Merhaba hanımlarr bu bölümü hep takip ediyordum ve sizin dediklerinize göre saçlarımı boyuyordum
Ama bi hata yaparak koleston açıkkumral oldum ve tabiki sonuç siyahhh
Çok bekletmedim boyayı ama siyah oldum
neyse kuaföre gittim çünkü siyahı evde kendim açamazdım kusturulması lazımdı boyanın ve bekleyemezdimde akması için
Çok çok iğrenç olmuştu çünkü önceki rengimde koleston 6/74 dü evde kendim yapmıştım yine
Alttan kızıllar belli oluyordu allı morlu bişey olmuştum yani
Kıssadan hisse şuan da bu rengim ben bu rengi evde nasıl yaparım
Karamel oluyor ama haliyle önceki boya oriel ile kusturulduğundan zemin turuncu olmuştu
Hafif bi patlama var oda 2. boyada geçer tam oturur renk
Tekrar boya kurbanı olmak istemiyorum yardım edin nasıl yaparım ben bu rengi evdeee
tamı tamına aynı dertten muzdaribiz şuan =)) ben de akıttım 7.35 e boyadık saçlarımız aynı ama şuan diplerim çıktı ne yapıcağımı bilmiyorum daha doğrusu evde kendim boyamak istiyorum ama direk gene aynı rengi alıp boyasam eminim ilkten kızıllı olacak çünkü bakırlık lazım..
kuaförde açtırdıktan sonra hangi rengi beğenip boyattıysanız..herhangi bir kuaföre gidip beğendiğiniz saç rengini katalogtan seçin ve kuaför malzemeleri satan bir yerden o rengi alın evde boyayın..sakın bir daha dışarda satılan saç boyalarından almayın...benden tavsiye bende saç rengimi yeni açtırdım kuaförde ve beğendiğim rengi katalogdan numarasını aldım ondan alıp boyayacağım temmuzda....
canım bu saç rengin gerçekten çok güzel olmuş ben de çok beğendim,ama karameli ben daha koyu bir renk olarak biliyorum mesela çağla şikelin saç rengi gibi.Senin saç rengin şu anda fındık kabuğu gibi olmuş yanılmıyorsam..
tamı tamına aynı dertten muzdaribiz şuan =)) ben de akıttım 7.35 e boyadık saçlarımız aynı ama şuan diplerim çıktı ne yapıcağımı bilmiyorum daha doğrusu evde kendim boyamak istiyorum ama direk gene aynı rengi alıp boyasam eminim ilkten kızıllı olacak çünkü bakırlık lazım..
Ben bakmadımda hangi boya ile boyandığıma iyimi kafamçokkarıştı
kuaför malzemeleri satan biyere gidip almak galiba en iyisi arkadaşında dediği gibi
ama işte nasıl olacaz allah bilir kaydirigubbakcemile3
kuaförde açtırdıktan sonra hangi rengi beğenip boyattıysanız..herhangi bir kuaföre gidip beğendiğiniz saç rengini katalogtan seçin ve kuaför malzemeleri satan bir yerden o rengi alın evde boyayın..sakın bir daha dışarda satılan saç boyalarından almayın...benden tavsiye bende saç rengimi yeni açtırdım kuaförde ve beğendiğim rengi katalogdan numarasını aldım ondan alıp boyayacağım temmuzda....
canım bu saç rengin gerçekten çok güzel olmuş ben de çok beğendim,ama karameli ben daha koyu bir renk olarak biliyorum mesela çağla şikelin saç rengi gibi.Senin saç rengin şu anda fındık kabuğu gibi olmuş yanılmıyorsam..
Karameldide işte yıkadıkca açılıyor içinde bakırlıkta var karamel+bakır
Çağlanınki daha koyu bişey karamel o kadar koyu olmuyor ama benimki gibide olmuyor
Nasıl anlattım ama :roflol:
doğal rengim açık kestane canım ama üzerinde çoookkk boya var
En iyi boya loreal sanırım zaten birdaha koleston almam
Ne varsa üzerinde tam tersi oluyor açık kumrala boyadım siyah oldum yok böyle şey yani uyuzlar (