Ben bu baseni eritecem arkadaşlar

acd

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
22
1
34
162 boyundayım 1 ay once ac karnına 66 kilo çıktım. 1-1,5 haftadır aç karnına soğan kaynatıp bir bardak içiyorum. Ara sıra yeşil çay kaynatıyorum. Akşamları sinameki çayı yapıyorum. Gece yatarken sauna esofmanımı gıyıp yatıyorum. Bayramdan sonra karbonat suyuna baslıcam yedıklerıme dıkkat de edıyorum . Ben sırf basenım yuzunden pantolon bulamıyorum 42 beden daracık 44beden bol oluyor ki 44 beden bulmak zor bu yaşımda utanıyorum almaya ıstedıgım modelı bulamıyorum spor konusuna gelırsek agustosta yuruyuse baslayacam sızce ben basenimi eritebilir miyim ya da nasıl eritebilirim deneyimi olan varmı? Yardım edin lutfen intihara kadar gidebilirim ben bununla basenim 107 cm belim 72 gogsum 83

Ben bu baseni eritecem deyince, fotoğraf eklediniz sanmıştım kolaylıklar diliyorum, benim bu konuda çok yardımım dokunamaz size.

Canim eriyo oyle bi eriyo ki hemde tek caresi yuruyus. Bizzat 2 sene once ben erittim ordan biliyorum. Dogumdan sonra bebekle yuruyus yapamam diye kosu bandi aldirdim eve ve gunluk 30 dk yurudum inan bana 2.5 -3 ayda inanilmaz farketti ki gorenlerde diyordu senin basenlerin nasil eridi. Haftada 5-6 gun hizli tempoda yuru bak nasil eriyo ondan sonra bide gercekten sinamki cayi mideni mahfeder

Neden kullanmayım anlamadım zafere giden her yol mübahtır! arkadaslar yardım edin bana ya

Yoğurt zencefil vs kürüne de başlayacam kullanan varmı sonuçlar ne ?

Sinameki bağırsaktaki villusları tahrip ediyor. O olmadan tuvalete çıkamaz oluyorsunuz.

Off off ben de basenlerimden cok dertliyim caresini bulan varsa soylesin lütfen

Ayy oyleyse hemen yuruyuse basliyim haftada 6 gun yarim saat 2 ayda erir diyosunuz yani kac cm erittiniz yediklerinize dikkat ettiniz mi

Ayy oyleyse hemen yuruyuse basliyim haftada 6 gun yarim saat 2 ayda erir diyosunuz yani kac cm erittiniz yediklerinize dikkat ettiniz mi
Canım cm olarak hesaplamadım ama pantolonlarım cok bollaştı tabi yediklerimede dikkat ettim. Ben zayıflayınca basenlerim aynı kalıyodu yürüşle zayıflamıstı. Ramazandan sonra tekrar baslayacagım inşallah

Canim ölçülerimiz ayni insallah bize derman olacak birileri cikar aynı sıkıntı lari ben de yaşıyorum

Ya yürüyüşten başka çaresi yokmu şuanlık zaten üstten kilo veriyorum alttan gitmiyor ve nasıl desem cok yumusak yaglarım bacagımı elleyınce elıme gelıyor

bendede aynı sıkıntı var ben sauna lut gölü tuzlu olan şorttan aldım.bu akşam;
100 er adet bacakları çekip makas hareketi
50 twister
100 er adette plates lastiğiyle bacaklarımı esneteceğim
tabi bunları sauna şortum ile yapacağım
şuan basenim 104 20.07.2015
hadi bakalım :)

. kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş..1.70 boyunda 75 kiloyum. bende tipik bir türk kadını gibi armut vucuda sahibim keşke bi çaresi olsaydı da burda birbirimize söyleseydik.. bir sürü şey duydummm..en ilginci basenleri duvara vurmaydı..bir iki gün denedim.sonra açıksası morarma filan olur diye korktum.bıraktım..şimdilerde gözüme bunu kestirdim..inşallahh bir işe yarar..3 ay sonra kuzenimin düğünü var..ve o zamana kadar 10 kilo verip basenleri de küçültebilirsemmm ne mutlu bana..kızlarrr birbirimize destekkk olalaımmm.. varsa daha önceden geniş armut :) lütfen bizi de küçültsün.. takım liderimiz yapalım onu :)

Canım sonuc ne oldu :)

sinemakiyi doğru kullandığınız zaman hiç bir yan etkisi yoktur... bağırsağa mideye şifadır. yanlış kullanırsan tahribat yapar...
yapraklar çok kaynatılmaz , 1 bardak kaynayan suya 6-7 yaprak yeterlidir . 3-5 dk kaynatılır. süzülür. duruma göre 10-12 yaprakta olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…