- 6 Aralık 2014
- 336
- 227
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
onun için defalarca hata yaptım.artık utanıyorum kendimden.özür dilese barışmak istese tabiki artık gitmem ant içtim.boşverr herkes hata yapar .. az yada çok .. sevme böylelerini artık
asla asla asla gitmicem.hiç yeminetmemiştim ama bu sefer yeminettim ellerim kırılsın dedim.Birdaha cagiracak olursa sakın razı olma
Ona deki "boşa selektör yapmasana,yol verdim ya işte sana"
benim bir arkadaşım vardı böyle çok iyi bir kız . bir çocuğa aşık oldu çocuk buna zerre değer vermiyordu .kızla birlikte olmak için ısrar ediyordu birlikte oldular bu sefer sen iyi biri olsan benle yatmazdın diye kızı aşağıladı pislik herif . kız ayrılmasın ondan diye herşeyi yaptı hep ayağına gitti kızı hırpaladı hor gördü neler neler sonra evlendiler kısa süre sonra ayrıldılar . kız çok sevmişti ama artık unuttu gitti güçlendi en son biri vardı hayatında ne yaptı bilmiyorum ...onun için defalarca hata yaptım.artık utanıyorum kendimden.özür dilese barışmak istese tabiki artık gitmem ant içtim.
ama ben kendime kızıyorum nasıl utanıyorum
Bence yardım almalısınız, mazoşist eğilimleriniz mi var, depresyonda mısınız, bir tür öğrenilmiş çaresizlik durumunuz mu mevcut buna kendi kendinize keşfetmeniz zor zira kişi kendiyle ilgili o kadar objektif olamıyor çoğu zaman.mazoşist olabilirim bilmiyorumki bunu nasıl anlayayım.olsa söylemektençekinmem ki ben ama söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız birşey diyemiyorum
en başta herşeyin üstesinden geliriz dedi ben ailemi ikna ederim dedi bana ümit verdi snra yok dedi.her şey yalanmış diyorsunda adam başta evlenmem vs demiş gayet dürüstmüş sen ondan istediğin karşılığı alamamışsın yalan filan yokmuş. Ayrılmışsın unutmaya bak.
evet deprosyondayım annem bile neyin var yüzün gülmüyor diyor.bana zerre değer vermeyen kıymet bilmeyen birini seviyorum.seviyorum yani ne desem diyim seviyorum.Bence yardım almalısınız, mazoşist eğilimleriniz mi var, depresyonda mısınız, bir tür öğrenilmiş çaresizlik durumunuz mu mevcut buna kendi kendinize keşfetmeniz zor zira kişi kendiyle ilgili o kadar objektif olamıyor çoğu zaman.
Sizin hayatınızla ilgili hiçbi şey bilmeyen insanlar olarak burada yazanlar da pek bi şey söyleyemez. Yani atıyorum belki anne-babanız da sizi sürekli küçük gördü, aşağıladı, yetersiz hissettirdi ve siz sevilmeyi içten içe böyle bi şey zannediyorsunuz. Bunu biz bilemeyiz.
Belki de sizi iyi tanıyan birileriyle konuşmalısınız ben bu adamın yanında ne halt ediyorum diye.
çok üzüldüm inşallah şuan mutlu olmuştur.benim bir arkadaşım vardı böyle çok iyi bir kız . bir çocuğa aşık oldu çocuk buna zerre değer vermiyordu .kızla birlikte olmak için ısrar ediyordu birlikte oldular bu sefer sen iyi biri olsan benle yatmazdın diye kızı aşağıladı pislik herif . kız ayrılmasın ondan diye herşeyi yaptı hep ayağına gitti kızı hırpaladı hor gördü neler neler sonra evlendiler kısa süre sonra ayrıldılar . kız çok sevmişti ama artık unuttu gitti güçlendi en son biri vardı hayatında ne yaptı bilmiyorum ...
oda öyle yaptı çalıştı ona yedirdi çocuğun işi bile yoktu bütün gün net başında takılıyordu ..itin tekiydi işte ..çok üzüldüm inşallah şuan mutlu olmuştur.
ben birlikte olmaktn çok ne derse yaptım para bile istedi verdim benim yemek ısmarladığım zamanlar bile oldu.benden otlandığı zamanlar bile oldu herşeye göz yumdum oda beni fena yoldu sanırım borç taktı
çok döndüm ona defalarca işte tamda dediğiniz gibi o iki güzel sözüne aldandım gittim.Bir dahakine doğru düzgün birini seversin umarım. Sanki adamın 2 güzel sözüne geri dönermişsin gibi geliyor ama umarım benim hüsnü kuruntumdur.
benimkide öyle doğru düzgün işi yok 4 gün çalışır 3 gün yatar.oda öyle yaptı çalıştı ona yedirdi çocuğun işi bile yoktu bütün gün net başında takılıyordu ..itin tekiydi işte ..
Hatanı açık açık yazmışsın zaten. Neden sana bunları yapmasına izin verdin? Senden daha mı kıymetliydi yani? Ne zaman bencil olmayı öğreneceksiniz bilmiyorum ama bir an önce öğrenseniz iyi olur. Bir daha görüşmezseniz iyi edersiniz. Elbet geri dönecektir. Ama siz kabul etmeyin derim ben.Belki çoğunuz bana kızacaktır gururumu herşeyimi nasıl ayaklar altına aldım.
öyle pişmanımki...
birini sevdim herzaman gerçekleri bildiğim gördüğüm halde sevmeye devam ettim.bazen soğudum ondan vazgeçtim o yine kendine bağlamayı başardı.
ne derse ne isterse yaptım.seninle evlenemeyiz olmaz dedi ama benimle birlikte olmak istedi kabul ettim.herşeyi yalanmış bir kerecik olsun bana değer verip en ufak bir süpriz bile yapmadı bense ona neler neler yaptım bayan olduğum halde.küfür etti sustum aşağıladı sustum.çağırdı yanına ayağına kadar gittim ama şuraya gidelim dediğimde kötü oldum.a den zye aklınıza ne geliyorsa yaptım onun için.
bugün beraberdik kardeşiyle whatsap konuşmamızı gördü kardeşine şunları yazmıştım biz barıştık abinle benden özür diledi hatası için oda çok sevindim yazmıştı.sırf bunun için küstü bana trip yaptı nezaman kardeşiyle konuşsam hep bunu yapıyor bana.
Bende gözünün önünde hattımı çıkardım kırdım durdurmadı bile beni kalktım yanından gidiyorum dedim yine durdurmadı.ayrıldım bitti.
ben böyle aşağılık bir adamı seviyorum işte suç bende biliyorum.ona bukadar katlandığım için herşeyine göz yumduğum için ne isterse yaptığım için
hayatımda hiç bencil olamadımki hiç bir zamn ne ailemde ne ilişkilerimde ne arkadaşlıklarımda.Hatanı açık açık yazmışsın zaten. Neden sana bunları yapmasına izin verdin? Senden daha mı kıymetliydi yani? Ne zaman bencil olmayı öğreneceksiniz bilmiyorum ama bir an önce öğrenseniz iyi olur. Bir daha görüşmezseniz iyi edersiniz. Elbet geri dönecektir. Ama siz kabul etmeyin derim ben.
Erkekler söz konusu oldu mu biraz bencillikten yanayım. Ne kadar çok fedakarlık yaparsan o kadar çok ihmal ediliyor, yıpranıyorsun.hayatımda hiç bencil olamadımki hiç bir zamn ne ailemde ne ilişkilerimde ne arkadaşlıklarımda.
kendime değer vermeyi bilmiyorum.çok pişmanım hemde çok
boşverr düşünme artık o adamı ... kimler kimler unutuldu sende unutursun ..benimkide öyle doğru düzgün işi yok 4 gün çalışır 3 gün yatar.
zerre para harcamadı bana bir tek çöp bile almadı
haklısınız başkası belki ona tırnağının ucunu bile sürmez aama ben nekadar değer verdim sevdim.buda ders oldu banaErkekler söz konusu oldu mu biraz bencillikten yanayım. Ne kadar çok fedakarlık yaparsan o kadar çok ihmal ediliyor, yıpranıyorsun.
inşallah unuturum.unuturum elbet.ama bu acı bu aldanmışlık kandırılmışlığın acısı zor geçerboşverr düşünme artık o adamı ... kimler kimler unutuldu sende unutursun ..
geçer ya bir şekilde boşver hayat kısa . üzülme artıkinşallah unuturum.unuturum elbet.ama bu acı bu aldanmışlık kandırılmışlığın acısı zor geçer