya çalıştılar. sen sadece özenmişsin, fesatlık onların arasına girseydin olurdu. herşey nasip kısmet, kendini üzme boşyere. ayrıca herşey yakışıklılık 6 bilezik 1 set değil..

beni kıskandılar demekte nasıl bir ego yaaa

Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana...Şarkısındaki gibi en önemli olan sevgidir,saygı ve huzurdur.Para mal mülk hepsi bir araçtır.Nişan evlilik vs vs hepside nasipdir arkadaşım hiç kafanı yorma ..Gün ola harman ola neler neler olur hayatında sen bile anlayamazsın.Hayat süprizlerle doludur

Canim Rabbim yardimcin olsun insAllah barisirsiniz

Kizlar cok iyisiniz, cok iyi niyetlisiniz
Hepinize canii gonulden cok tesekkur ediyorum, resmen omuzumdan yuk kalkti gibi oldu, kendimi cok suclu hissettim arkadasima fesatlik hissettim diye ama dediginiz gibi bende heveslendim imrendim daha cok sanki :)

bence fesatlık değil. aksine ne kadar temiz yüreklisin. demek ki öyle içten dua etmişsin ki Allah arkadaşına vermiş. yarının ne getireceğini kimse bilemez. Allah korusun tabi ama bugün çok mutlu paralı diye hep böyle gitmez ki dediğim gibi Allah korusun Allah bozmasın.
haklı olarak özenmişsin.
Herkesin imtihanı farklı bu hayatta.
Senin tam olduğun konuda da arkadaşın eksiktir. Bilemezsin..

Allah arkadaşına yaptığın duayı kabul etmiş ne güzel sevin bu duruma Allah sana kat ve kat daha fazlasını versin inşallah.

Sagolun kizlar Allah razi olsun sizdende
Arkadasimin sevgilisi yok diye, sevgilimle bulusacagim zaman veya bana hediye aldigi zaman utanirdim ya uzulurse, ben yalnizim diye icine dert olursa diye cok uzulurdum bu gibi durumlarda, ondan oyle durumlarda hep dua etmisimdir Allahim arkadasimin karsisinada hayirli birisini cikar diye, insallah bu hayirli iste benim duaminda payi vardir Rabbim bilir elbet
Allah icimden kotu olan herseyi temizlesin diyorum

kalemkutu okadar guzel dedin ki senin tam oldugun yerde o eksiktir, hayat hep boyle aslindada biz yani kendi adima ben baskasinin artilarina bakarken kendiminkilerini unutmusum, iyiki dedin bunu canim cok sagol

Cok sagolun ya ilac gibi geldiniz kizlar :)

Ben de diyorum bastan kesin nisanina cagirmamis diye küsmüş, bu fesatlik olur mu kiz hakli falan ama sona gelince tam bir fiyasko.
Arkadasinizin evliligi hayirli olur insallah.
Bu dunyada herkes ayri bir hayat yasar. Sizin de evleneceginiz gunler gelir insallah hayirlisiyla..

Bir yoruma katılıyorum , imrenmişsin ve kendine bakıp üzülmüşsün . Fesatlık bu tarz şeylere girmiyor öyle olsa arkadaşın için sevinmezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…