• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ben bu ovulasyon testinden bir şey anlamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

massmavii

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
714
1.498
333
İstanbul
Arkidişler merhaba ben ilk defa ovulasyon testi kullandım adetin başlangıcından itibaren 7. Günde deneyeyim dedim. Normalde düzenli adetim prospektüse uysam 12. Günde denemem gerekiyordu ama dedim belki erken yumurtluyorumdur, erken başlayım.

normalde burada gördüğüm testlerde c çizgisi baya koyu oluyor t çizgisi de çok çok silikle başlıyor. Ben çok erken yapmış olmama rağmen ikisi de hemen hemen aynı renk ve c çizgisi de baya silik. Anlayanlar bakabilir mi acaba testim mi kötü. Miratech markası. Bu da test

Eklentiler

• 712CB9DA-0105-40FE-B5AE-D965FE2E1019.webp
    712CB9DA-0105-40FE-B5AE-D965FE2E1019.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 79
Peki bu sizin beklemiş hali mi yoksa yeni mi? Bekledikçe koyulaşıyor sanki. Benim üstteki bir gün beklemiş hali. Teşekkürler bu arada çok sağolun
Hayir damlatiyorum aninda ikinci cikip koyulasiyor, belki markadan markaya da fark eder ama bu kadar baya baya belirgin koyu olmali canim, ne demek🙏

lh hormonun yükseliyor bence yumurtlama daha gelmemiş
Hergün aynı saatte 2 saat sıvı almadan yapmaya bak

Benim testimi yorumlar mısınız? Bana olmuş gibi geldi ama🙄Eki Görüntüle 2718550

senin daha pik olmamış yakındır 3-4 gün içinde.

Selamlar bu test hangi marka. Ben kaç aydır kullanıyorum bu derece görmedim😄 bir de sıvı alımını kesmek lazım diyorlar ben dayanamıyorum. Siz ona mı dikkat ettiniz

ben de bu markaya geçtim gerçekten de bu kadar koyu oluyor. laboquick markası. Bu çok iyi diğeri çok kötüydü

Selamlar bu test hangi marka. Ben kaç aydır kullanıyorum bu derece görmedim😄 bir de sıvı alımını kesmek lazım diyorlar ben dayanamıyorum. Siz ona mı dikkat ettiniz
Merhabalar, instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan hem test aliyorum hemde takibini yapıyor Ebru hanim. Oneririm cok ilgili bir sayfa bi cokta bilgi var zaten, toplu alimda cok uygn oluyor fiyatı. Kahvaltı ile ogle arasi iki , iki bucuk saat su icmiyorum test yapıyorum sonra kahvemi iciyorum

Back
X