Ben bu adama derdimi anlatamıyorum.

Ooh beykusum iyi yapmisin. Eger laftan anlamiyorsan misilleme yapacaksin. Ben de bu yontemle cozdum sorunu

Sizi takmıyor. Neden acaba?
Bence o fotoğrafının olduğu eski sevgilisini unutamadı. Sizinle evlenmiş olması unuttuğunu göstermez. Halen onu düşünüyor bence. Hadi bilgisayardan sil dediniz sildi diyelim, başka yere yedeklemediği ne malum?

canım dıyen agzını yırtarım
harddıscı kırarım
banyoyu yıkarım

yapıyor konuştukça da inatlaşıyor bir defa diyorum arkasından getirince susuyorum o zaman dediğimi yapıyor ya da şöyle deneyebilirsin yapmasını istemediğini yap de :)

eskıye daır tum foto ve cdlerı ben ımha ettım, sagda solda kalan seyler vardı varlıgından bıle bı haber oldugu hepsını attım çöpe...
onun dısında benım dedıgımın tersını yapmaz ama bırsey dersın on saat popoyu kaldırıpta yapmaz, üşengectır sag olsun bıraz. o konudada bır soyluyom baktım yapmıyor kendım halledıyorum, yoksa ondan beklersem sınır olmaktan baska bırsey olmayacak..

o fotograftaki bayanı sadece fotograflarda mı unutmuş?
ne kadardır evlisiniz?

8 aylık evliyiz ama kızdan kimseye bahsetmemiş en yakın arkadaşlarına bile. O kızdan sonra da sevgilisi olmuş zaten
ne kadar sevgilin olduğu değil kimi ne kadar hissettiğin önemlidir diye düşünüyorum..
resimleri gördüğünüzde nasıl bir tepki verdi?

ne kadar sevgilin olduğu değil kimi ne kadar hissettiğin önemlidir diye düşünüyorum..
resimleri gördüğünüzde nasıl bir tepki verdi?
Kıp kırmızı oldu. Bunları nerden buldun dedi. Sonra ben yüzükleri kafadına fırlattım. Kapıya yöneldim. Dizlerinin üzerine çöktü bacaklarımı tuttu ağlamaya başladı

Kıp kırmızı oldu. Bunları nerden buldun dedi. Sonra ben yüzükleri kafadına fırlattım. Kapıya yöneldim. Dizlerinin üzerine çöktü bacaklarımı tuttu ağlamaya başladı
klasik tepkiler.
neden saklamış bunca zaman?

ben olsaydım yerınde dedım kendı kendıme..
Cevaplayamadım..

Ama pişmanmış ki özür dilemiş ağlamış yakarmış..

ben olsaydım yerınde dedım kendı kendıme..
Cevaplayamadım..

Ama pişmanmış ki özür dilemiş ağlamış yakarmış..
Annesi bazen yakınıyo eşimden. Her zaman bişeyleri unutuyo. Bi kutusu vardı ayıkla sunu dedim 3 ev değiştirdik yine de ayıklamadı falan diye. Hem üşengeç hem unutuyo ikisi birden

Unuttuğuna inanıyorsanız artık deşelemeyin daha fazla.
Yok eğer unutmamıştır diyorsanız neden hala evlisiniz?
Bir de gözünüzü seveyim şu ağlayan,yalvaran erkekleri padişahlaştırmayın.
Ağlamak öyle zor bir eylem değil aklına acı bir anımı getirsem hemen şimdi ağlarım mesela.

tabi cnm aldatan erkekler de nasılda zırlıyor napalım yazık ağladı diye affedelimmi

tabi cnm aldatan erkekler de nasılda zırlıyor napalım yazık ağladı diye affedelimmi

Yok haşa. Ağladı diye değil inandım diye birlikteyim. Ama kendimi değersiz hissetiriyo bu hareketleri. Unutmaması gereken şeyleri unutması, yapma dediğin şeyleri yapması ve artık sabrım taştı.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…