- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Şartları zor evet ama evden çalışmanız bir artı , ayrıca maaş da kötü değil, yoğunluktan dolayı bunalmissiniz en az bu şartlarda iş bulamazsaniz iş bırakmayın sakın
Bu arada telefon vermek yasak mı yoksa onlar istemedikleri için mi kiziyolar ? Siz kendi amirinizle iş taniminizi netlestirsenize siz neden muhattap oluyosnz ki
Zor şeyler yaşamışsınız ve çözüm bulmak yerine sizi ezmeyi tercih etmişler. Hiçbir şey sağlığınızdan daha önemli değil. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim. İlk iki sene aksilikleri yöneticimle paylaştım beni şikayetçi olmakla suçladı. Geçen sene maaş zammı beklediğim gibi olmadığında madde madde sorumluluklarımı yazdım beni aradı “ gerizekalı mıyım ben kalem kalem yazıyorsun” dedi. Benim sorunlarım çözülmeyecek anlayacağınız. Verdikleri maaş brüt / net üzerinden yani verdikleri zam eriyor vergide. 7/24 ulaşılır olmamız isteniyor istekler şelale bitmiyor. Bu iş bittiğinde üstümden yük kalkacak gerçekten.
Siz burayı ittir edin toptan. Hiçbir çalışma ahlakı yok, yönetici ayrıca saygısız ve dangalak.
Madem arkanızda kimse yok, tel başınızasınız; e işten çıkmayı da göze almışsınız.. ben olsam bunu ortalığı ayağa kaldırmadan yapmazdım.Uzunca yazmışsınız çok teşekkür ederim. Maaşım TR düşününce fena değil ama iş de işlikten çıkıyor malesef. Bu yazdıklarınızı da diyeceğim az kaldı sabır bitiyor bende. Yalnız malesef şikayet edebileceğim bir mevki yok, amirim hayalet gibi İK da malumunuz işe yaramıyorbeni darlayan da bu zaten.
Üzüldüm ve sinirlendim sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun. Evet, para kazanmak lazım fakat ruh sağlığı da önemli. İnşallah daha iyi iş bulursunuz. :)
İşimi iki kişiye devredecek şaka gibi resmen. Çünkü tek kişi yapamaz onlar da biliyor.Geçmiş olsun, siz yaptığınız için gerek görmemişler, şimdi bir süre görsünler bakalım oraya kaç kişi girecek çıkacak.
Yine de elinizden geleni yaptınız. Umarım hemen bir iş bulursunuz, ayrıca sağlığınızdan daha önemli değil hicbirsey
E pardon da sizin canınız yok muydu? Niye istifa etmenizi beklediler? Şaka gibi. Yuh yaniİşimi iki kişiye devredecek şaka gibi resmen. Çünkü tek kişi yapamaz onlar da biliyor.
E pardon da sizin canınız yok muydu? Niye istifa etmenizi beklediler? Şaka gibi. Yuh yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?