Arkidişler merhaba ben ilk defa ovulasyon testi kullandım adetin başlangıcından itibaren 7. Günde deneyeyim dedim. Normalde düzenli adetim prospektüse uysam 12. Günde denemem gerekiyordu ama dedim belki erken yumurtluyorumdur, erken başlayım.
normalde burada gördüğüm testlerde c çizgisi baya koyu oluyor t çizgisi de çok çok silikle başlıyor. Ben çok erken yapmış olmama rağmen ikisi de hemen hemen aynı renk ve c çizgisi de baya silik. Anlayanlar bakabilir mi acaba testim mi kötü. Miratech markası. Bu da test
Selamlar bu test hangi marka. Ben kaç aydır kullanıyorum bu derece görmedim bir de sıvı alımını kesmek lazım diyorlar ben dayanamıyorum. Siz ona mı dikkat ettiniz
Selamlar bu test hangi marka. Ben kaç aydır kullanıyorum bu derece görmedim bir de sıvı alımını kesmek lazım diyorlar ben dayanamıyorum. Siz ona mı dikkat ettiniz
Merhabalar, instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan hem test aliyorum hemde takibini yapıyor Ebru hanim. Oneririm cok ilgili bir sayfa bi cokta bilgi var zaten, toplu alimda cok uygn oluyor fiyatı. Kahvaltı ile ogle arasi iki , iki bucuk saat su icmiyorum test yapıyorum sonra kahvemi iciyorum