ben böyle birini sevdim işte :-(

Bildiğimden değil ama çok arabesk kafayla içiçe bir şey bu, sevgiyle, acının içiçe geçtiğini veya ne kadar bir arada olursa o kadar güzel olduğunu sanıyorlar. Acı çektikçe, derbeder oldukça esas sevginin aşkın onlarda olduğunu dolayısıyla da en gerçek duyguların onlarda varolduğunu diğer herkesin ise kaybedenler olduğunu düşünüyorlar. Poff yazarken bile sıkıldım Bi nevi karakter ezikliği mi diyim ne diyim artık. Sevgi öyle yada böyle öğrenilen bir şey ama o konuda sınıfta kalmış olmayı da kimse kendine yediremiyor.

akrabam dedimya az önce , tam ilk paragrafınızda anlatmışsınız harfiyyen, nasıl bi aşk zihniyetiyse artık,
aynen poofff yani ben bana dertlendiklerinde resmen boğuluyorum ama bişey diyemiyorum, mantıklı konuşuyorum sanki anlıyor, ama hooooop sil baştan ya deli olucam !!!!!! aşk sevgi mutlu olma idealiyle yaşanmıyormu , üzüntü sıkıntı olursada o sevgi etkisiyle paylaşılmıyormu , yok arkadaş ben bunlara anlatamadım bunu !!!
teşkkr ederim cnm cvbz için:)

Ahahha ben de az dert dinlemedim zamanında Birbirimizin halinden anlarız. Benim dövesim geliyordu artık sözümün dinlenmesi için, işin kötü yani üslubu sertleştirsem bu sefer çok kırıcı konuşuyor oluyordum

bi arkadaşımın eşi, tabi ozamanlar sevgili bunlar, arkadaşıma tokat atmış, arkadaşımın bana dediği " o an onu ne kadar çok sevdiğimi anladım" ben kalakaldım. la adam evlenmeden şiddet evlenince nolcak, tabi olan oldu , 3 çocuk ve boşanıyorlar !!!!! ha 12 yılda 12 gün yüzü gülmedi tabi

bi arkadaşım onlarda evli şimdi akıbetlerini bilmiyorumda , kız kimseye slm veremezdi, ayrıca cebinde cep tel açık çocuk bunu sürekli dinliyor, bir gün müşteriye cvp verdi diye kızı kendisini aldatmakla suçlamış , kız ne dedi biliyomusunuz "haklı ya haklı ben müşteriyle diyaloğa girmemeliydim öhöööğğ şimdi açmıyor teliiii " ben ŞOOOK
kızım saçmalama burası iş yeri müşteriye cvp vericeksin tabi , ha sevgilin kızıyoda ben sana şaşırdım sen niye kendini suçluyosun dedim,
bana demezmi
ama beni sevdiği için yapıyoooo
eee sen çıldırmıcanmı dedim, sonraki cvb ı hiç söylemiyim berbattı

neyse kızlar çenem düştü, sayenizde bu şook durumların adını bulabildim:)

heehh bide o var ben arada atlatıyorum sinirimden söyleniyorum ya manyakmısın sen diye bu seferde mutluluğunu istemiyormuşuz muamelesi !!! mutluluk için koştuğun adama bi bak sen önce ondan sonra bana trip at!!! dimi

Adamin poposunu kaldirmissiniz. Ayrildigina sevinmelisin. Seviyor olabilirsin ama bu ona kölelik yapacagin anlamina gelmezzz.

Yazdiklarini okuyunca kendi pismanliklarim aklima geldi. Seninki kadar olmasada bende kötü tecrübeler yasadim. Degmeyecek bir insani sevdim. Cok sevdim deger verdim onun icin cok fedakarlik ettim sabrettim. Allaha sükür istemedigim seyleri yapmadim yapmasina izin vermedim ama kötü günler yasandi malesef. Nisan gecti birde basimdan bu insanla. Attim nisani kavustum özgürlügüme huzura. Suan o günlere geri dönebilsem önce kendime deger verirdim ve ona defalarca ayni sansi tanimazdim.

Sende kendine deger ver ve barismaya niyetlenme. Sonu yok bunun. Sadece mutsuzluk verir o insan sana.

Suan ferhat göcerden yillarim gitti sarkisini dinliyorum. Ne güzelde söylüyor: "gencligimi geri verseler bu kez en cok kendimi severim" diyor. Sende bundan sonra en cok kendini sev kendine deger ver. Daha fazla zamanin yillarin gitmesin.

Sana benzer bir olay yasadım diyebilirim senin gibi degildi ama bizim basimizdan bir olay gecti ve bana buyuk saygisizliklar yapti ve ayrildik. Ben ne mi yaptım? Adam bana hakaret ettigi halde pesinden koştum resmen. O mışıl mısıl rahat uyurken ben oturduk onun icin üzüldüm. Ayrıldı benden bitti ona attığım mesajlardan da bunladığı icinde heralde sogudu bende. Sonuç şu ki kimse icin değmiyoor! Kendi yoluna bakacaksın seni sevmeyen bir adam bu sevdigini düşünmuyorum. Sevgisiz ne kadar olabilir ki, diyelim ki evlendiniz sevgi olmadan nasıl yürür ki? Belkide seni daha çok sevecek sana daha cok deger verecek bir insan ile evleneceksin ama sen bu adamla ugraşarak öyle birini geri çevirmiş olacaksın. Maalesef böyle insanlar çekilmez. Ne ara ne sor bırak sadece. Hatta artık yeni bir sayfa acacagım kendime ve artık hayatımda beni üzen kisiler olmayacak de kendine. Seni üzmeye calısan insanlara asla izin verme asla. Kendi çizgindende şaşma her zaman güzel gören güzel düşünen bir insan ol.

Bir evlilikte yada ciddi ilişkide karşılıklı sevgi yoksa herşey yalan

Sevgi saygı sadakat ve huzur yoksa o ilişkiden hayır gelmez bunu bilir bunu söylerim. Acı çekmek dert çekmek ve bunu aşk sanmak orta okulda lisede kalmalı. İnsan olgunlaşınca huzur bulacağı bir aşk ister.
Tamam mutluluk da mutsuzluk da paylaşılmalı ama mutsuzluk iki insandan birbirine gelen mutsuzluk olmamalı.

canım sen birazcık kendini sevsen kendini düşünsen o böyle gaddarlaşamazdı ki. kendini topla lütfen hayatına devam etmeye çalış. güçlü ol olamazsan da güçlü kadın oynamaya çalış. onu asla arama. emin ol senin gibi fedakarlıkları yapacak başka birini bulamayacağı için geri dönecektir. dönerse eğer aynı hataları yapma değiş. dönmezse de yapıcak hiçbir şey yok. üzülürsün ama kafan rahat olur en azından. kim bilir belki günün birinde başkasıyla mutlu olma fırsatını yakalarsın. ama senden rica ediyorum lütfen kimse için kendine olan saygını yitirip saçma sapan fedakarlıklarda bulunma.

İyide beraber oldugunuz için kendinizi yerin dibine sokmanıza gerek yokki. Nasıl kendi iradenizle yaşamışsanız kendi iradenizlede bu durumu düzeltebilirsiniz. Suc tabiki sizde. Azcık kendınıze ailenize onurunuza saygınız olsun ne bu!

ona sayıp sövmek istiyorum ama açtım saydım sövdüm hiçbirşey değişmedi hala pişkin pişkin cevaplar veriyor bana

bende şimdi dinledim o şarkıyı çok güzel sözleri çok doğru.
mutsuzluk veren acı çektiren insanlar neden bunu yapıyor canları cehenneme

bende şimdi dinledim o şarkıyı çok güzel sözleri çok doğru.
mutsuzluk veren acı çektiren insanlar neden bunu yapıyor canları cehenneme

Bosver neden niye diye düsünüp yipratma kendini daha fazla. Önüne bak kendi hayatini düsün. Hersey unutulur sen yeterki iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…