Ben bu ara o kadar iyi değilim ki...

canim almanyada mi yasiyorsunuz?

suan isyerin ne durumda?
naptin? bi gelisme varmi?
Yok türkiyede yaşıyorum. Bu siteyi açtığım sırada doktora çalışmam için almanyadaydım orayada öylr yazmıştım. İşle ilgili gelişme yok beklemedeyim. İnceleme devam ediyor.

Önceki konunuzu hatırlıyorum isle ilgili problem vardı sanıyorum. Borçlarınız vardı.
Zor bir dönemden geçiyorsunuz hissettikleriniz gayet normal ama hep böyle kalmayacakki herşey hayatınızda,gün gelecek dengeler tersine dönecek,sadece inanın. Hayat böyle inişli çıkışlı maalesef, dört dörtlük olmuyor herzaman. Muhakkak bir çıkış yolu vardır bu durumun.
Hakkınızda hayırlısı olsun, bir an önce düze çıkarsınız dilerim.
İnşallsh çok telekkür ederimm. Tabiki bende inanıyorum düzelecek ama böyle bazen birikip birikip patlıyor.

Merhaba daha once konularinizi okumustum kendinizi asiri baskilamissiniz sadece aglamaya ihtiyaciniz var bence aglamakta gulmek kadar dogaldir varsa duygulariniza hitap eden bir sanatci acin oturun basina yakin sigaranizi eski fotograflarinizi ve sadece aglayin yalniz kalmaniza gerek yok illa yaninizda cocugunuz veya esiniz varsa bile gecin mutfaga sadece aglayin emin olun cok rahatlicaksiniz duzelir insallah hersey bizim elimizde
Oğlumda eşimde beni ağlarkrn görsün istemiyorum. Ağlamaktan niye bu kadar korktuğumuda bilmiyorum. Ama doğru biyerden patlamadı gerek içimde tuttukça büyüyor.

Rabbim sağlığınıza zeval vermesin gerisi hallolmıycak bişey değil
borç çok çok yüksek olabilir ama bukadar kendinizi bittim diye şartlamayın
bu dünya sadece mal mülk için değil ki
evet içinde bulunmayınca insan anlayamıyor ama işte sadece ufak bi destek .
rabbim yardımcınız olsun.
kendinizi koy vermeyin.

Rabbim sağlığınıza zeval vermesin gerisi hallolmıycak bişey değil
borç çok çok yüksek olabilir ama bukadar kendinizi bittim diye şartlamayın
bu dünya sadece mal mülk için değil ki
evet içinde bulunmayınca insan anlayamıyor ama işte sadece ufak bi destek .
rabbim yardımcınız olsun.
kendinizi koy vermeyin.
Teşekkür ederim aminn

Her şeyden biraz uzaklaşma imkanınız yok mu? Bir süre kendinize zaman ayırın derim. Bazen hepimizin böyle dipsiz kuyulara düştüğü zamanlar oluyor ama önemli olan kendimizi karanlığa kaptırmak yerine aydınlığa çıkarmak için çabalamak. İçinizdeki gücü ortaya nasıl çıkartacağınızı siz daha iyi bilirsiniz. Belki biraz kendinizle başbaşa kalmak düşüncelerinizi toplayıp yeniden başlamak için bir fırsat olur. Mesela ben yazmayı hep rahatlatıcı bulurum. Yazınızdan anladığım kadarıyla aslında sizde yazmaya yatkınsınız. Bir defter alın kendinize duygularınızı düşüncelerinizi içine dökün. Terapi için maddi imkanım yok demişsiniz, imkan olduğu vakit ihmal etmeyin ki durumunuz kronikleşmesin. Bir psikiyatristle görüşüp hafif bir antidepresan kullanmanız da sizi bir nebze rahatlatabilir diye düşünüyorum. Annem yıllardır antidepresan kullanıyor beyin uyuşma, sürekli uyuma gibi bir durum söz konusu değil. Gayet de aktif. Psikiyatrist ile görüşürseniz size uygun olan ilacı belirler zaten.
Bazen bende yaşıyorum. Panik ayaklarım artıyor. Is ve çocuklar için ilaç kullanamıyorum. En iyi gelecek ne biliyor musun çıkıp ciğeri erin yanan kadar hatta Kusanagi kadar koşmak. Hergün yaparsan tüm sacmaliklardan kutulursun.

Depresyon gibi biseydesin ama su an, tam simdi kendini birakma cunku bir daha toparlayamazsin.
Hayat bu, parani da sevdiklerini de kaybedersin. Aci gercek bu. Ama hatirla ki seni de cok seven insanlar var. Ayni derecede onlar da seni kaybetmekten korkuyor ve sen onlara bu aciyi yasatmak istemezsin sanirim. Onlarin hatrina kendini toparla

hani böyle ''Ya şunu bi yapabilsem düzelicek herşey'' dediğiniz hiç bişey yokmu? Bi şeklin bi davranışın bi tutumun getireceği umutlu bir ihtimal?

hani böyle ''Ya şunu bi yapabilsem düzelicek herşey'' dediğiniz hiç bişey yokmu? Bi şeklin bi davranışın bi tutumun getireceği umutlu bir ihtimal?
zamanı geri çevirebilsem düzelecek ama:) bakalım beklemedeyim yapabileceğim her şeyi yaptım.

Bazen hayat çok zorluyor.
Sürekli güçlü karakterinize ayak uydurmak bu zorlandığınız zamanlarda sizi içten içe yer.
O kadar da güçlü olmayın, ağlayın.
Ben bıktım güçlü olmak zorunda kalmaktan mesela, istemiyorum.
Bir level sonranız böyle olabilir, yüklenmeyin kendinize....
O susmak bilmeyen beyniniz sizi çok yorar...
Hemen sorunlar çözülür inşallah, beklemediğiniz kadar kolay hem de...
Sizn için dileğim bu....

X