- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
teşekkür ederim unutucam zamanla elbet.umarım rabbimde beni affeder işlediğim günahlardan ötürü en önemlisid kula kulluk ettiğimden dolayıBosver neden niye diye düsünüp yipratma kendini daha fazla. Önüne bak kendi hayatini düsün. Hersey unutulur sen yeterki iste..
ona göre o tertemiz çok düzgünİyi bari ayrilmissiniz o pis heriften
teşekkür ederim unutucam zamanla elbet.umarım rabbimde beni affeder işlediğim günahlardan ötürü en önemlisid kula kulluk ettiğimden dolayı
çok teşekkür ederim.ben gerçekleri hep gördüm zman zamanda soğudum ondan çok kere ama o hep kendine bağlamayı başardı.ona bu fırsatı verdiğim için kendimi bukadr düşürdüğüm için çok pişmanım.bana herşeyimi ayaklar altına alıp seninle oldum dedi bu ne demek hiç anlamıyorum.Canım yaşadıkların için gerçekten üzüldüm, aşk için bende çok salaklıklar yaptım ilk önce ' seviyorum napıyım, onun için herşeyi yaparım' diyosun, ama karşındakinin gözünde bir hiç olduğunu anlayınca maalesef kendine geliyosun. Hiiiiiiçççç üzülme o senin gibi bi kızı kaybettiği için üzülecek daha sonra dank edecek ama ne fayda.
Veeee karşına seni seven sana aşık bi adam çıktığında (bunu hakediyosun çünkü) herşeyin geride kaldığını göreceksin ve sadece seni seven adama karşı sevgi dolu gözlerle bakacak ve dilinde, kalbinde şükür duaları edeceksin.. Bu zor günler geçecek unutma , her insan sevmeyi sevilmeyi hakediyo ama onun gibi şerefsiz için kendini bitirmee.... güzel günler seninle olsun inşallah
çok sağolun inşallahIki rekat tövbe namazi kilip tövbe et. Rabbim büyüktür affetmeyi sever. Insallah affeder..
kızmakta haklısınız bende kendime kızıyorum hatta kendimden nefrette ediyorum.Benim en yakın arkadaşımda senin durumunda. Ikinizde aynisiniz bence. Nato kafa nato mermer. Bu kadar kişiliğinizi bozmayin yaa, seni sevmeyen bi adam için şu düştüğünuz durumlara bakın.. Çok kızıyorum çook
Yok canim nefret edecek kadar büyütmeye gerek yok. Azıcık kendinize değer verseniz böyle olmaz. Bu tür konularda bencil olmaniz lazim, kişinin ben odaklı olmasi lazimm.. bende hatalar yaptım aşık olunca insan gerçekten kör oluyor. Ama beni uyaranlari da dinlerdim.. Bizde seni uyarıyoruz simdi.. Ayni hatayi lütfen yapma.. O yokken de onsuz yaşıyordun yine de yaşarsin.. Boşverr..kızmakta haklısınız bende kendime kızıyorum hatta kendimden nefrette ediyorum.
dediğiniz gibi olmaya çalışıcam hiç birişimde bencil olamadımki bu zamana kadar.aşkımdan ölsemde artık seni aramıycam dedim.Yok canim nefret edecek kadar büyütmeye gerek yok. Azıcık kendinize değer verseniz böyle olmaz. Bu tür konularda bencil olmaniz lazim, kişinin ben odaklı olmasi lazimm.. bende hatalar yaptım aşık olunca insan gerçekten kör oluyor. Ama beni uyaranlari da dinlerdim.. Bizde seni uyarıyoruz simdi.. Ayni hatayi lütfen yapma.. O yokken de onsuz yaşıyordun yine de yaşarsin.. Boşverr..
ne kadar paran varki onda? eğer az miktardaysa başının gözünün, kalbinin sadakası olsun, eğer çok sa bi avukatla görüşüp nasıl alabileceğini sorup danışmalısın bence,çok teşekkür ederim.ben gerçekleri hep gördüm zman zamanda soğudum ondan çok kere ama o hep kendine bağlamayı başardı.ona bu fırsatı verdiğim için kendimi bukadr düşürdüğüm için çok pişmanım.bana herşeyimi ayaklar altına alıp seninle oldum dedi bu ne demek hiç anlamıyorum.
onda olan paramı bile vermiyor.bahsini bile açmıyor.
kendime çok kızıyorum değer verdim diye.
Kiz arkadaşıma da derim bunu. O da pişman olsun diyor. Belki hayatınıza ileride öyle bir insan girecek ki gecmisinize dönüp baktığınızda yaptığıniz hatalara gülüp çocukluk diyeceksiniz.. Belki onun hayatına oyle birisi girecek ki sizi mumla arayacak. Bunun Icin en iyisi Allah'a havale etmek.. Kimseye de beddua etmemek. Allah herkesin gönlüne göre verir. Sizin de gönlünüze göre versindediğiniz gibi olmaya çalışıcam hiç birişimde bencil olamadımki bu zamana kadar.aşkımdan ölsemde artık seni aramıycam dedim.
tek isteğim var bana böyle davrandı diye inşallah pişman olur
yarısını ödedi yarısı duruyor.borç vermiştim.yani bin tl ye yakın param duruyor.istedim çünkü defalarca ayrıldık.ondada kalmasını istemedim.bana kötülük yapmışken ona iyilik yapmak istemedim.ne kadar paran varki onda? eğer az miktardaysa başının gözünün, kalbinin sadakası olsun, eğer çok sa bi avukatla görüşüp nasıl alabileceğini sorup danışmalısın bence,
Bir erkek olarak herşeyimi ayaklar altına aldım demek ne demek,, çok garip asıl sen onun için herşeyinden vazgeçmişsin bunu düşünmüyoda dediğine bak
hem boşanmış olduğum için ailesi kabul etmiyr hemde illa onların köyünden olmalıymış ailesi öyle istiyoriyide neden sizinle evlenmek istemiyo
cnm yapcak bişe varmı. en doğru kararı vermişsin o seni resmen kullanıyo bunu unutma. seven adam her şekilde kabul eder. davul bile dengi dengine demişler. İnşallah denginde birini blursunhem boşanmış olduğum için ailesi kabul etmiyr hemde illa onların köyünden olmalıymış ailesi öyle istiyor
Önceki bi yorumunuzda "özür dileyeceğine hala üste çıkıyo" demişsiniz. Özür dilese barışacaksınız yani, hala seviyosunuz? Nesini seviyosunuz anlatsanıza biraz.yarısını ödedi yarısı duruyor.borç vermiştim.yani bin tl ye yakın param duruyor.istedim çünkü defalarca ayrıldık.ondada kalmasını istemedim.bana kötülük yapmışken ona iyilik yapmak istemedim.
ben herşeyimi ayaklar altına almışken bana bu lafı söyleyen o oldu
mazoşist olabilirim bilmiyorumki bunu nasıl anlayayım.olsa söylemektençekinmem ki ben ama söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız birşey diyemiyorumÖnceki bi yorumunuzda "özür dileyeceğine hala üste çıkıyo" demişsiniz. Özür dilese barışacaksınız yani, hala seviyosunuz? Nesini seviyosunuz anlatsanıza biraz.
Hangi kısmı zevkli mesela;
Sürekli aşağılanma
Sevdiği bi adamla kalbini, ruhunu, bedenini paylaşmış gibi hissetmek varken, sömürülmüş, kullanılmış, duyguları hor görülmüş olmak
En ufak sevincinizde bile acaba ne zaman bi şey yapıp da bunu da kursağımda bırakacak korkusu taşımak
Köpek gibi git deyince gidip gel deyince gelmek (ki köpek bile yapmıyo o kadarını, onların da karakteri var)
Karşınızdakinin gözünde 5 kuruş etmemek (kaybettiğiniz paradan çok buna yanın bence)
Yani şunlardan hangisini yakıştırdınız kendinize de seviyosunuz? Ya da gerçekten adamı mı seviyosunuz? Yoksa bizle paylaşmadığınız mazoşist bi yanınız var da genel olarak acı çekmeyi mi seviyosunuz?
Oof of "sevmek" çok güzel kelime arkadaşım, ayağa düşürmeyin şöyle