- 3 Nisan 2015
- 17
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi cunkucoksevdim
fesatlık bu değil, bende arkadaşlarımdan önce, onların sevgililerine göre daha iyi biriyle nişanladım (şaun evliyim) onlar kıskandı, sonra aramı bozmaya çalıştılar. sen sadece özenmişsin, fesatlık onların arasına girseydin olurdu. herşey nasip kısmet, kendini üzme boşyere. ayrıca herşey yakışıklılık 6 bilezik 1 set değil..
egomu? bana yaptıklarını anlatsam kıskandılar kelimesi hafif kalır. konu burda ben değilim.beni kıskandılar demekte nasıl bir ego yaaa
Sonu hayırlı olsun canım...benim arkadaşımın annesi de benim için öyle derdi. Yakışıklı çocuğu buldu, ev aldırdı, vs..ama gel Gorki esimle ayrılma noktasindayim su anda..rabbimden hayirlisini iste, annen de eski kafa aldırma..
Sagolasin canım,Allah razi olsun..Rabbim darda olan herkese yardim etsin.Canim Rabbim yardimcin olsun insAllah barisirsiniz
Allah arkadaşına yaptığın duayı kabul etmiş ne güzel sevin bu duruma Allah sana kat ve kat daha fazlasını versin inşallah.
bence fesatlık değil. aksine ne kadar temiyüreklerisin. demek ki öyle içten dua etmişsin ki Allah arkadaşına vermiş. yarının ne getireceğini kimse bilemez. Allah korusun tabi ama bugün çok mutlu paralı diye hep böyle gitmez ki dediğim gibi Allah korusun Allah bozmasın.
haklı olarak özenmişsin.
Herkesin imtihanı farklı bu hayatta.
Senin tam olduğun konuda da arkadaşın eksiktir. Bilemezsin..