ben böyle birini sevdim işte :-(

şeffafmı ben en başından terkettim ama o hep beni bırakmadı biz ölene kadar beraberiz sen benimsin başkasının olursan elimi kana bularım bunlar şeffaflıkmı
seninlede evlenmem sende kimsetle evlenemezsin ama ben ailemi sallıyorum sıkıştığım yerde evlenirim şeffaflıkmıdır
elimi kana bularım ne ya dehsete kapıldım kuscam ya adama bakar mısın?Böyle adamdan hersey gelir basına

Önce sen kendi değerini bil, ondan sonra gerisi kolay. Hakettiğinden az değer verdiğini gördüğün insanı hayatından çıkartmak kolay olur ama bizim hatunlara bakıyorum büyük çoğunluk değer verme işini başkalarının ellerine bırakıyor.

Sonra ezilme, aşağılanma, hakaretler dayak gırla... Bir gram altının fiyatını bildikten sonra ne sana düşük fiyat teklif edene satarsın, ne senden yüksek fiyat isteyenden alırsın. Bu kadar basit işte. Değerinizi bilin, özgüveninizi geliştirin, ayaklarınız yere sağlam bassın, bir daha kimsenin size böyle davranmasına izin vermeyin.

Geri adım atma, daha iyisine layıksın.
Bulunmaz hint kumaşı gibi geliyor sanki
yada büyü gibi her vazgeçişte dahada bağlanıyorum adama
kesinlikle geri adım atmıcam

Bulunmaz hint kumaşı gibi geliyor sanki
yada büyü gibi her vazgeçişte dahada bağlanıyorum adama
kesinlikle geri adım atmıcam

Egon incindiği için böyle hissediyorsun, seni kabul etmesini onaylamasını istiyorsun bundan mütevellit bu her vazgeçişte bağlanma olayı. Zaman gelecek aslında ilişkilerin böyle olmadığını anlayacaksın. Bunu bir tecrübe olarak görürsen ve bundan yararlanırsan ilerki ilişkilerinde zorluk çekmezsin, bu açıdan bak...

Egon incindiği için böyle hissediyorsun, seni kabul etmesini onaylamasını istiyorsun bundan mütevellit bu her vazgeçişte bağlanma olayı. Zaman gelecek aslında ilişkilerin böyle olmadığını anlayacaksın. Bunu bir tecrübe olarak görürsen ve bundan yararlanırsan ilerki ilişkilerinde zorluk çekmezsin, bu açıdan bak...
Beni kırsada aşağılasada ben hep suçluymuşum gibi davranıyorum.
halbuki o suçlu ve özür dilemiuor Hiç birzamn.
ondan bir vaxgeçebilsem o herşeyin tersine döndüğünü görecek

Beni kırsada aşağılasada ben hep suçluymuşum gibi davranıyorum.
halbuki o suçlu ve özür dilemiuor Hiç birzamn.
ondan bir vaxgeçebilsem o herşeyin tersine döndüğünü görecek

Sende muazzam bir özgüven eksikliği var, bağımlı olmaya meyillsin bunun üzerine eğil lütfen, bu sorun sadece aşk ilişkilerini değil tüm hayatını etkiler.Anladığım kadarı ile henüz çok gençsin, hiç bir şey için geç değil...

Herkes mükemmel bi konu sahibi arkadaşım hata yapmış;
hergün bunun gibi kaç tane konu okuduğumuzun haddi hesabı yok.
Herkesin buna benzer hataları var.
Bırakın mükemmelmişsiniz gibi burnu havada konuşmayı yol gösterin ozaman arkadaşa bi işe yarasın konuşulanlar:KK69:

Kendime hiç değer veremiyorumki çünkü hep hata yaptım onunla birlikte oldum
Dünyanın sonumu geldi bırak allah aşkına bunu hata olarak gördüğün sürece iyi şeyler olmaz boşver geri dönüşü varmi yok hayatına bak

Herkes mükemmel bi konu sahibi arkadaşım hata yapmış;
hergün bunun gibi kaç tane konu okuduğumuzun haddi hesabı yok.
Herkesin buna benzer hataları var.
Bırakın mükemmelmişsiniz gibi burnu havada konuşmayı yol gösterin ozaman arkadaşa bi işe yarasın konuşulanlar:KK69:

Ben katılıyorum , ben de aşık olunca pekçok mallık yapmış bir insan olara şunu yazmak isterim, ki yorum yapanlar ya mantık abidesi hayatı safi mantığa göre yaşıyor, ya da hiç aşk olmamışlar.

yarin yada diger gun gel der gider barisirsin merak etme o işigi goruyorum sende

Ben katılıyorum , ben de aşık olunca pekçok mallık yapmış bir insan olara şunu yazmak isterim, ki yorum yapanlar ya mantık abidesi hayatı safi mantığa göre yaşıyor, ya da hiç aşk olmamışlar.
Konu açan arkadaş zaten her cümlesinde ben hata yapıyorum diyo daha ötesi yok aynı şeyleri tekrar etmenin anlamıda yok.

Olayı bu duruma siz getirmişsiniz... Keşke en başta hep alttan alan siz olmadaydınız, öyle olduğu için hep aynı tepkiyi bekliyor sizden öyle alışmış çünkü

ya arkadaşlar yeri gelmişken sorayım lütfen bilen varsa cevaplasın;

(asla konu sahibine değil lafım bunu çok merak ediyorum)

hani böyle ilişkinin başında aşk falan yoktur, ama adam manyağın tekidir, ama kız sevgilisi tarafından eziklendikçe , aşağılandıkça sever aşık olur, sevdiği için yapıyor sanır ..vs.. dahada bağlanır, o bağlandıkça da adam artık hevesi geçer ve kurtulmaya çalışır soğur.
şimdi merakım bu kız tipinin adı nedir psikolojide bunun bi adı varmı , çevremde bir akrabam ve 2 arkadaşım bu şekildede o yüzden çok merak ediyorum adını koyamadığım bu durum nedir? gördükleri şiddet karşısında acaba sağlıklı düşünme yetisinimi kaybediyorlar, hadi adam manyak da kız ne ? hani dışardan bakınca gün gibi ortada ama kız içinde bulunduğu durumu farketmiyor sevgi aşk sanıyor, bu kişilik bozukluğu falanmı acaba o_O

tekrar söylüyorum konu sahibi lütfen üstünüze alınmayın:)

hani böyle ilişkinin başında aşk falan yoktur, ama adam manyağın tekidir, ama kız sevgilisi tarafından eziklendikçe , aşağılandıkça sever aşık olur, sevdiği için yapıyor sanır ..vs.. dahada bağlanır, o bağlandıkça da adam artık hevesi geçer ve kurtulmaya çalışır soğur.
şimdi merakım bu kız tipinin adı nedir psikolojide bunun bi adı varmı , çevremde bir akrabam ve 2 arkadaşım bu şekildede o yüzden çok merak ediyorum adını koyamadığım bu durum nedir? gördükleri şiddet karşısında acaba sağlıklı düşünme yetisinimi kaybediyorlar, hadi adam manyak da kız ne ? hani dışardan bakınca gün gibi ortada ama kız içinde bulunduğu durumu farketmiyor sevgi aşk sanıyor, bu kişilik bozukluğu falanmı acaba o_O

Mazoşizm canım o kendine acı çektirmekten zevk almak.

Ayrıca bağımlı kişilik bozukluğu da olabilir acı çektiği zarar gördüğü halde iyice bağlanıp bırakamamak

X