ben böyle birini sevdim işte :-(

boşverr herkes hata yapar .. az yada çok .. sevme böylelerini artık
onun için defalarca hata yaptım.artık utanıyorum kendimden.özür dilese barışmak istese tabiki artık gitmem ant içtim.
ama ben kendime kızıyorum nasıl utanıyorum

Birdaha cagiracak olursa sakın razı olma
Ona deki "boşa selektör yapmasana,yol verdim ya işte sana"
asla asla asla gitmicem.hiç yeminetmemiştim ama bu sefer yeminettim ellerim kırılsın dedim.
en ufak bir tartışmada hep bana küfür ederdi.ses etmezdim.dün ben ona adam değilsin sen dedim buna benzer laflar söyledim çok zoruna gitmiş beni affetmiyormuş kaldıramazmış o lafları

her şey yalanmış diyorsunda adam başta evlenmem vs demiş gayet dürüstmüş sen ondan istediğin karşılığı alamamışsın yalan filan yokmuş. Ayrılmışsın unutmaya bak.

onun için defalarca hata yaptım.artık utanıyorum kendimden.özür dilese barışmak istese tabiki artık gitmem ant içtim.
ama ben kendime kızıyorum nasıl utanıyorum
benim bir arkadaşım vardı böyle çok iyi bir kız . bir çocuğa aşık oldu çocuk buna zerre değer vermiyordu .kızla birlikte olmak için ısrar ediyordu birlikte oldular bu sefer sen iyi biri olsan benle yatmazdın diye kızı aşağıladı pislik herif . kız ayrılmasın ondan diye herşeyi yaptı hep ayağına gitti kızı hırpaladı hor gördü neler neler sonra evlendiler kısa süre sonra ayrıldılar . kız çok sevmişti ama artık unuttu gitti güçlendi en son biri vardı hayatında ne yaptı bilmiyorum ...

mazoşist olabilirim bilmiyorumki bunu nasıl anlayayım.olsa söylemektençekinmem ki ben ama söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız birşey diyemiyorum
Bence yardım almalısınız, mazoşist eğilimleriniz mi var, depresyonda mısınız, bir tür öğrenilmiş çaresizlik durumunuz mu mevcut buna kendi kendinize keşfetmeniz zor zira kişi kendiyle ilgili o kadar objektif olamıyor çoğu zaman.

Sizin hayatınızla ilgili hiçbi şey bilmeyen insanlar olarak burada yazanlar da pek bi şey söyleyemez. Yani atıyorum belki anne-babanız da sizi sürekli küçük gördü, aşağıladı, yetersiz hissettirdi ve siz sevilmeyi içten içe böyle bi şey zannediyorsunuz. Bunu biz bilemeyiz.

Belki de sizi iyi tanıyan birileriyle konuşmalısınız ben bu adamın yanında ne halt ediyorum diye.

her şey yalanmış diyorsunda adam başta evlenmem vs demiş gayet dürüstmüş sen ondan istediğin karşılığı alamamışsın yalan filan yokmuş. Ayrılmışsın unutmaya bak.
en başta herşeyin üstesinden geliriz dedi ben ailemi ikna ederim dedi bana ümit verdi snra yok dedi.
başta ilk gün dese ben zaten o gün biz olmayız demiştim.ama o öyle karşılık verince insan seviyor ve ümitleniyor en nihayteinde

evet deprosyondayım annem bile neyin var yüzün gülmüyor diyor.bana zerre değer vermeyen kıymet bilmeyen birini seviyorum.seviyorum yani ne desem diyim seviyorum.
zamanla geçer belki ama bu sürede kendimi yiyip bitiriyorum.
farkındayım psikoloğa gitmem lazım

çok üzüldüm inşallah şuan mutlu olmuştur.
ben birlikte olmaktn çok ne derse yaptım para bile istedi verdim benim yemek ısmarladığım zamanlar bile oldu.benden otlandığı zamanlar bile oldu herşeye göz yumdum oda beni fena yoldu sanırım borç taktı

oda öyle yaptı çalıştı ona yedirdi çocuğun işi bile yoktu bütün gün net başında takılıyordu ..itin tekiydi işte ..

Bir dahakine doğru düzgün birini seversin umarım. Sanki adamın 2 güzel sözüne geri dönermişsin gibi geliyor ama umarım benim hüsnü kuruntumdur.

Bir dahakine doğru düzgün birini seversin umarım. Sanki adamın 2 güzel sözüne geri dönermişsin gibi geliyor ama umarım benim hüsnü kuruntumdur.
çok döndüm ona defalarca işte tamda dediğiniz gibi o iki güzel sözüne aldandım gittim.
ama bu sefer içimde geri dönmeyi bitirdim seviyormuyum aşağılık pislik biri olsada seviyorum gönle söz geçmiyor işte
herşeyi bildiğim halde seviyorum ama geri dönmicem.
her defasında o ağır konuşuyordu ben susuyordum bu sefer ben ağır konuştum oda beni arayamaz

oda öyle yaptı çalıştı ona yedirdi çocuğun işi bile yoktu bütün gün net başında takılıyordu ..itin tekiydi işte ..
benimkide öyle doğru düzgün işi yok 4 gün çalışır 3 gün yatar.
zerre para harcamadı bana bir tek çöp bile almadı

Hatanı açık açık yazmışsın zaten. Neden sana bunları yapmasına izin verdin? Senden daha mı kıymetliydi yani? Ne zaman bencil olmayı öğreneceksiniz bilmiyorum ama bir an önce öğrenseniz iyi olur. Bir daha görüşmezseniz iyi edersiniz. Elbet geri dönecektir. Ama siz kabul etmeyin derim ben.

hayatımda hiç bencil olamadımki hiç bir zamn ne ailemde ne ilişkilerimde ne arkadaşlıklarımda.
kendime değer vermeyi bilmiyorum.çok pişmanım hemde çok

hayatımda hiç bencil olamadımki hiç bir zamn ne ailemde ne ilişkilerimde ne arkadaşlıklarımda.
kendime değer vermeyi bilmiyorum.çok pişmanım hemde çok
Erkekler söz konusu oldu mu biraz bencillikten yanayım. Ne kadar çok fedakarlık yaparsan o kadar çok ihmal ediliyor, yıpranıyorsun.

Erkekler söz konusu oldu mu biraz bencillikten yanayım. Ne kadar çok fedakarlık yaparsan o kadar çok ihmal ediliyor, yıpranıyorsun.
haklısınız başkası belki ona tırnağının ucunu bile sürmez aama ben nekadar değer verdim sevdim.buda ders oldu bana
allaha havale ediyorum onuda suçlamıyorum suç benim ama oda karakterszmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…