ben böyle değildim

O an ki yakınlaşma nedeniyle onu içten içe sahiplenmiş olabilirsiniz. Kadınlar bağlanmaya daha hevesli malum. Bence olanları yaşanmamış sayın ve hayatınıza odaklanın. Karşı taraf sizden etkilenseydi o da başkasıyla konuşmaz, sizinle bir ilişki başlatmak isterdi.

Ya belki saldiracaklar bana şimdi ama bu yüzden yasak işte içki.ne yaptığını bilmiyorsun içince. Yazmayayim diyorum dayanamadım.hadi içtin neden böyle kendini unutacak kadar sarhoş olur insan.bir iki kadehte bırak yani.

Zaten böyle bir gecelik ilişki yaşayan adamdan hayır gelmez.yine bir tek gece iliskisiyle biter askiniz.etkilenmissin bişe yaşandı diye.unut gitsin.bence ona cok siradan gelmis.senin icin de siradan bir durum oldugunu düşünmüştür.baska bir kizla konusmaya devam etmesi bu yüzden galiba.cok mu samimisin?öyleyse mesafe koy.yoksa pişkin pişkin konuşur bir de seninle.o da yani senin sarhoslugundan faydalanmış sanki.unut gitsin o geceyi arkadaşım bir daha da içme şu zikkimi.

merhaba konunuz için söyleyebileceğim şey yokmuş gibi davranın bir süre sonra kıskanmaya devam edeceğinizi sanmıyorum bu arada çok özür dileyerek başka bir şeyi soracağım size 2 sene önce diyete başlamışsınız 122 kiloyla. şuanda kaç kilosunuz konularınızda sonucu göremedim yazdığınız diyetleri uygulamayı düşünüyorumda

Yanlış bir şey yapmışsın malesef. İçki içmek başlıbaşına yanlış. Bir şey olmamış gibi davranan doğru olmamış bana göre onun yanına gidip dün olanlar bi hataydı. Demeliydin.

Açıkcası çocuk seni pek takmasına rağmen sen ondan etkilenmişsin. İlk başta bunu kabul etmekle başlamalısın. Emin ol o kişi seni kolay biri olarak görüyor. En başında gidip haya oldugunu söyleseydin beni bir hata olarak görüyor diyip gruruna yediremezdi. Erkeklerde sistem biz kızlardan oldukca farklı o seni yok sayarak senin dikkatini çekti. Sen onun dikaatini bu olanlar hataydı. Sarhoşluktan kaynaklandı. Gibi şeyler söylemiş olsaydın akılda kalan sen olurdun.

He sonu olurmuydu hayır. Erkekler üzgünüm ki içki içip kendini teslim eden kızları 'kolay' sıfatına koudugundan sadece kısa süreli dikkatini çeker belki en fazla bir ilişkiniz olurdu. Amam bu ilişki tamamen seni kullanmaya yönelik olurdu.

Açıkcaaı canım sil o çocugu aklından. Ondan sana hiç bir şey çıkmaz. Eger seninle yaşadıkları özel olsaydı seninle konuşurdu başkası ile değil. Senin için özel bir şey oldugu belli. Belkide ilk gibi birşeydi. Ama yaptıgından sonraki tutumun senin için önemsiz ve her zaman yaptığın bir şey gibi olmuş

X