- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Ooh beykusum iyi yapmisin. Eger laftan anlamiyorsan misilleme yapacaksin. Ben de bu yontemle cozdum sorunuDilini onun bildiği benim ise öğrenmek için 2 haftadır kursa gittiğim bir ülkede yaşıyoruz.
Sinirlendim bu akşam cıktım evden. 3 saat sonra geldim ve beni 60 yaşında üniversitede çalışan bir kadın eve bıraktı. Eve geldim surat beş karış nerdesin sen dedi gezdim sonra CANIM arkadaşım eve bıraktı dedim. Şuan çıldırıyo :)
Yeni yöntemler deniyorum :)
Senin söylediğini de deneyeceğim
canım dıyen agzını yırtarım
harddıscı kırarım
banyoyu yıkarım
eskıye daır tum foto ve cdlerı ben ımha ettım, sagda solda kalan seyler vardı varlıgından bıle bı haber oldugu hepsını attım çöpe...yapma dediğim herşeyi yapıyor.
Şu kadına canım deme, diyor. Şu banyoyu kullanma diğerini kullan, kullanıyor.
Şu fotoları sil, yok silmiyor. Adam eski sevgilisi ile öpüşen fotolarını harddiskte unuttu ya ve ben gördüm.
Lafımın hiç değeri yokmuş gibi hissediyorum hatta ben değersizmişim gibi hissediyorum.
Sizin eşiniz de böyle şeyler yapıyor mu?
Yapıyorsa nasıl çözdünüz?
8 aylık evliyiz ama kızdan kimseye bahsetmemiş en yakın arkadaşlarına bile. O kızdan sonra da sevgilisi olmuş zateno fotograftaki bayanı sadece fotograflarda mı unutmuş?
ne kadardır evlisiniz?
ne kadar sevgilin olduğu değil kimi ne kadar hissettiğin önemlidir diye düşünüyorum..8 aylık evliyiz ama kızdan kimseye bahsetmemiş en yakın arkadaşlarına bile. O kızdan sonra da sevgilisi olmuş zaten
Kıp kırmızı oldu. Bunları nerden buldun dedi. Sonra ben yüzükleri kafadına fırlattım. Kapıya yöneldim. Dizlerinin üzerine çöktü bacaklarımı tuttu ağlamaya başladıne kadar sevgilin olduğu değil kimi ne kadar hissettiğin önemlidir diye düşünüyorum..
resimleri gördüğünüzde nasıl bir tepki verdi?
klasik tepkiler.Kıp kırmızı oldu. Bunları nerden buldun dedi. Sonra ben yüzükleri kafadına fırlattım. Kapıya yöneldim. Dizlerinin üzerine çöktü bacaklarımı tuttu ağlamaya başladı
Saklamamış.klasik tepkiler.
neden saklamış bunca zaman?
Annesi bazen yakınıyo eşimden. Her zaman bişeyleri unutuyo. Bi kutusu vardı ayıkla sunu dedim 3 ev değiştirdik yine de ayıklamadı falan diye. Hem üşengeç hem unutuyo ikisi birdenben olsaydım yerınde dedım kendı kendıme..
Cevaplayamadım..
Ama pişmanmış ki özür dilemiş ağlamış yakarmış..
Unuttuğuna inanıyorsanız artık deşelemeyin daha fazla.
Yok eğer unutmamıştır diyorsanız neden hala evlisiniz?
Bir de gözünüzü seveyim şu ağlayan,yalvaran erkekleri padişahlaştırmayın.
Ağlamak öyle zor bir eylem değil aklına acı bir anımı getirsem hemen şimdi ağlarım mesela.
tabi cnm aldatan erkekler de nasılda zırlıyor napalım yazık ağladı diye affedelimmi
Unuttuğuna inanıyorsanız artık deşelemeyin daha fazla.
Yok eğer unutmamıştır diyorsanız neden hala evlisiniz?
Bir de gözünüzü seveyim şu ağlayan,yalvaran erkekleri padişahlaştırmayın.
Ağlamak öyle zor bir eylem değil aklına acı bir anımı getirsem hemen şimdi ağlarım mesela.
unutmuş olmasına inanıyormusun peki?Saklamamış.
Unutmuşmuş
unutmuş olmasına inanıyormusun peki?