çok inatçıymış eşiniz ya da sorumsuz gerçekten silmeyi mi unuttu acaba yoksa saklıyor mu ?
Saatlerce ben ağladım o ağladı.
Unuttu diye düşünüyorum.
Saatlerce ben ağladım o ağladı.
Unuttu diye düşünüyorum.
çok romantiksiniz ama siz...
kafa kafaya verip ağlıyorsunuz ve siz hala inanmıyorsunuz kocanıza... unutmuş veya unutmamış olabilir ama pişman olduğu çok açık.
büyüklük sizde kalsın. affedin...
öpusurken niye fotografini cekiyosa ne gerek var. Neyse konu o degil sizde ona hayaletmis gibi davranin var mi yok mu hic umursamayin bir sey yapmasinida istemeyin.
yapma dediğim herşeyi yapıyor.
Şu kadına canım deme, diyor. Şu banyoyu kullanma diğerini kullan, kullanıyor.
Şu fotoları sil, yok silmiyor. Adam eski sevgilisi ile öpüşen fotolarını harddiskte unuttu ya ve ben gördüm.
Lafımın hiç değeri yokmuş gibi hissediyorum hatta ben değersizmişim gibi hissediyorum.
Sizin eşiniz de böyle şeyler yapıyor mu?
Yapıyorsa nasıl çözdünüz?
Kız bi de bilmem nereli. Dünyadaki en tuhaf ülkeyi düşün işte oralı :)
Tersini deneyin bir de..
Bu kadinla konuşurken canım de deyin.
Bu banyoyu kesinlikle kullanmani istiyorum deyin.
Bu fotoğrafı sakın silme çerçeve yapip duvara asalim deyin...
Belki o zaman anlar
Dilini onun bildiği benim ise öğrenmek için 2 haftadır kursa gittiğim bir ülkede yaşıyoruz.
Sinirlendim bu akşam cıktım evden. 3 saat sonra geldim ve beni 60 yaşında üniversitede çalışan bir kadın eve bıraktı. Eve geldim surat beş karış nerdesin sen dedi gezdim sonra CANIM arkadaşım eve bıraktı dedim. Şuan çıldırıyo :)
Yeni yöntemler deniyorum :)
Senin söylediğini de deneyeceğim
Dilini onun bildiği benim ise öğrenmek için 2 haftadır kursa gittiğim bir ülkede yaşıyoruz.
Sinirlendim bu akşam cıktım evden. 3 saat sonra geldim ve beni 60 yaşında üniversitede çalışan bir kadın eve bıraktı. Eve geldim surat beş karış nerdesin sen dedi gezdim sonra CANIM arkadaşım eve bıraktı dedim. Şuan çıldırıyo :)
Yeni yöntemler deniyorum :)
Senin söylediğini de deneyeceğim
Benim eşim nişanlıyken bu şekildeydi isediğim seyi inay eder yapmaz ya da yapardı bastan asagı inat gibiydi. tatile gitme derdim giderdi şifre isterdim 4 yıl boyu yalvara yakara ögrenemedim birsürü sey bunlar gbi ve bunlar yüzünden defalarca ayrıldık. ayrılma pahasına yapardı yapcagını aynı senin gbi hissederdim kendmi. ama evlenince ne degişti hiç bilemiyorum çözemedim hala da su an gayet iyiyz ve benle inatlasmıyor hatta son zamanlarda suyuma gitmeye basladı. tabi bu anlattıklarım evliliğin ilk 3 ayında devam etti. snra azaldı su an hamileyim ve bunun etkisi olabilir diye düşünüyorumyapma dediğim herşeyi yapıyor.
Şu kadına canım deme, diyor. Şu banyoyu kullanma diğerini kullan, kullanıyor.
Şu fotoları sil, yok silmiyor. Adam eski sevgilisi ile öpüşen fotolarını harddiskte unuttu ya ve ben gördüm.
Lafımın hiç değeri yokmuş gibi hissediyorum hatta ben değersizmişim gibi hissediyorum.
Sizin eşiniz de böyle şeyler yapıyor mu?
Yapıyorsa nasıl çözdünüz?