Ben bu kocişle baş edemem anladım!!!

leylek82

çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
5.647
22
42
YOK KIZLAR BEN BU ADAMLA BAŞ EDEMEM.''bugün beni dışarı iftara çıkarır mısın nolur'' dedim.''eskiden ne güzel ramazanda bi kere çıkardık'' dedim.neyse yalvar yakar kabul ettirdim sonunda.bi yerden fiyat alıyım dedim 44 ytl demez mi.bizimki ne dese beğenirsiniz ''sen boşver orayı canın ne istiyo söylesene'' dedi.ben de sıraladım işte.
içli köftecokacimcoook,çiğ köftecokacimcoook,kebapcokacimcoook,künefe cokacimcoook
kızlar verdiği cevabı aynen yazıyorumbenneyaptımki
sen bi güzel köfte yoğur biraz da içli içli yoğur al sana içli köfte:bbo:
bi tanesini çiğ çiğ ağzına at bu da oldu çiğ köftekafamçokkarıştı
birini de fazla kızart o da olur kebap işte:1rolleyes:
tatlıyı da zaten dün almıştım o sana yeter dimiÇok üzgünüm çoook
mühendis zekası nolcak işte :kahve:

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: :roflol:

Kız akşam akşam kopardın beni.
Cevaptaki yaratıcılığa hayran kaldım.

Sen ona aynı böyle bir sofra hazırlasana ahah...bakalım bi daha soruyor mu. kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:bizdemi böyle olcazzzz:uhm:

kız valla hala yalvarıyorum çıkarsın diye yarıyo işte uyuz şey.hakkaten koyacam bilumumköfte çeşitlerini karşısına yasositososito
:roflol: :roflol: :roflol:

Kız akşam akşam kopardın beni.
Cevaptaki yaratıcılığa hayran kaldım.

Sen ona aynı böyle bir sofra hazırlasana ahah...bakalım bi daha soruyor mu. kaydirigubbakcemile3

.neyse yalvar yakar kabul ettirdim sonunda.bi yerden fiyat alıyım dedim 44 ytl demez mi.bizimki ne dese beğenirsiniz ''sen boşver orayı canın ne istiyo söylesene'' dedi.ben de sıraladım işte.
içli köfte,çiğ köfte, kebap,künefecokacimcoook.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir cevap vermiş.
siz yerken eşiniz baksa olmaz.eşinizle beraber yaparsınız önerisini.

kaçınılmaz son şekerimşakkıdıama ben onu bi yarmaya başlarsam görür o yarmak neymiş.ya canım içli köfte istiyo benim ya valla evde kokuyo sanki yaa:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:bizdemi böyle olcazzzz:uhm:

kaçınılmaz son şekerimşakkıdıama ben onu bi yarmaya başlarsam görür o yarmak neymiş.ya canım içli köfte istiyo benim ya valla evde kokuyo sanki yaa:çok üzgünüm:

Ahhh canım sen hamile misin ki?:ecrin_bebek:
İçli köftenin kokusunu duymuşun evde ya kıyamam..
Aslında eşin kötü bir adama benzemiyor..
Sen duygu sömürüsüne devam et bence..:eek:

ay hemen gelmiş kız kıyamaam:1hug:
kız yok kötü olur mu yarıyo beni işte uyuz şey.beni yararak seviyomuş haspam.kız yok hamilelik hiç aklıma gelmedi:1shok:
hani mühendisler üzerine bi konu açmıştın ya al sana mühendis cevabı çok hoşuma gitti ya:roflol:
Ahhh canım sen hamile misin ki?:ecrin_bebek:
İçli köftenin kokusunu duymuşun evde ya kıyamam..
Aslında eşin kötü bir adama benzemiyor..
Sen duygu sömürüsüne devam et bence..:eek:

kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin. :mymeka:

Bu mühendisler neden böyle oluyo yaf.Herşey hesap kitap.
Henüz evlenmemiştik , perde bakıoduk bişi oldu şimdi tam olarak hatırlamıyorum demez mi elimde veri yok hesaplayamam aşkım.Dedimm ne verisii perdee alıoss perdeeeeeeee kaydirigubbakcemile

al benden de o kadar canımsengözlerimebaksanab
Bu mühendisler neden böyle oluyo yaf.Herşey hesap kitap.
Henüz evlenmemiştik , perde bakıoduk bişi oldu şimdi tam olarak hatırlamıyorum demez mi elimde veri yok hesaplayamam aşkım.Dedimm ne verisii perdee alıoss perdeeeeeeee kaydirigubbakcemile

sen bütün bu dediklerini hazırla tatlım sonra bir güzel iftar sofrasına koy ama çiğ köfteleri biraz fazla yap eminim o da çok seviyordur çiğ köfteyi :eek: sonra sensiz boğazımdan geçmedi de bırak o yesin çiğ çiğ köfteleri :roflol:

götürmedi beni gıcık ya ekti beni:mymeka:.ben de onun en sevmediği yemeği yaptım oh işte-tatlicadiarzu-.hala içli köfte istiyom ben hamileyken bile aşermedim vallacokacimcoook.

YOK KIZLAR BEN BU ADAMLA BAŞ EDEMEM.''bugün beni dışarı iftara çıkarır mısın nolur'' dedim.''eskiden ne güzel ramazanda bi kere çıkardık'' dedim.neyse yalvar yakar kabul ettirdim sonunda.bi yerden fiyat alıyım dedim 44 ytl demez mi.bizimki ne dese beğenirsiniz ''sen boşver orayı canın ne istiyo söylesene'' dedi.ben de sıraladım işte.
içli köftecokacimcoook,çiğ köftecokacimcoook,kebapcokacimcoook,künefe cokacimcoook
ay canım ya ben tam 11 sene oldu evliligim
eskiden bizde cıkardık dışarı
ama şimdi nerde yalvar yakar tık yok yalvarıyom sahile gidelim de bi hava alalım
bana nedese beyenirsin benim hafta sonu dışarı cıkmam mesai ye gireer
bende mesaiy kacparaysa söyle ben vericm dedim
neyse sonra cıktık ama bi dolu yalvar yakar sonucu bu adamlar böyle işte zaman gecince böyle oluyorlar neee

hamilelik benimde aklıma :geldi hayırdır inşalah kız dışardan söyle eve gelsin bari catlıcan

tatarım benim ben de 8 yılı devirdim.demek 11 yılı görümce durum daha da vahimleşiyo.içli köfte dedim yandım bu gün de arkadaşlaruyla iftar yapacakmış.ben de kafaya koydum dışardan alıcam gelicem valla. bittim yacokacimcoook
ay canım ya ben tam 11 sene oldu evliligim
eskiden bizde cıkardık dışarı
ama şimdi nerde yalvar yakar tık yok yalvarıyom sahile gidelim de bi hava alalım
bana nedese beyenirsin benim hafta sonu dışarı cıkmam mesai ye gireer
bende mesaiy kacparaysa söyle ben vericm dedim
neyse sonra cıktık ama bi dolu yalvar yakar sonucu bu adamlar böyle işte zaman gecince böyle oluyorlar neee

hamilelik benimde aklıma :geldi hayırdır inşalah kız dışardan söyle eve gelsin bari catlıcan

ayyy canım yaa all ye sen kıyamam afiyet olsun ye bi güzel ya kızlar hep böylemi oluyo bu erkekler evlenince

X