Canim eriyo oyle bi eriyo ki hemde tek caresi yuruyus. Bizzat 2 sene once ben erittim ordan biliyorum. Dogumdan sonra bebekle yuruyus yapamam diye kosu bandi aldirdim eve ve gunluk 30 dk yurudum inan bana 2.5 -3 ayda inanilmaz farketti ki gorenlerde diyordu senin basenlerin nasil eridi. Haftada 5-6 gun hizli tempoda yuru bak nasil eriyo ondan sonra bide gercekten sinamki cayi mideni mahfeder162 boyundayım 1 ay once ac karnına 66 kilo çıktım. 1-1,5 haftadır aç karnına soğan kaynatıp bir bardak içiyorum. Ara sıra yeşil çay kaynatıyorum. Akşamları sinameki çayı yapıyorum. Gece yatarken sauna esofmanımı gıyıp yatıyorum. Bayramdan sonra karbonat suyuna baslıcam yedıklerıme dıkkat de edıyorum . Ben sırf basenım yuzunden pantolon bulamıyorum 42 beden daracık 44beden bol oluyor ki 44 beden bulmak zor bu yaşımda utanıyorum almaya ıstedıgım modelı bulamıyorum spor konusuna gelırsek agustosta yuruyuse baslayacam sızce ben basenimi eritebilir miyim ya da nasıl eritebilirim deneyimi olan varmı? Yardım edin lutfen intihara kadar gidebilirim ben bununlabasenim 107 cm belim 72 gogsum 83
Bende sinameki kullanıyorm neden içme desin..neden sinemaki içme dediniz @LadyInGray ? mide etkileri çok yaygın değil diye biliyordum ben?
Ayy oyleyse hemen yuruyuse basliyim haftada 6 gun yarim saat 2 ayda erir diyosunuz yani kac cm erittiniz yediklerinize dikkat ettiniz miCanim eriyo oyle bi eriyo ki hemde tek caresi yuruyus. Bizzat 2 sene once ben erittim ordan biliyorum. Dogumdan sonra bebekle yuruyus yapamam diye kosu bandi aldirdim eve ve gunluk 30 dk yurudum inan bana 2.5 -3 ayda inanilmaz farketti ki gorenlerde diyordu senin basenlerin nasil eridi. Haftada 5-6 gun hizli tempoda yuru bak nasil eriyo ondan sonra bide gercekten sinamki cayi mideni mahfeder
Canım cm olarak hesaplamadım ama pantolonlarım cok bollaştı tabi yediklerimede dikkat ettim. Ben zayıflayınca basenlerim aynı kalıyodu yürüşle zayıflamıstı. Ramazandan sonra tekrar baslayacagım inşallahAyy oyleyse hemen yuruyuse basliyim haftada 6 gun yarim saat 2 ayda erir diyosunuz yani kac cm erittiniz yediklerinize dikkat ettiniz mi
Canim ölçülerimiz ayni insallah bize derman olacak birileri cikar aynı sıkıntı lari ben de yaşıyorum162 boyundayım 1 ay once ac karnına 66 kilo çıktım. 1-1,5 haftadır aç karnına soğan kaynatıp bir bardak içiyorum. Ara sıra yeşil çay kaynatıyorum. Akşamları sinameki çayı yapıyorum. Gece yatarken sauna esofmanımı gıyıp yatıyorum. Bayramdan sonra karbonat suyuna baslıcam yedıklerıme dıkkat de edıyorum . Ben sırf basenım yuzunden pantolon bulamıyorum 42 beden daracık 44beden bol oluyor ki 44 beden bulmak zor bu yaşımda utanıyorum almaya ıstedıgım modelı bulamıyorum spor konusuna gelırsek agustosta yuruyuse baslayacam sızce ben basenimi eritebilir miyim ya da nasıl eritebilirim deneyimi olan varmı? Yardım edin lutfen intihara kadar gidebilirim ben bununlabasenim 107 cm belim 72 gogsum 83
Canım sonuc ne oldu :)bendede aynı sıkıntı var ben sauna lut gölü tuzlu olan şorttan aldım.bu akşam;
100 er adet bacakları çekip makas hareketi
50 twister
100 er adette plates lastiğiyle bacaklarımı esneteceğim
tabi bunları sauna şortum ile yapacağım
şuan basenim 104 20.07.2015
hadi bakalım :)
valla 96 ya indim çok fark etmıştı ama şuan tüp bebek tedavisindeyim bıraktım :)Canım sonuc ne oldu :)